Hajtomu ugyeleg lettem most hirtelen bizonytalan... az az igazsag, hogy a kezdeti trial probalkozgatasaim mellett alighanem ezzel jarnek munkaba is, ezert gondolkodom, hogy elore vegyek-e esetleg valami erosebb, de 3fogaskerekes hajtomuvet a trial 1kerekes helyett... vagy vannak tobbsoros trial hajtomuvek is?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Author
Indította
Zak McKracken
, 2003. január 12. 14:37
Írta 2004. augusztus 04. - 18:56
Elore mindenkeppen szeretnek telot... legfeljebb veszek olyat, ami kilockolhato
... Kerekeket nezegettem az aprok kozott, hat ami jo annak eleg necces ara van
Hajtomu ugyeleg lettem most hirtelen bizonytalan... az az igazsag, hogy a kezdeti trial probalkozgatasaim mellett alighanem ezzel jarnek munkaba is, ezert gondolkodom, hogy elore vegyek-e esetleg valami erosebb, de 3fogaskerekes hajtomuvet a trial 1kerekes helyett... vagy vannak tobbsoros trial hajtomuvek is?
Írta 2004. augusztus 04. - 17:10
Hi!
Szerintem triálra nem okés a teló!Ott pont a precíz kiszámítható iránítás a merevség a alényeg!
Nézz bele merevvillát!Magellán triál villa van tárcsás vfékes is,ha jól emlékszem 10e altt.
Kerekek legyen erõs és könnyû!!Nézz meg pár triálost mien felnije ven!monty felnik vannak ~4cm széles könnyítõ furattal,100ft os belefér!
Gumiból talaán az etalona mischlen hot s!
Drága de nagyon jó!
Ha van valami kérdezz!
Szerintem triálra nem okés a teló!Ott pont a precíz kiszámítható iránítás a merevség a alényeg!
Nézz bele merevvillát!Magellán triál villa van tárcsás vfékes is,ha jól emlékszem 10e altt.
Kerekek legyen erõs és könnyû!!Nézz meg pár triálost mien felnije ven!monty felnik vannak ~4cm széles könnyítõ furattal,100ft os belefér!
Gumiból talaán az etalona mischlen hot s!
Drága de nagyon jó!
Ha van valami kérdezz!
Írta 2004. augusztus 04. - 13:23
Sziasztok!
Tegnap sikerult beszereznem egy author pm. vazat... kezdo trialos probakozasokra szeretnek epteni belole egy gepet, de sajnos nemnagyon vagyok meg otthon a temaban... kerdesem, hogy milyen cuccokat vegyek hozza? Nevezetesen, amihez meg otletem is alig van:
- Elso telo: Fogalmam nincs milyet
- Kerekek: Ezt kompletten szeretnem megvenni, de hasonloan az elozo ponthoz nemnagyon van fogalmam, hogy milyen felni, milyen gumik, es milyen agy felelne meg leginkabb ar/teljesitmenyileg
Ti mit ajanlanok?
Fekek, valto, meghajtas stb-rol mar van fogalmam...
Koszonom a valaszokat!
Írta 2004. augusztus 01. - 09:36
Írta 2004. július 30. - 11:24
már már vicc, mikor egy gyártó/párt/cég így akarja rábeszélni/ráeröltetni magát a vásárló stb közönségre....
magától nem veszik a biciklijeit?
3%, és addóköteles... 100 rókás bicónál ez 3e ft. ebböl 25% adó, ami 2333 ft. hát ez komolyan sok pénz.... ez életük legjobb döntése.
ha legalább ilyet igér, ne legyen ennyire spúr....
mindamellett egy tök jó author binyigli tök jó vele menni, kicsi, fordulékony, csak nehéz tekerni, mert 3szor akkora a lábam mint a pedál
magától nem veszik a biciklijeit?
3%, és addóköteles... 100 rókás bicónál ez 3e ft. ebböl 25% adó, ami 2333 ft. hát ez komolyan sok pénz.... ez életük legjobb döntése.
ha legalább ilyet igér, ne legyen ennyire spúr....
mindamellett egy tök jó author binyigli tök jó vele menni, kicsi, fordulékony, csak nehéz tekerni, mert 3szor akkora a lábam mint a pedál
Írta 2004. július 30. - 08:54
Írta 2004. július 29. - 10:21
Tula: nekem is modusom van ASL 
Velem csodát tett. Megtáltosodtam felfelé és lefelé is. ;D
Sok vidám túrát kívánok nektek.
Velem csodát tett. Megtáltosodtam felfelé és lefelé is. ;D
Sok vidám túrát kívánok nektek.
Írta 2004. július 26. - 12:11
Hello Tula!
Biztosan nem fogsz csalódni a Modusban. Én is olyat akartam venni.
Biztosan nem fogsz csalódni a Modusban. Én is olyat akartam venni.
Írta 2004. július 26. - 00:03
szia topik,
bõ hete én is az Author-tábor tagja lettem, mégpedig nem más, mint egy szép narancssárga modus révén
most meg azért írok, hogy tudjátok, jócskán szerepe volt a döntésben annak is, hogy elõtte végignyálaztam ezt a topikot...
a bicajjal még csak ismerkedem, de az már biztos, hogy jóban leszünk 8)
na pá
jövök ám még
bõ hete én is az Author-tábor tagja lettem, mégpedig nem más, mint egy szép narancssárga modus révén
most meg azért írok, hogy tudjátok, jócskán szerepe volt a döntésben annak is, hogy elõtte végignyálaztam ezt a topikot...
a bicajjal még csak ismerkedem, de az már biztos, hogy jóban leszünk 8)
na pá
jövök ám még
Írta 2004. június 21. - 20:48
Gyurma!
Szétszedheted, de én is kíváncsi vagyok a belsejére!!
Becsúszó elhajlott??
Az a vastag anyag?? :-\ :-\
Szólj, ha szétboncoltad!!
Szétszedheted, de én is kíváncsi vagyok a belsejére!!
Becsúszó elhajlott??
Az a vastag anyag?? :-\ :-\
Szólj, ha szétboncoltad!!
Írta 2004. június 21. - 16:23
Lehet már valami konkrétat tudni a 2005-ös modellekrõl? Árak, felszereltség.
Írta 2004. június 21. - 00:03
Na hali! Van valakinek esetleg tárhelye, ahova a Gyurmával készült, nagyjából 7 megás videonkat feltehetjük? Szerintem tetszene Nektek is
Írta 2004. június 20. - 17:16
überfosból überfasza lett 8) Valójában újonnan nem volt ilyen jó, lehet, hogy a gyárban takarékoskodnak a zsírral? Kösz a segítséget!
Írta 2004. június 20. - 04:47
Szeva !
Az a hír járja, hogy azt mondták a cseh guruk, hogy a belselyében hajlott el (ha jól értelmeztem a dolgot) a becsúszó-szár. Szerény véleményük szerint kuka, mert több a leves mint a hús! Szóval nem éri meg javíttatni. Sajnos ez van. Ha kell a hétvégén úgyis megyek le Miskolcra a városi Dh ra és leviszem neked. Ha nem kell, akkor felajánlhatnád nekem szétszedés, és tanulmányozási célokra. ;D Még úgysem láttam ilyet belülrõl.
Sanker milyen lett a villád? Mûködik még?
Az a hír járja, hogy azt mondták a cseh guruk, hogy a belselyében hajlott el (ha jól értelmeztem a dolgot) a becsúszó-szár. Szerény véleményük szerint kuka, mert több a leves mint a hús! Szóval nem éri meg javíttatni. Sajnos ez van. Ha kell a hétvégén úgyis megyek le Miskolcra a városi Dh ra és leviszem neked. Ha nem kell, akkor felajánlhatnád nekem szétszedés, és tanulmányozási célokra. ;D Még úgysem láttam ilyet belülrõl.
Sanker milyen lett a villád? Mûködik még?
Írta 2004. június 15. - 15:45
Írta 2004. június 15. - 12:47
Írta 2004. május 22. - 11:06
Semmi különlegesség. Softos használat mellett is nagyon hamar kotyogni kezdett, de nagyobb gáz, hogy csak a rugókat lehet kiszedni tisztítani/zsírozni, nem lehet teljesen szétkapni az egészet, a dzsúz és a kopás miatt pedig nagyon szaggatott lesz a mozgása. Ez pedig instabillá teszi a kerékpárt.
Hétfõn vagy kedden visszamegyek a márkaboltba, vmit ezzel csinálni kell. Igaz, hogy egy éve megvan, de sztem akkor sem normál, hogy ilyen legyen. Ezért venném mostmár merev villával.
Hétfõn vagy kedden visszamegyek a márkaboltba, vmit ezzel csinálni kell. Igaz, hogy egy éve megvan, de sztem akkor sem normál, hogy ilyen legyen. Ezért venném mostmár merev villával.
Írta 2004. május 22. - 08:13
Írta 2004. május 21. - 12:40
Illetve helyesbítenék, elképzelhetõ, hogy ami a zenithen van, az egy hangyfasznyival jobb.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére