Gabi! Elolvastam, amit a Bukó... topicba írtál. Tényleg tanulságos, és engem is meggyõztél, hogy hordjam. Most ugye a bicóm fekete, nem szívesen venném fel a piros-kék bukómat (ami a Kelly's-hez megy is), de ezek után ezzel nem foglalkozom, hordom.
Ma végre tudtam tekerni (egész héten 1x, és azt is keveset). Felmentünk a János hegyre (fogaskerekûvel), és mivel nem volt nálam védõcucc, az aszfalton jöttünk le. Utána a Budakeszi úton jöttünk le, és 2-3 intenzív fékezés után 40-rõl 0-ra újra rendben az elsõ fékem! Olyan happy vagyok, hogy azt el sem tudjátok képzelni! Kicsit el is áztunk, de ugratgattam mindenhol: járdaszigetet, emlékmûvet, bukkanót, mindent, amit tudtam, és nagyon jó volt! Iszonyat kezes a bicaj, még én is érzem rajta
De pont errõl beszéltem: dhgyurma A-zone Pro jellemzése? Na? Naugye...
A holnapi kis túrával kapcsolatban néhány szó. Ha száraz az út, akkor a hõmérséklettõl függetlenül megyünk! Mivel nem lesz nagyon jó idõ, ezért feltekerünk a HHH-re, és meglátogatjuk az április 1-tõl mûködõ Author MTB Centrumot. Most lestek mi?

Én lestem... Az a helyzet, hogy a Rekettyés üzemeltetõje Harangvölgyi András szerzõdést kötött Ürge Lacival (az Author forgalmazójával), kölcsönös együttmûködés céljából. A Rekettyés túristaházon belül (és kívül) sok Author infót helyeznek el, lesznek fönt Author bringák is kipróbálásra (persze nem az Introvert...), és több rendezvény szervezésében is együttmûködnek. Szóval nekünk, Author tulajdonosoknak lesz egy hely, amit kicsit magunkénak érezhetünk. Ezentúl ott lehet Author találkozókat rendezni, itteni megbeszéléssel. Akinek pedig még nincs Author bringája, de érdekli a minõség, ott megnézheti (és talán ki is próbálhatja). Ezeket az Author márkaboltban mesélték nekem.
Amúgy a találkozó is ott van holnap 10 órakor. Címet tudja mindenki, nem? A honlapon nézzétek meg, ha nem.
A boltosok közül jönnek néhányan. Asszem holnap jön egy Zenith sx Cross bicó, egy Traction monti, és persze én is ott leszek az A-Zone-nal ;D ;D
És Ti? Kinek van kedve velünk tartani?