Jelentkezz be Regisztrálj
Görgõ vs. szobabicikli
Írta 2006. október 08. - 21:45
Írta 2006. április 06. - 18:32
Írta 2006. április 06. - 11:46
Köszönöm a válaszod!
Én csak olyan olcsóbb kategóriás spinning bike-ot tudnék venni, ami nem kerül sokkal többe, mint egy szobabicaj. (Nálunk már olyan 220.- euró körül kapható.) Pont emiatt kérdeztem volna, hogy nem bukta-e egy ilyen.Olcsó húsnak... Egyenlõre nem akarok érte sokat kiadni, mert nem biztos, hogy kihasználnánk.
Azt olvastam, hogy tényleg olyan, mint egy igazi bringán tekerni. Most van nálunk egy kölcsön szobabicaj és annak szerintem semmi köze nincs a biciklizéshez. És ha egy pillanatra nem mozog a lábam, akkor leáll stb...
A másik, hogy az ilyen belépõs spinning bikeoknál nincs vészfék. Fontos az, vagy annyira nem balesetveszélyes (soxor vannak nálunk gyerkõcök)?
Az pedig, hogy ki lehet állni a nyeregbõl, nos ez nálunk nem annyira lényeg, a normál bicajon sem sûrûn csinálunk ilyet.
Köszi mégegyszer és üdv!
Írta 2006. március 29. - 14:44
Szóval az biztos hogy még a jobb szobabiciklikhez képest is sokkal masszívabb, illetve merevebb a szerkezet... Épp ezért lehet hogy jobban visz tud adni egy valósra hasonlító mozgást pl mikor kiállsz a nyeregbõl... Nem nyekereg, nem csavarodik mint egy szobabicikli... A másik hogy sok szalagfékes szobabicikli van, én spinning - gépben még csak mágnesest láttam... -nem is fogok másmilyet. van rajta egy rohadt nehéz tárcsa, olyan mint Toldi malomköve, tulajdonképpen azt hajtod meg a lábaddal, az forog, és a nehézségi fokot azzal állítod hogy milyen közel van a mágnes a tárcsához. Plusz még rengeteg fogási lehetõséged van a kormányon... Az én véleményem szerint ha meg tudod fizetni érdemesebb ezt venni...
Írta 2006. március 29. - 13:24
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Tudja valaki, hogy mi a különbség a szobabicikli és a spinning kerékpár között?
A feleségem szeretne valami szobabringát. Szétnéztem a neten és van egy csomó hirdetés spinning bicajra, ami nem kerül olyan sokkal többe (oké, használtak) és tudom, hogy az most nagy divat.
Én soha nem ültem spining gépen és nem tudom mi a különbség. Sokkal dizájnosabb az biztos, de valami más elven mûködne?
Mire kellene figyelni egy spinning bicajnál, ha használtan akarok egyet venni?
Köszi elõre is a segítséget!
Om
Írta 2006. március 25. - 07:46
Sziasztok!
néhány napja újonnan vettem egy felnin futó görgõt, ezzel kapcsolatban szeretném a tapasztaltabbak tanácsát kérni. Meg tudnátok mondani, miért nyiszog a görgõm tekerés közben? A hang tekerés közben konstans és hosszú távon elviselhetetlen. Mit állítottam be rosszul?
Köszi, üdv
A.
Nekem is felnire ható görgõm van. Én az ékszíjra gyanakszom, próbáld megfeszíteni!
Írta 2006. március 24. - 11:49
néhány napja újonnan vettem egy felnin futó görgõt, ezzel kapcsolatban szeretném a tapasztaltabbak tanácsát kérni. Meg tudnátok mondani, miért nyiszog a görgõm tekerés közben? A hang tekerés közben konstans és hosszú távon elviselhetetlen. Mit állítottam be rosszul?
Köszi, üdv
A.
Írta 2006. március 07. - 10:20
Nem szóltál, hanem beszóltál annak az idõjárásnak, nem?
Csak nem akar jönni...:wallbange
akkor szóltam be mikor láttam, hogy késik...fuck!
nembaj addig is nyumjuk bent:afro:
szam
Írta 2006. március 06. - 21:21
Nem szóltál, hanem beszóltál annak az idõjárásnak, nem?most szóltam a jó idõnek nemsokára ideér (még egy hét)
haszontalan idõtöltés biztos, hogy nem volt. Én irigyellek, hogy itt tartasz...
ha megfelelõ intenzitással és ésszel csináltad akkor tuti feljõdött az állóképességed.
szam
Csak nem akar jönni...:wallbange
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2006. február 27. - 13:08
Az idõt azt köszönöm, postafordultával várom:love1:
Jan
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2006. február 27. - 12:36
Ma átléptem a 4500.-kilómétert görgõn, igaz szeptember óta!
Valaki küldjön már jó idõt MERT MEGÕRÜLÖK A SZOBÁBAN!!!!
Fõleg azért, mert nem tudom mit jelent ez kint.
Tényleg van valakinek tapasznyalata a cateye cs-1000-rel kapcsolatban, ugyanis ezen nyomom.
Lehet, hogy mindez csak haszontalan idõtöltés volt???:rocketman :scared:
most szóltam a jó idõnek nemsokára ideér (még egy hét)
haszontalan idõtöltés biztos, hogy nem volt. Én irigyellek, hogy itt tartasz...
ha megfelelõ intenzitással és ésszel csináltad akkor tuti feljõdött az állóképességed.
szam
Írta 2006. február 25. - 20:50
Valaki küldjön már jó idõt MERT MEGÕRÜLÖK A SZOBÁBAN!!!!
Fõleg azért, mert nem tudom mit jelent ez kint.
Tényleg van valakinek tapasznyalata a cateye cs-1000-rel kapcsolatban, ugyanis ezen nyomom.
Lehet, hogy mindez csak haszontalan idõtöltés volt???:rocketman :scared:
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2006. február 06. - 12:08
Írta 2006. február 06. - 11:45
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. február 06. - 11:07
lenne egy kérdésem. amikor belerakom a bringát és lefixálom a gyorszárnál az természetes hogy a 2 szár kb. 5-10mm-ert szétnyílik?
magyarán mennyire kell erõsen megfogatni a gyorszárnál?
Írta 2006. január 31. - 22:10
Itt a "highlights" részben ingyenesen megnézheted az összefoglalókat. Egy ideig elég lesz.
Írta 2006. január 31. - 21:09
Mindenesetre megköszönném, addig én is tovább vadászok a neten.
Írta 2006. január 31. - 20:49
Edit: persze most jovok ra nincs is bemenet a kartyamon
Írta 2006. január 31. - 20:41
Én be tudnám dobni a közösbe Lancenek ill a nike-nak egy kampány filmjét, ami tulajdonképpen egy kis montázs, de nagyon el van találva. Hasonló kis filmeket akár most is lehet találni.
Szóval valami nagyobb lélegzetvételû dologra gondoltam, tévés közvetítésekre, ami akár egy itthoni edzést is kitöltene.
Írta 2006. január 29. - 13:07
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás