Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Indította
olaf
, 2003. január 06. 14:29
Írta 2003. január 06. - 22:25

vendég__*
Írta 2003. január 06. - 20:20

húúúúú, annyira mélyen beleolvastam ebbe a topikba, hogy lehet, hogy késztetést fogok érezni, hogy induljak...........csak majd még erre rá kéne edzeni......ligt táv nincs? :
na majd kiscell után nyilatkozom......... :

Írta 2003. január 06. - 19:37

szerintem gabi ha simán elküldöd a beidézett nevezési levelet amit olaf beírt az említett címre és küldöd a csekket postán, akkor minden okés lesz

Írta 2003. január 06. - 19:29

Sziasztok!
Pf az átnevezést megkérdezem Ádámtól :-[
Lovas_Gabi: Számítástechnikai dolgokhoz süket vagyok. Ha nem megy a nevezési lap elküldése akkor inkább írj egy emilt. A honlapunkon ha szét néztél láthatod hogy a nevezõk fel lesznek tüntetve. Nos nem tom milyen gyakran fogják ezt az oldalt frissíteni, de majd láthatod, hogy sikerült-e mevezned, és hogy hova Egyéniként is lehet indulni ez tömegsport Természetesen az 50-es távon is indulhatsz Nem erõszak a disznótor 8)
Többiek: az elõnevezés jó dolog egyrészt nincs az a hatalmas tumultus a verseny elõtt mint más helyeken. Így áltlában nincs csúszás. Ennek segítségével sokkal gördülékenyebb a verseny szervezése. Ez külföldön bevett szokás csak nállunk még szokni kell. Ami meg jó és mûködik kint (Tapasztalat hihi) azt mér ne alkalmazhatnánk nállunk is
Pf az átnevezést megkérdezem Ádámtól :-[
Lovas_Gabi: Számítástechnikai dolgokhoz süket vagyok. Ha nem megy a nevezési lap elküldése akkor inkább írj egy emilt. A honlapunkon ha szét néztél láthatod hogy a nevezõk fel lesznek tüntetve. Nos nem tom milyen gyakran fogják ezt az oldalt frissíteni, de majd láthatod, hogy sikerült-e mevezned, és hogy hova Egyéniként is lehet indulni ez tömegsport Természetesen az 50-es távon is indulhatsz Nem erõszak a disznótor 8)
Többiek: az elõnevezés jó dolog egyrészt nincs az a hatalmas tumultus a verseny elõtt mint más helyeken. Így áltlában nincs csúszás. Ennek segítségével sokkal gördülékenyebb a verseny szervezése. Ez külföldön bevett szokás csak nállunk még szokni kell. Ami meg jó és mûködik kint (Tapasztalat hihi) azt mér ne alkalmazhatnánk nállunk is
Írta 2003. január 06. - 17:36

Szerintem inkább azt várják el, hogy elõnevezz!
Ha pedig mindenki elõnevez, akkor tudják, hány embert várjanak, ez nekik jó....
Bocs, ha nem ezt kérdezted...
Na meg olaf se és rendezõ sem vagyok... (vagy csak nem tudok róla??) :
:
Ha pedig mindenki elõnevez, akkor tudják, hány embert várjanak, ez nekik jó....
Bocs, ha nem ezt kérdezted...

Na meg olaf se és rendezõ sem vagyok... (vagy csak nem tudok róla??) :

Írta 2003. január 06. - 17:12

Olaf & mindenki aki maratont szervez!
Miért erõltetitek ezt a verseny napján nincs nevezés dolgot?
Nem várhatjátok el senkitõl, hogy 1 nappal elöbb lemenjen csak azért, hogy nevezzen!
Miért erõltetitek ezt a verseny napján nincs nevezés dolgot?
Nem várhatjátok el senkitõl, hogy 1 nappal elöbb lemenjen csak azért, hogy nevezzen!
Írta 2003. január 06. - 15:48

Bocsesz! Csak RAS írása késõbb jelent meg!
Tiszta minden.
Gabi bácsi 50-en és egyéniként indul
Tiszta minden.
Gabi bácsi 50-en és egyéniként indul
Írta 2003. január 06. - 15:46

Írta 2003. január 06. - 15:45

Gabi szerintem is nyugodtan nevezhetsz... és indulhatsz rövidebb távon is természetesen...
Írta 2003. január 06. - 15:37

Gabi: mér' ne nevezhetne egyéni induló?
(pakolhatna a rendezõ gárda, ha csak egyesületi tagok indulhatnának...)
(pakolhatna a rendezõ gárda, ha csak egyesületi tagok indulhatnának...)
Írta 2003. január 06. - 15:31

Olaf!
A nevezési lap még mindíg nem érhetõ el a honlapon. (vagy csak én vagyok bamba az Outlook Express-el)
Minden esetre Emilben elküldtem a nevezésemet.
Kérdés:
Egyéni nevezõként lehet-e menni? (nem vagyok egyesületi tag)
Ha én 1968-as születésû vagyok, csak 100-on mehetek?
Bocs, ha fárasztó voltam, de nekem nem egyértelmû!
A nevezési lap még mindíg nem érhetõ el a honlapon. (vagy csak én vagyok bamba az Outlook Express-el)
Minden esetre Emilben elküldtem a nevezésemet.
Kérdés:
Egyéni nevezõként lehet-e menni? (nem vagyok egyesületi tag)
Ha én 1968-as születésû vagyok, csak 100-on mehetek?
Bocs, ha fárasztó voltam, de nekem nem egyértelmû!
Írta 2003. január 06. - 15:17

Írta 2003. január 06. - 15:15

Ras: ;D
olaf: kérdésem, hogy ha most nevezek 100káemre, de késõbbiekben ráébredek, hogy tettem nem józanésszel cselekedtem, utólagosan átnevezhetek pótköltség nélkül a rövidebb távra?
PéeF
olaf: kérdésem, hogy ha most nevezek 100káemre, de késõbbiekben ráébredek, hogy tettem nem józanésszel cselekedtem, utólagosan átnevezhetek pótköltség nélkül a rövidebb távra?
PéeF
Írta 2003. január 06. - 14:55

Írta 2003. január 06. - 14:46

Írta 2003. január 06. - 14:29

Sziasztok!
2003 úhra Bükk Maraton! Most felrakom a verseny kiírást, és ha kérdésetek van nekíméljetek ;D !
Verseny neve: III. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Rendezõ: Nagy Sport Egyesület
Helye: Eger Tesco parkoló, Bükk hegység.
Ideje: 2003. augusztus 10.
Rajt - Cél: Eger, Rákóczi út 100. Tesco parkoló.
Résztvevõk: A verseny nyílt,
50 km táv, 14 év feletti nevezõk
100 km táv, 18 év feletti nevezõk.
Nevezési határidõ: 2003. augusztus 9. 20 óra
A verseny napján nevezésre nincs lehetõség!
Eredménylista: 2003. augusztus 12-tõl honlapunkon.
Versenytáv: Haladó: 50 km, szintkülönbség 1000 m
kettõ frissítõ állomás.
Maraton: 100 km, szintkülönbség 2500 m
négy frissítõ állomás.
Rajt-befutó: Rajt 9 óra
Utolsó érkezés 16-17 óra között.
Értékelés: Gyõz, aki a szabályok betartásával a kijelölt távot a legrövidebb idõ alatt teszi meg a verseny kijelölt útvonalán, külsõ segítség igénybevétele nélkül. További helyezések érkezési sorrendben.
Korcsoportok: 50 km
U15
13 - 14
1989 - 1990 U17
15 - 16
1987 - 1988
100 km
U19
17 - 18
1985 - 1986 ELIT
19 - 39
1964 - 1984
Díjazás: 50 km abszolút férfi 1-5. helyezett, abszolút nõi 1-5. helyezett
100 km abszolút férfi 1-15 helyezett, abszolút nõi 1-5. helyezett.
Értéke: 1.000.000,- Ft
Korcsoportonként éremdíjazás.
A díjátadás után ajándékokat sorsolunk ki a távot teljesítõk között.
Minden versenyzõ BÜKK HEGYIKERÉKPÁR MARATON pólót kap, valamint a távot teljesítõ versenyzõk aranyozott érmet kapnak.
Eredményhirdetés: Tesco parkoló 18 óra.
;D 8)
;D 8)
;D 8)
;D 8)
;D
Verseny neve: II. Bükk Hillclimb
Helye: Eger, OMYA kõbánya.
Ideje: 2003. augusztus 9. 14 óra
Résztvevõk: A maratonon nevezett versenyzõk.
Nevezési díj: Nincs.
Versenytáv: 400 m, 25%-os emelkedés.
Szabályok: egyszerre 2 fõ indul, egymást akadályozni nem szabad,
a táv megtételének idejét mérjük,
lehetõség szerint kerékpározva kell a célig eljutni,
a kerékpárt tolni csak oly módon szabad, hogy a váznak a lábak között kell maradnia.
Díjazás: Abszolút férfi 1-3. helyezett, abszolút nõi 1-3. helyezett.
Eredményhirdetés: Tesco parkoló, 18 óra.
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Nevezési díj
(amely a Hillclimb versenyre is érvényes,
és tartalmazza a 3 napos balesetbiztosítást)
Március 1-ig 1.500,- Ft
Május 1-ig 2.000,- Ft
Június 1-ig 3.000,- Ft
Augusztus 9-ig 3.800,- Ft
Rendelkezések:
minden induló tudomásul veszi, hogy a III. Bükk Hegyikerékpár Maraton versenyen saját felelõsségére indul,
a jelentkezési lap kitöltésével elismeri, hogy fizikailag jó állapotban van, a versenyre edzésekkel készült, a fenti okokra visszavezethetõ bármilyen károsodás illetve balesetekért, anyagi kárért a rendezõ felelõséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhetõ,
elfogadja, hogy a versenyrõl készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és ezért ellenszolgáltatást nem kér,
tudomásul veszi, hogy kizárásra kerül az a versenyzõ, aki nem teljesíti a verseny teljes (a rendezõk által kijelölt) távját, rajtszámát nem a kerékpár kormányára szereli, összehajtja, eltakarja
a nevezési lap pontatlan kitöltésébõl adódó problémákért a Nagy SE nem vállal felelõséget,
a versenyen zárt fejvédõ használata kötelezõ,
a versenyen csak 26¨ kerékméretû hegyikerékpárral lehet indulni,
a közúton a közlekedés szabályait, a rendezõk és versenybírók utasításait minden versenyzõ köteles betartani,
a 100 km távon, aki 5 óra elteltével nem ér el az 55 km-nél lévõ limit pontot azt a rendezõk aszfalt úton visszafordítják,
a rendezõk a verseny pályájának elhagyását több ponton ellenõrzik, aki nem halad át az ellenõrzõ pontokon kizárásra kerül.
ÓVÁS: Legkésõbb az eredményhirdetés megkezdéséig: Óvási díj: 30.000,-Ft
FIGYELEM! A verseny útvonala a Bükki Nemzeti Park területén halad, ezért kérünk mindenkit, hogy a természetvédelmi szabályokat tartsák be!
Rajtszám átvétel:
· Személyesen a Nagy SE címén,
· XC KUPA futamokon,
· Augusztus 9-én a verseny helyszínén.
NEVEZÉSI LAP
www.bukkmaraton.hu
FIGYELEM: a nevezési lap jelenleg csak olyan számítógépen küldhetõ el, amin levelezõ program található (pl.: Outlook Express, The Bat!, Pegasus, stb.). Ha nem tudod elküldeni innen, akkor egyszerûen írd be az általad használt levelezõ programba az alábbi kérdésekre a választ és küldd el a nagykerekpar@nagykerekpar.hu címre.
--------------------------------------------------------------------------------
Név:
Ország:
Irányítószám:
Település:
Út:
Házszám:
Egyesület:
Születési év:
Neme: Nõ Férfi
E-mail cím:
--------------------------------------------------------------------------------
Választott kategória:
100 km 1.500,- Ft
50 km 1.500,- Ft
Hillclimb
Kért pólóméret:
S M L XL XXL
Postai befizetési bizonylat:
levélben, postán feladva
(cím: Nagy Sport Egyesület 3300 Eger, Pacsirta út 13.)
bankszámlára utalva
(bankszámla-szám:10403507-35002842-00000000)
FIGYELEM! Az nem elég ha kitöltöd, a pénzt is küldd el, mert ha nem érkezik meg idõben, vagy nem tudod igazolni a feladás idõpontját, abban az esetben nem fogadjuk el az elõnevezést!
Na azhiszem minden fentvan ami kell! ;D
2003 úhra Bükk Maraton! Most felrakom a verseny kiírást, és ha kérdésetek van nekíméljetek ;D !
Verseny neve: III. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Helye: Eger Tesco parkoló, Bükk hegység.
Ideje: 2003. augusztus 10.
Rajt - Cél: Eger, Rákóczi út 100. Tesco parkoló.
Résztvevõk: A verseny nyílt,
50 km táv, 14 év feletti nevezõk
100 km táv, 18 év feletti nevezõk.
A verseny napján nevezésre nincs lehetõség!
Versenytáv: Haladó: 50 km, szintkülönbség 1000 m
kettõ frissítõ állomás.
Maraton: 100 km, szintkülönbség 2500 m
négy frissítõ állomás.
Rajt-befutó: Rajt 9 óra
Utolsó érkezés 16-17 óra között.
Értékelés: Gyõz, aki a szabályok betartásával a kijelölt távot a legrövidebb idõ alatt teszi meg a verseny kijelölt útvonalán, külsõ segítség igénybevétele nélkül. További helyezések érkezési sorrendben.
Korcsoportok: 50 km
U15
13 - 14
1989 - 1990 U17
15 - 16
1987 - 1988
100 km
U19
17 - 18
1985 - 1986 ELIT
19 - 39
1964 - 1984
Díjazás: 50 km abszolút férfi 1-5. helyezett, abszolút nõi 1-5. helyezett
100 km abszolút férfi 1-15 helyezett, abszolút nõi 1-5. helyezett.
Értéke: 1.000.000,- Ft
Korcsoportonként éremdíjazás.
A díjátadás után ajándékokat sorsolunk ki a távot teljesítõk között.
Minden versenyzõ BÜKK HEGYIKERÉKPÁR MARATON pólót kap, valamint a távot teljesítõ versenyzõk aranyozott érmet kapnak.
Eredményhirdetés: Tesco parkoló 18 óra.

Verseny neve: II. Bükk Hillclimb
Helye: Eger, OMYA kõbánya.
Ideje: 2003. augusztus 9. 14 óra
Résztvevõk: A maratonon nevezett versenyzõk.
Nevezési díj: Nincs.
Versenytáv: 400 m, 25%-os emelkedés.
Szabályok: egyszerre 2 fõ indul, egymást akadályozni nem szabad,
a táv megtételének idejét mérjük,
lehetõség szerint kerékpározva kell a célig eljutni,
a kerékpárt tolni csak oly módon szabad, hogy a váznak a lábak között kell maradnia.
Díjazás: Abszolút férfi 1-3. helyezett, abszolút nõi 1-3. helyezett.
Eredményhirdetés: Tesco parkoló, 18 óra.
:

Nevezési díj
(amely a Hillclimb versenyre is érvényes,
és tartalmazza a 3 napos balesetbiztosítást)
Március 1-ig 1.500,- Ft
Május 1-ig 2.000,- Ft
Június 1-ig 3.000,- Ft
Augusztus 9-ig 3.800,- Ft
Rendelkezések:
minden induló tudomásul veszi, hogy a III. Bükk Hegyikerékpár Maraton versenyen saját felelõsségére indul,
a jelentkezési lap kitöltésével elismeri, hogy fizikailag jó állapotban van, a versenyre edzésekkel készült, a fenti okokra visszavezethetõ bármilyen károsodás illetve balesetekért, anyagi kárért a rendezõ felelõséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhetõ,
elfogadja, hogy a versenyrõl készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és ezért ellenszolgáltatást nem kér,
tudomásul veszi, hogy kizárásra kerül az a versenyzõ, aki nem teljesíti a verseny teljes (a rendezõk által kijelölt) távját, rajtszámát nem a kerékpár kormányára szereli, összehajtja, eltakarja
a nevezési lap pontatlan kitöltésébõl adódó problémákért a Nagy SE nem vállal felelõséget,
a versenyen zárt fejvédõ használata kötelezõ,
a versenyen csak 26¨ kerékméretû hegyikerékpárral lehet indulni,
a közúton a közlekedés szabályait, a rendezõk és versenybírók utasításait minden versenyzõ köteles betartani,
a 100 km távon, aki 5 óra elteltével nem ér el az 55 km-nél lévõ limit pontot azt a rendezõk aszfalt úton visszafordítják,
a rendezõk a verseny pályájának elhagyását több ponton ellenõrzik, aki nem halad át az ellenõrzõ pontokon kizárásra kerül.
ÓVÁS: Legkésõbb az eredményhirdetés megkezdéséig: Óvási díj: 30.000,-Ft
FIGYELEM! A verseny útvonala a Bükki Nemzeti Park területén halad, ezért kérünk mindenkit, hogy a természetvédelmi szabályokat tartsák be!
Rajtszám átvétel:
· Személyesen a Nagy SE címén,
· XC KUPA futamokon,
· Augusztus 9-én a verseny helyszínén.
NEVEZÉSI LAP
www.bukkmaraton.hu
FIGYELEM: a nevezési lap jelenleg csak olyan számítógépen küldhetõ el, amin levelezõ program található (pl.: Outlook Express, The Bat!, Pegasus, stb.). Ha nem tudod elküldeni innen, akkor egyszerûen írd be az általad használt levelezõ programba az alábbi kérdésekre a választ és küldd el a nagykerekpar@nagykerekpar.hu címre.
Név:
Ország:
Irányítószám:
Település:
Út:
Házszám:
Egyesület:
Születési év:
Neme: Nõ Férfi
E-mail cím:
Választott kategória:
100 km 1.500,- Ft
50 km 1.500,- Ft
Hillclimb
Kért pólóméret:
S M L XL XXL
Postai befizetési bizonylat:
levélben, postán feladva
(cím: Nagy Sport Egyesület 3300 Eger, Pacsirta út 13.)
bankszámlára utalva
(bankszámla-szám:10403507-35002842-00000000)
FIGYELEM! Az nem elég ha kitöltöd, a pénzt is küldd el, mert ha nem érkezik meg idõben, vagy nem tudod igazolni a feladás idõpontját, abban az esetben nem fogadjuk el az elõnevezést!
Na azhiszem minden fentvan ami kell! ;D