Hû bocsi lens nek küldtem el csak a végleges választ. Szóval sajna nem megy a következõ okok miatt:
Az elõállítási költsége is igen magas. Ez csak ott lehetséges, ahol 2-300 ember rajtol, tehát emiatt nincs túl nagy jelentõsége a ratszám elõállítási költségének.
Szóval ez van!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Indította
olaf
, 2003. január 06. 14:29
Írta 2003. január 15. - 18:27

Írta 2003. január 15. - 17:15

igen... de az utolsó két mondat mi is?
"....megkérdezem mit tehetek értetek...."
:
én erre várok....
"....megkérdezem mit tehetek értetek...."
:

Írta 2003. január 15. - 16:26

Szerintem ez neked szólt Para!Két év alatt kifejlesztettünk egy számítógépes nevezési rendszert Ezzel a korábbi nevezõk adatait tároljuk (és a jövõbeni helyezéseiket is tudjuk tárolni). Ez által könnyebb a regisztrálása következõ évben. + Elég hamar megkapja a következõ évi jelentkezési lapot. 8)Megkérdezem mit tehetek értetek :
. De semmi jóval nem tudlak biztatni :-X
Írta 2003. január 15. - 14:50

Drága Olaf!
MI a helyzet azzal a krédéssel, hogy megoldható-é, a maximált karakterszámú, de legalább szöveges rajtszám?
PéeF
MI a helyzet azzal a krédéssel, hogy megoldható-é, a maximált karakterszámú, de legalább szöveges rajtszám?
PéeF
Írta 2003. január 15. - 13:50

Bocsi de csak most látom a kérésed.
1. Elmégy a székesegyházhoz! Város közbont
2. A Színház útcáján lemégy a színház utánn lévõ elsõ keresztezõdéshez.
3. átmégy a színházzal szemközti oldalra
4mégy tovább az úton lefele
5 hamarosan elérsz egy boltot, és utánna lesz egy keresztezõdéd.
6 ott jobbra fordulsz
7kicsivel késõbb balra (Ez a Pacsirta út)
8 Keresd meg a 13 számot éás az a bolt 8)
Remélem nem tévedsz el ;D
1. Elmégy a székesegyházhoz! Város közbont
2. A Színház útcáján lemégy a színház utánn lévõ elsõ keresztezõdéshez.
3. átmégy a színházzal szemközti oldalra
4mégy tovább az úton lefele
5 hamarosan elérsz egy boltot, és utánna lesz egy keresztezõdéd.
6 ott jobbra fordulsz
7kicsivel késõbb balra (Ez a Pacsirta út)
8 Keresd meg a 13 számot éás az a bolt 8)
Remélem nem tévedsz el ;D
Írta 2003. január 14. - 20:20

Holnap megyek Egerbe. Hol van konkrétan a Nagy SE? Adakozhatnékom van...
Ha valaki tudja, a TESCO-tól megyek hozzájuk, onnan érdekelne az útvonal.
Zöld és Baliba!
Meddíg jártok esõtáncot egy maraton elõtt?
Ugye az idén ezt nem akarjátok megtenni?
Napsütés ezerrel és kb 20-22 fok. Ez az üzemi hõmérsékletem! ;D
Ha valaki tudja, a TESCO-tól megyek hozzájuk, onnan érdekelne az útvonal.
Zöld és Baliba!
Meddíg jártok esõtáncot egy maraton elõtt?
Ugye az idén ezt nem akarjátok megtenni?
Napsütés ezerrel és kb 20-22 fok. Ez az üzemi hõmérsékletem! ;D

Írta 2003. január 14. - 10:43

Írta 2003. január 14. - 09:29

Zöldnek igaza van ahol Baliba megjelenik ott biztos esõ lessz! ;D
Az lehet, hogy máshol tud esõt csinálni, de a BM-en egyedül nem megy neki! ;D ;D ;D Sõt Szilvásváradon is be kellett egy kicsit segítenem!
Írta 2003. január 13. - 21:31

Két év alatt kifejlesztettünk egy számítógépes nevezési rendszert Ezzel a korábbi nevezõk adatait tároljuk (és a jövõbeni helyezéseiket is tudjuk tárolni). Ez által könnyebb a regisztrálása következõ évben. + Elég hamar megkapja a következõ évi jelentkezési lapot. 8)Megkérdezem mit tehetek értetek :
. De semmi jóval nem tudlak biztatni :-X

Írta 2003. január 13. - 20:06

Írta 2003. január 13. - 15:02

olaf: miért nem lehet megoldani a NEVES rajtszámot?
mint pölö a Tisza Maratonnál, hogy max 5karakter hosszú nevet lehet esetlegesen bediktálni... akár egy kis plussz zsetonért...
tényleg nem megoldható?
bár ez most nagyon hab a habostortán esete... :
PéeF
mint pölö a Tisza Maratonnál, hogy max 5karakter hosszú nevet lehet esetlegesen bediktálni... akár egy kis plussz zsetonért...
tényleg nem megoldható?
bár ez most nagyon hab a habostortán esete... :

PéeF
Írta 2003. január 13. - 14:35

Fityisz nevet kérni nem lehet!
100 km-es nem fog változni, az a csontmaszírozó is benne lesz Tudjátok edzeni kell a Métra Maratonra is 8)
Egyébként mi is sokat gondolkodtunk miért fikázták annyira azt a tavalyi maratont de nem tudjuk. Lesznek változások :
kicsit finomítottunk a lebonyolításon, de ezt csak + értelemben lehet észrevenni!
100 km-es nem fog változni, az a csontmaszírozó is benne lesz Tudjátok edzeni kell a Métra Maratonra is 8)
Egyébként mi is sokat gondolkodtunk miért fikázták annyira azt a tavalyi maratont de nem tudjuk. Lesznek változások :

vendég__*
Írta 2003. január 13. - 13:58

huuuuu, ha lehet nevet kérni a rajtszámra/helyett akkor rögvest benevezek, már csak hogy az egomat növeljem.... :

Írta 2003. január 13. - 13:35

Na mi az Semmilyen kérdéstek nincs?Bár tudom profi a szervezés 8)
Hát nem is tudom, mi kérdésem lehetne a múlt évi klassz maraton után?

De most azért felvetôdött néhány kérdés:
Hány százalékban változik az idei pálya a tavalyihoz képest? Az a köves, rázós szakasz benne lesz-e?
Lehet-e LENSVER felirat a szám helyett?
Írta 2003. január 13. - 11:24

Írta 2003. január 13. - 11:07

Ha valaki esõs körülmények között akarja bejárni a pályát az egyeztessen Balibával és velem idõpontot. Hatalmas tapasztalat van mögöttünk 4-bõl 3X már összejött! ;D Hidd el utána sokkal könnyebbnek érzed a a távot a versenyen! ;D ;D
Írta 2003. január 12. - 22:56

Valóban!
Mentségemre legyen mondva, tavaly április végén a II Bmft talin eltörtem a kezem, így a májusi versenyek kimaradtak nekem!
Mentségemre legyen mondva, tavaly április végén a II Bmft talin eltörtem a kezem, így a májusi versenyek kimaradtak nekem!
Írta 2003. január 12. - 22:32

Hello Bagi!
A Caprine weboldalán lehet a tavalyi maratonról infokat találni.
http://www.caprine.hu/
Amúgy Szilvásváradon a kerékpárkölcsönzõsök nagyon segítõkészek a maraton útvonalával kapcsolatban. De ez inkább tavasszal lessz aktuális. Nekünk is segítettek, de elõtte természetesen eltévedtünk, hiába volt térképünk.
Üdv.
A Caprine weboldalán lehet a tavalyi maratonról infokat találni.
http://www.caprine.hu/
Amúgy Szilvásváradon a kerékpárkölcsönzõsök nagyon segítõkészek a maraton útvonalával kapcsolatban. De ez inkább tavasszal lessz aktuális. Nekünk is segítettek, de elõtte természetesen eltévedtünk, hiába volt térképünk.
Üdv.
Írta 2003. január 12. - 20:25

Írta 2003. január 12. - 17:25

Hello mindenkinek!
Kedves Bagi!
A hozzászólásodra reagálnék.
Tavaly májusban a bükkben a Caprine maraton a szilvásváradról indúlt. A bükk maraton mostmár mondhatjuk, hogy hagyományosan Egerbõl indúl. Ha jól tudom idén is lessz Caprine maraton, szintén május végén lessz.
A Bükk maraton idén is augusztusban lessz. Infot a www.bukkmaraton.hu lapon találsz.
Üdv mindenkinek.
Kedves Bagi!
A hozzászólásodra reagálnék.
Tavaly májusban a bükkben a Caprine maraton a szilvásváradról indúlt. A bükk maraton mostmár mondhatjuk, hogy hagyományosan Egerbõl indúl. Ha jól tudom idén is lessz Caprine maraton, szintén május végén lessz.
A Bükk maraton idén is augusztusban lessz. Infot a www.bukkmaraton.hu lapon találsz.
Üdv mindenkinek.