Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teljesitménytúrák 2003-ban

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
409 hozzászólás a témában

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Holnap indulok 2 hetes olaszországi kerékpározásra, többek között megbiciklizem a Garda-tavat és a Vezúvot is!!!!!
Az idei év legnagyobb kalandja vár rám!!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
MEZÕFÖLD-SÁRVÍZ 150

Velence -- Pákozd -- Dinnyés --Seregélyes -- Sárosd -- Mezõfalva -- Sárbogárd -- Káloz --Sárkeresztúr -- Sárosd -- Szabadegyháza -- Pusztaszabolcs -- Velence

Indulás: Velence, dr. Entz Ferenc Szakmunkásképzõ Iskola
7-9 ó 500Ft

MEZÕFÖLD-SÁRVÍZ 75

Velence -- Pákozd -- Dinnyés -- Seregélyes -- Sárosd -- Szabadegyháza -- Pusztaszabolcs -- Velence

Érdeklõdni lehet: Nagy Lajos: 06204755247

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Nem tud valaki infóval szolgálni a júli. 26-án lévõ Mezõföld-Sárvíz óutis TT-rõl?????

Neztem a honlapon de részleteket nem találtam :-\

Nagggyon megköszöném :)

ors

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Egy jó kerékpárral, jó idõben, jó társasággal, jó kedvvel nem nehéz letekerni 1-200 km-t.
Kell közbe enni-inni, és nem lesz gond.

Tudod, mint Forrest Gump:
"Ha éhes voltam...ettem.
Ha szomjas...ittam.
Ha fáradt...pihentem.
Ha álmos...aludtam."

Itt is v.mi ilyesmirõl van szó.
;D ;D ;D

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Ne tévesszen meg az a 130km, kerékpáron nem olyan borzasztó sok, egy bizonyos edzésmúlt után már a távolság nem probléma (helyes táplálkozással ugyanúgy letekersz 250km, mint 80-at), hanem a tempó, versenyen az idejében való táplálkozás, a figyelem, stb.

_kriszta_

_kriszta_

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Köszi :)

Azért nem semmi olvasni Titeket néha, hogy pl. "na, kinek van kedve holnap lenyomni egy laza 130-ast"?
Huhh..

Azért ha majd erõs leszek és bátor, Veletek tarthatok néha? :D

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Kriszta:

Szemüveg fontos. Elsõsorban nem a fénytõl véd, hanem a bogaraktól, kavicsoktól, portól...stb.

Folyadékot sokat igyál. Sûrûn, de kevés mennyiséget fogyassz.

A másnapi izomlázat el lehet kerülni, ha a napi etap után megpihentek, kajáltok, ejtõztök 1 kcisit és elmentek még egy 15-20percet lassú tempóban tekerni, de úgy, hogy gyorsan forogjon a lábad.
Utánna pár perc nyújtás is javasolt.
Tekerés helyett el lehet menni 1 órát sétálni!!!!

Naptej!!! Ha egész nap bringán ülsz, hamar leéghetsz, fõleg a vállak a hajlamosak rá.

Nagyjából ennyi....jó mulatást!!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Szóval az a biztos hogy megyek, csak nem igazán tudom, mire számítsak.

1. Elõfordulhat, hogy igencsak fájni fog a sejhajad a sok nyereg-üléstõl!

2. Ha egyben sokat tekertek le, izomlázra is számithatsz.

3. Vigyél szemüveged, mert nem jó, ha egy hosszú úton derül ki az, hogy szemed nem birja a beleszálló port, bogarakat, stb... Be is gyulladhat.

4. Igyál sokat! A dehidratációt csak késõn veszed észre, és akkor már sokkal radikálisabb eszközök kellenek.

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Manka: egy haverommal megyek a 130-ra! Te melyikre mész?

Az a helyzet, hogy - akárcsak a most szombati Duna Maratonnál - én Pontõri, illetve pályafelügyelõi feladatot vállaltam el.

Egyébként végig mentem - elõzõ pénteken - a teljes távon, sõt bizonyos szakaszain többször is. Nagyon szép. Nagyon tetszik. Éppen ezért vállaltam azt, hogy pontõr leszek ott.

:)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
era: a "bringás lányok"... topicban vesézgetik a népek a szarvasorditást. Ha gondolod, aug végén szept. elején megdumálhatunk egy ilyen túrát.

_kriszta_

_kriszta_

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Szaisztok! :)

Tök új vagyok, ha lenne rám néhány percetek, kérdeznék. Elkélne egy kis segítség "öreg motorosoktól". /Örömmel látom hogy lányok is gazdagítják a csapatot!/ :)

Alig 3 hét múlva tekerünk Balcsira, biztos van ezer hasonló élményetek, tudnátok adni néhány tippet - mit szabad, mit nem szabad, stb...? Ilyen hosszú túrán még nem voltam, és van aki azt mondja "nem nagy ügy", mások inkább lebeszélnének. Szóval az a biztos hogy megyek, csak nem igazán tudom, mire számítsak.

Köszönöm elõre is a tanácsokat! :)

Kriszta

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ez a szarvasbõgõs túra nekem is tetszik. Megnéztem volna azt az anyukát, hogy DH-zik a camping-gel. ;D
Mikor is bõgnek a szarvasok? Szervezhetnénk egy ilyen közös zizegõs túrát! :D

Bapu

Bapu

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
almos

A László-napi ünnepijátékok miatt ez a TT kimaradt,igy képek sem készûltek.
A Gázlóról majd lesznek!

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Meneküljünk a dühöngõ-bõgõ szarvasbika elõl, ez komoly érv egy kis csörtetésre az ejszakába bújt erdõben.
Nem lehetett rossz móka..adrenalin-bomba!!!!

Gemenci versenyre nem megyek valószínûleg, inkább a Rákoskerti kerékpáros centrum szervezésében vasárnap megrendezére kerüli versenyre megyek.
75km tekergés a gödöllõi dombság körül, rajt vasárnap 10:00-kor. Kellemes baráti hangulatú versenyre lehet számítani.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sittesB: hát igen, más a történet gyalog, ill. bicóval.
Tavaly õsszel elmentünk mutterral szarvasbõgés túrára, a közeli hegyekbe, bicóval anyu a kempingbájkkal. Kifelé nyavalygott, hogy lassan, meg "fogdmegakormánytmerteleseeel" ilyesmi. Aztán lezajlott a szarvasorditás, éccaka sütöm a szalonnát, amikor egy közeli völgy bejáratából felhangzott egy vaszeg erõteljes szarvaska bömbölése...közelebb..közelebb--KÖZELEBBB... Anyám nem várta meg, mig a szarvas is csatlakozik békés éccakai zabálásunkhoz: Kempingendinamó: ON: john véjjnt megszégyenitõ nyeregbevetõdés-DH 1000-el a legközelebbi civilizáció felé...
uszkve: mindegy gyalog, vagy bicóval, csak valami motiválja az embert..

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Manka: egy haverommal megyek a 130-ra! Te melyikre mész?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
//OFF

sittes: gyalog csináltad? Én az elején kicsit eltoltam, mert nem körbe másztam fel, hanem egy darabig a piros jelzésen, mert arraemlékeztem a DH versenyekrõl. Nem volt gáz, csak nagyon köves.

Jessz, gyalog. Az itineretekben is a piros jelzést javasolták bringával? Miközben mentünk fel, gondolkodtam rajta, hogy bringával valszeg nem itt jönnék fel:)

Engem is érdekelnek ezek a TT-s dolgok, de csak amik észak-mo.-n zajlanak. by

Én is ugyanígy vagyok ezzel, bár a börzsöny, pilis, budai-hgy sem tûnik elérhetetelennek... ::)

És szégyen, nem szégyen, be kell vallanom, hogy mostanában kicsit rákattantam a gyalogos TT-zásra is... gyalog 50km mennyivel másképp hangzik, mint bringával ugyanez!

//ON

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Gázló TT-re (2003.07.26., szombat, Veszprém) jön valaki?

:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
tpresident: gratulálok! Nekem mint montisnak nagyon soknak tûnik az a 235km!

almos: A cime: Teljesitménytúrák itthon és külföldön 2003

A térképészeti boltokban általában kapható, én itt vettem:

Kiszállsz a kék metró Arany János u-i megállójánál, átmész a túloldalra, és elindulsz a Nyugati felé. Tehát ha a Nyugati felé mész, a jobb oldalon vagy. Mész 1-2 utcát, addig, amig meg nem látod, hogy ki van irva: "Térképészeti bolt"
De ugyanazon az úton van valahol a Teljesitménytúrázók Szövetsége, ahol szintén kapható.

almos

almos

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
ez szép volt tpresident!

kar ,h meg nincs kocsim, esztergomba pedig nincs vonat tolunk...
keszultek kepek? ha ott volt bapu, akkor lehet, bar meg nem tettek fel (tar.hu/tomifoto)
es tenyelg, le tudsz menni a gemenci versenyre?

lensver, milyen konyvbol szerzed az infokat? hol lehet hozzajutni a konyvhoz?