jujj...n. És ahogy szintén a honlapon olvasható, magát a Cross típust is elvileg az Author fejlesztette ki.
Jelentkezz be Regisztrálj

Author
Írta 2008. augusztus 10. - 20:15

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. augusztus 10. - 20:14

sztem jó bringákat gyártanak , elfogadható áron!
Amennyire meg tudtam ítélni, azért sok gyártó kínálja olcsóbban a bringáit hasonló felszereltség mellett. Az viszont biztos, ahogy már valaki elõttem írta, hogy Cross (meg más egyéb típusú) biciklikbõl is az egyik legnagyobb választék az Authornál van. És ahogy szintén a honlapon olvasható, magát a Cross típust is elvileg az Author fejlesztette ki.
Írta 2008. augusztus 10. - 16:29

Írta 2008. augusztus 10. - 15:22

Ami tesztre volt nálam Author, az is tetszett...
Írta 2008. augusztus 10. - 15:20

szerinted ?hát érdekes tegnap este azzal voltam elfoglalva,hogy tanulmányoztam az author 2008as fejlesztéseit,baromi jó dolgoknak tûnnek,nagyon hangzatosak,meghogy a világ legjobb 15 kerékpárgyártócégei között van,saját fejlesztéseik vannak,részt vesznek többek között a ritchey és a hayes fejlesztõ munkáiban, Az AUTHOR tulajdonosainak konkrét ráhatása van a világ kerékpár-gyártásában zajló trendekre,mivel a nagy alkatrészgyártók többek között nekik mutatják meg elõször jövõbeni terveiket, mintegy véleményt kérve tõlük,egész Európát nézve a Scott és KTM cégekkel együtt a 3 legnagyobb, leggazdagabb európai márka egyike.
na ezekbõl a szépen csengõ mondatokból,mi az igaz?mert ezt mind az author honlapján van magyarul,több oldalon keresztül,ismertetik fejlesztéseiket ,stb.stb.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. augusztus 10. - 15:03

na ezekbõl a szépen csengõ mondatokból,mi az igaz?mert ezt mind az author honlapján van magyarul,több oldalon keresztül,ismertetik fejlesztéseiket ,stb.stb.
Írta 2008. augusztus 09. - 12:30

Nem tudom, mennyire tudom feldobni a topikot a hírrel, hogy egy Author Reflexszel lettem tegnap gazdagabb

Egy ismerõsömnek egy pár éves Zenithje van, és nagyon szereti.
Sajnos a többi típussal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
Szerintem az Author még nem terjedt el annyira hazánkban, talán ezért nem nagyon vannak válaszok a kérdésekre. Pedig biztos használnak ilyet is jópáran.
Írta 2008. június 05. - 09:22

Leginkább a tartóssága érdekelne. Kb hány évet bírna ki átlagos használat mellett?
Hát nekem soha nem volt, és szerintem nem is lesz karbon bicajom, de átlagos használatra szerintem felesleges egy karbonváz.
Egyrészt rohadt kényelmetlen, mert nagyon merev és emiatt rázkódik mint a állat.
Másrészt drága, és nemcsak akkor amikor megveszed, hanem amikor kidobod, mivel gyakorlatilag javíthatatlan, ha bármi történik vele.
Harmadrészt vegyél inkább ugyanazért a pénzért egy össztelósat. A fejlõdés úgyis arrafelé mutat.
U.i.: A fentiek egy félamatõr-hobbista szubjektív véleményei, tehát nem kell rájuk hagyatkozni.
Írta 2008. május 05. - 18:33

érdekelne hogy Author Dextert használ e valaki vagy van e valamilyen véleményetek róla.
köszi
Írta 2008. április 22. - 12:16

Elvileg egy karbon váza van az Authornak:
http://www.author-hu...frame&csoport=1
alulról a harmadik.
Leginkább a tartóssága érdekelne. Kb hány évet bírna ki átlagos használat mellett?
Írta 2008. április 22. - 07:46

mert a honlapjukon nincs amit keresel, de
talán tesznek neked egy ajánlatot.
http://www.kerekparoutlet.com/
Írta 2008. április 21. - 22:19

Tudom hogy van olyan is, de ez Author.
http://www.author-hu...mod=tip&ev=2008
sorry. google semmit nem adott author master-re...
kiskereskedõknél olcsóbban, egyéni "alku" kérdése. ha a forgalmazónál veszed, akkor ennyi.
Írta 2008. április 21. - 22:01

Írta 2008. április 21. - 21:25

Az Author Master-rõl van valakinek tapasztalata? Érdemes megvenni? A felszeréltségéhez képest egész olcsó. Egyébként az Author oldalán feltüntetett árért lehet megvenni (417000) vagy ez egy ajánlott gyártói ár?
Köszi
sztem az wenson master
Írta 2008. április 21. - 19:54

- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain
Írta 2008. április 21. - 18:25

Köszi
Írta 2007. május 07. - 19:42

Helló!
Szerintem az A-Gang 5mm-rel és két Avid BB5-össel (8990/db) jobban járnál.
Elvileg "Kerékagyak : AUTHOR disc 32 lyuk" agyak vannak benne, de azért érdemes lenne utána kérdezni.
Váltásban különböznek még, arról nem tudok véleményt mondani.
De a Tektro fékek biztos nem érnek +29000 forintot.
szerk.: nyeregcsõ is más még..
koszi a tippet
Írta 2007. május 06. - 18:11

Pálinkás szépnapot mindenkinek!
Használ valaki ilyen paripát: Author A-Gang 6mm?
Tapasztalatok, vélelmények?
Helló!
Szerintem az A-Gang 5mm-rel és két Avid BB5-össel (8990/db) jobban járnál.
Elvileg "Kerékagyak : AUTHOR disc 32 lyuk" agyak vannak benne, de azért érdemes lenne utána kérdezni.
Váltásban különböznek még, arról nem tudok véleményt mondani.
De a Tektro fékek biztos nem érnek +29000 forintot.
szerk.: nyeregcsõ is más még..
Írta 2007. május 06. - 14:30

Használ valaki ilyen paripát: Author A-Gang 6mm?
Tapasztalatok, vélelmények?
Írta 2007. május 01. - 10:45

Ez a papírcsákós teccik!