Na ezzel én is egyetértek Bagi! Nem vagy nyálas. Azok a bicajok tényleg kínálják magukat. És én meg is veszem õket. Illetve csak egyet egyelõre. Aztán lehet, hogy az asszonynak egyet. Aztán majd a gyereknek. Mint Lovas Don Gabi. Szerintem egy bicajboltnak hasonlónak kell lennie egy autószalonhoz. Csillogjon-villogjon a bicaj! Ne csak úgy össze-vissza legyen dobálva, meg porosodjon, meg szarjanak rá, hogy ott van, majd csak megveszi valami hülye. Ha meg nem, kit érdekel. A színekkel kapcsolatban annyit, hogy én pl. az egyszínû bicajokat szeretem. A Kelly's emiatt nekem nem is tetszik. Ilyen szín, olyan szín, kavalkád. Nézzétek meg a Modust! Letisztult formák, tetszetõs kék szín, fekete kiegészítõk. Kell ennél szebb? Nekem nem. A kiszolgálást is szeretem a márkaboltban.Sajnos nem tudom megindokolni, de valamiért élõben nézve ezek a bringák olyan furcsa érzelmi kötõdést alakítanak ki, amilyet nem sok gyári gép...
Az a cromo vázas Stratos! :Meg a markolatok, nyergek,stb. Tetszenek, na.
Interneten nézve még konkurenciája volt a Kelly's, de élõben nézve asszem kiesett. És ez nem csak magára a kerékpárokra értendõ, hanem az Author igényes "ügyfélszolgálatának is, mert lehet, hogy nyálas vagyok emiatt, de tetszik, hogy minden bringa fényesre van nyalva és szinte kínálja magát, nem úgy mint a másik, aminek tudtommal nincs márkaboltja és jobb esetben egy-egy darab bringa fellelhetõ valamelyik boltban porosodva.
Ennyi. ;D
Én is úgy tudom, hogy beveszik a használt Authorokat. Valami ponttáblázat alapján mondják meg az árat a felszereltség, használat stb. alapján. Én élek is ezzel a lehetõséggel, mert nem jelentkeznek az Opusra, és november 15-ig meg akarok valszeg egy Modust rendelni. Amúgy meg szerintem nem is adnak érte olyan rossz árat. Fõleg, ha más semmit nem ad érte.
Forrest! A srác nagyon jól járt azzal a bicajjal annyi pénzért! Kár, hogy nem az én mûfajom, mert én is megvettem volna! Ráadásul fekete! Hmmmm.