A viva+ -on vasárnap a nagy kalandban egy hosszabb riport volt a maratonról, és megszollaltatták a miniszterúrat is ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Indította
olaf
, 2003. január 06. 14:29
Írta 2003. augusztus 27. - 15:39

Írta 2003. augusztus 27. - 11:19

Írta 2003. augusztus 27. - 10:55

depis kala: szoktam, de vhogy amikor politikáról van szó egyikfülemenkiamásikonis... :
nocsaknocsak... nem is rossz... :

nocsaknocsak... nem is rossz... :

Írta 2003. augusztus 27. - 10:48

Írta 2003. augusztus 27. - 10:42

Írta 2003. augusztus 27. - 09:39

Írta 2003. augusztus 27. - 09:01

Mi a neve a sportminiszterünknek??? Mert akkor meg lehetne nézni az eredmények között

Írta 2003. augusztus 27. - 08:57

igaz.... az elején még láttam nagy intervjúvok közepette (istenem mekkorát röhögtem amikor a F1 hungaroringi futama elõtt Buminkról kérdezettekre válaszolt....), de aztán csend...
Beef, olaf: vmi infó az eredményérõl...? egyálatlán végig tekerte, vagy csak PR fogás volt a nevezésének híre, és jelenléte a rajtnál?
PéeF
Beef, olaf: vmi infó az eredményérõl...? egyálatlán végig tekerte, vagy csak PR fogás volt a nevezésének híre, és jelenléte a rajtnál?
PéeF
Írta 2003. augusztus 27. - 08:44

Bruce: tudtommal ott volt és le is tekerte az 50-es távot ... de, hogy mennyi idõ alatt az passz :

Írta 2003. augusztus 26. - 21:19

Amikor a család 1ütt,1máshoz ragaszkodva teker végig,vagy éppen a nagypapa poénból indul,mint ahogy a déhás vagy a single speedes.(
)Ezek a maratonok sokkal poénabbak,ha az ember a barátaival 1ütt tekeri le õket,de ez kizárja azt,h te most az idõdre figyelj.
Persze,meg lehet tenni,h EZERREL otthagysz mindenkit,és mész egyedül...
Hali!
Még nem olvastam végig a topicot, de azon vagyok

Amit viszont mondani szeretnék (most és azonnal), hogy a maraton szerintem pedig verseny, amirõl te írsz kala, az pedig a túrázás. A hasonló bringás emberekkel való találkozás pedig a bringás találkozók, pl BMFT mítingek...
Más: végül ott volt a Mr. Sportminiszter? Vagy az csak reklám volt?
B.
Írta 2003. augusztus 25. - 19:12

Beef: most néztem meg, hogy kész van a 100 -as táv listája is teljesen. Az én idõm totál rendben van, teljesen azonos azzal, amit én mértem
8)

Írta 2003. augusztus 22. - 12:21

Hi!
Nekem ez volt életem második maratonja, így csak az idei Caprine-nal tudom összehasonlítani. Az 50-es pálya a szilvásihoz képest nagyságrendekkel érdekesebb volt, volt mászás dózerúton, technikás, de gyors lefelé-szakasz, mászás ösvényen, és a vége felé kifejezetten tetszett a szõlõ melletti földút, valamint az elõtte lévõ erdei szakasz. Az itatókkal meg voltam elégedve, bár a másodiknál ha sokan álltak a többiek csak nehezen tudtak továbbhaladni. A befutó rész, ott az Obi mögött kialakítva meglehetõsen érdekes volt. Jók voltak a elõkészített egységcsomagok. Szubjektív véleményként még hozzátenném, hogy SZERINTEM a szilvásinak sokkal jobb fíling-je volt, persze, lehet hogy csak azért tûnik így, mert az elsõ csak az elsõ. A nagy büdös Tesco parkoló nekem nem jött be túlságosan, bár el tudom képzelni, hogy nem egyszerû találni egy olyan helyet, ahol le lehet bonyolítani egy ilyen volumenû versenyt. A lényeg az, hogy jó volt, jöhet a Mátra!
Nekem ez volt életem második maratonja, így csak az idei Caprine-nal tudom összehasonlítani. Az 50-es pálya a szilvásihoz képest nagyságrendekkel érdekesebb volt, volt mászás dózerúton, technikás, de gyors lefelé-szakasz, mászás ösvényen, és a vége felé kifejezetten tetszett a szõlõ melletti földút, valamint az elõtte lévõ erdei szakasz. Az itatókkal meg voltam elégedve, bár a másodiknál ha sokan álltak a többiek csak nehezen tudtak továbbhaladni. A befutó rész, ott az Obi mögött kialakítva meglehetõsen érdekes volt. Jók voltak a elõkészített egységcsomagok. Szubjektív véleményként még hozzátenném, hogy SZERINTEM a szilvásinak sokkal jobb fíling-je volt, persze, lehet hogy csak azért tûnik így, mert az elsõ csak az elsõ. A nagy büdös Tesco parkoló nekem nem jött be túlságosan, bár el tudom képzelni, hogy nem egyszerû találni egy olyan helyet, ahol le lehet bonyolítani egy ilyen volumenû versenyt. A lényeg az, hogy jó volt, jöhet a Mátra!
Írta 2003. augusztus 22. - 11:31

Írta 2003. augusztus 22. - 11:00

Kissfish!
"A hiba az Ön készülékében van!"
Archivum -> Fényképek -> Bükk Maraton 2003
Amennyiben nem látod, próbáld a böngészõdben kiüríteni a cache-t! Lehet, hogy még egy régebbi állapotot tárol.
Egyébként a közvetlen link:
www.bukkmaraton.hu/photo2003/foto_bm_2003.htm
"A hiba az Ön készülékében van!"

Archivum -> Fényképek -> Bükk Maraton 2003
Amennyiben nem látod, próbáld a böngészõdben kiüríteni a cache-t! Lehet, hogy még egy régebbi állapotot tárol.
Egyébként a közvetlen link:
www.bukkmaraton.hu/photo2003/foto_bm_2003.htm
Írta 2003. augusztus 22. - 10:03

Képek egy része fenn, megtekinthetõ. A többit sajnos szkennelnem kell
www.bukkmaraton.hu -> archivum
Beef: én nem találok az archivumban 2003-as képeket :-\
Írta 2003. augusztus 21. - 15:52

Írta 2003. augusztus 21. - 15:15

Írta 2003. augusztus 21. - 13:50

Írta 2003. augusztus 21. - 13:40

Szia Jojoba!
Mivel csak az évszámot kértük el abból nehéz lenne még nekünk is kihámozni a pontos dátumot ;D
Mivel csak az évszámot kértük el abból nehéz lenne még nekünk is kihámozni a pontos dátumot ;D
Írta 2003. augusztus 21. - 13:30

mégis ki került bele az U19es kategóriába?
Mert nekem ott azt mondták h az aki a verseny napján nem tötötte be a 19.élet évét....
Mert nekem ott azt mondták h az aki a verseny napján nem tötötte be a 19.élet évét....