Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
855 hozzászólás a témában

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Hello!

Iszonyatos munkával összeállítottuk az 50 km-es táv végleges???? listáját (korcsoportonként is).
Lehet tekingetni és remélem már több hibát nem szúrtok ki sas szemeitekkel :)

Azért mégegyszer leírom: az idõ eredmények csak tájékoztató jellegûek! Sajna. Fentebb már bõvebben leírtam miért, úgyhogy ilyen jellegû leveleket már ne küldjetek, köszi.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Chester!
Javaslom figyelmedbe a BMFT címszó alatti dolgokat!
Jó böngészést!
Remélem, kiderül minden belõle!Találkozzunk a Mátra maratonon!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

az idei mátra maraton a 9. versenyem

WOW!Ez nagyon szép teljesítmény!Bár én is rá tudnám venni öcsémet,h vegye ilyen komolyan a tekerést! ::)
Sok sikert! (és természetesen fel vagy véve ;) mer ALAP ;D )

chester

chester

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Tényleg ebben a topicban alakul egy mtb csapat? Beférhetnék én is ??? Én fõleg maraton versenyekre szoktam járni, de jövõre kipróbálnám magam xc versenyeken is. Még csak két éve versenyzem de azóta minden maraton rendezvényen ott voltam (szinte) az idei mátra maraton a 9. versenyem. Voltam már 8. és 10. is a kategóriámba (junior), pedig 14 éves korommal a legkisebbek között vagyok. Léci vegyetek be!!!!!

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Képek egy része fenn, megtekinthetõ. A többit sajnos szkennelnem kell :(

www.bukkmaraton.hu -> archivum

Az 50 km-es táv végleges adatait megkaptam, még dolgozok egy kicsit rajta aztán felteszem.
A 100-asra még várni kell...

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Nnna: Próbáljázok meg ezt:
http://kep.tar.hu/lo...l?aid=27588099
A képek nincsenek elforgatva, idõvel ez is meglesz.
Jó nézelõdést!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Beef: még mindig nem teljes a 100-as lista ... és a képeket sem találom seholsenem ...
::) :P ;D

Ui.: ez mind, csak és kizárólag jóindulatú emlékeztetés, hogy jövõre mégszebb megjobb legyen a bükkmarci ! ;)

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
LG: ráérsz ;D , mert amíg ilyen szar a tár, addig úgyse tudjuk leszedni a képeket >:(

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Nem raktam még fel, mert nincs idõm rá, beindult az elmebaj megint.
Közben a Windows-om is összeomlott, úgyhogy ezért késik. Viszont Türelem, megpróbálom még ma vagy holnap feltolni a képeket. kb 60- db kép.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Beef: az idõméréstõl eltekintve nagyon jó kis marci volt 8) Csak kár, hogy így nem tudom meg, hogy mennyit javítottam a tavalyi idõmön ;D

LovasGabi: a 40 képbõl, amit felraktál kb 10-et enged megnéni, úgyhogy a tár még nem tökéletes :o egyébként ennyi kép készült vagy a többit már fel sem raktad ? ???

kissfish

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Köszi Era!

Egyébként nem baj, ha megírják a problémákat, mert ebbõl tudjuk leszûrni, hogy min kell változtani jövõre.
Persze azért a pozitív véleményektõl jobban dagad a mellünk :)

"el is sikolhatunk" ?talán?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Most tényleg! Hát annyit számít az az 5-10 perc ide, vagy oda, ha tudjuk hanyadikak vagyunk? Az a lényeg, hogy megcsináltuk. Tényleg jó volt a verseny, jól volt jelölve a pálya, egy métert nem kalandoztam el.
Az elõzõ napi hillclimb, a tészta parti, a mûsor a célban, igazán ötletes és hangulatos megoldás volt. Ez az egyik legjobb maraton.
Köszönjük, hogy megrendeztétek, és reméljük, hogy a hibákat jeleztük, jövõre már ezek nélkül rendezitek az újabb heppening-et. A lényeg, hogy a rendezés mérlegében a pozitív oldal olyan nagy, hogy a negatívak felett el is siklhatunk (hogy kell ezt írni???). :-*

A képeket pedig repesve várjuk!!!

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Oh, köszi a kérdést, úgy érzem megtaláltad a legjobb hírforrást, mivel már csak rajtam múlik... ha lesz elég idõm akkor még ma.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Beef: és képek mikor lesznek már fent???? >:( >:( >:(
Vagy ne legyek ennyire telhetetlen??? ;D ::) 8)

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Szaisztok!

Nah, az elõbb már olyan szépen megfogalmaztam a válaszomat, erre lefagyott a technika, mielõtt elküldhettem volna :(

Az idõmérés tényleg rosszul sikerült, mivel a szoftverünk megtréfált és utólag a papír alapú rögzítésnek hála be tudtuk vinni az adatokat.
De ott idõk nem szerepeltek csak rajtszámok :(

Csütörtökre várhatóan felkerül a végleges lista!
Addig aki nem szerepel az ideiglenesen vagy rossz helyen van (ne az idõk szerint nézzétek!!!) az dobjon egy mail-t a bukkmaraton@bukkmaraton.hu -ra vagy nekem és amennyiben lehet orvosoljuk a problémát.

Az idõmérés jövõre ígérem sokkal jobb lesz, és ezt vehetitek fenyegetésnek is ;)

A végére mégegyszer leírom, hogy: AZ IDÕK LEHETNEK ROSSZAK, DE A SORREND JÓ!

Köszi, hogy végig olvastad és továbbra is várom a hozzászólásokat, mert ebbõl is gyûjtjük a tapasztalatokat.

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
70 km-nél azt hitte h elmérték a pályát ???
Nem ment el a kedve remélem..... ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Egy érdekes dolgot azért elmondok még, szerintem hülyére röhögitek magatokat:
Történt ugyanis, ,hogy Baricska Peti barátom mivel még csak 17 éves, elindult az 50-es távon. Amikor az elágazás volt, 100 balra, 50 jobbra, az én egyetlen cimborám csapott egy balost és nyomás. 70 km-nél volt gyanús neki, hogy valami nem stimmel, de becsületére legyen mondva, végigtekerte a 100-as távot.
Kérdeztem tõle, hogy nem láttad a táblát?
Nem, csak mentem a többiek után.
Én kockásra karmoltam magam a röhögéstõl, mert a tábla olyan volt, hogy az autópályára is ki lehetett volna tenni! Ö meg nem látta!

A másik cimborám meg benne sincs az érkezési listában. Igaz, hogy a "futottak még" kategória, de akkor is. Viszont a gyorslistában a célban a 60. helyen volt feltüntetve. ;D ;D

Jojobának teljesen igaza van, ettõl csak javulni fog a jövõ évi szervezés minõsége.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ras dear: nem is rád gondoltam,teee! :D
Manka: mindjárt körmölök választ,csak lementem kicsit kajálni ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ksls: baromira nem csak ez maradt meg (amúgy nekem megnyitja Ano... ::))
de ha már csinálnak valamit (ti. idõmérés) akkor csinálják normálisan

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

de hogy csak ennyi maradjon meg a legtöbb embernek a maratonból,az vicc,és szomorúvá tesz.

Errõl meg csak annyit h amirõl itt írogatunk,arról el lehet "vitázgatni" mert vmilyen szinten mindenkit érint,de arról most mit írnál h a 3.km-nél ott volt az a szép fa ???,és milyen gyönyörû madár fütyörészett rajta......lehet h ez másoknak fel sem tûnt,vagy amikor õk mentek el mellette,a madár már/még ott sem volt........
lehet h bennem az maradt meg h milyen szép volt a gerincrõl a kilátás,de lehet h másoknak az maradt meg pl. h milyen szép botja volt a rendõr bácsinak..... :P