thommey: jesssz... tel.... 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Indította
olaf
, 2003. január 06. 14:29
Írta 2003. augusztus 07. - 08:15

Írta 2003. augusztus 07. - 07:34

Sziasztok!
NAGYON FONTOS!!!!!Aki pest felõl megy a maratonra,és a bringájának a leszállítása problémás,annak szívesen leviszem,mert kisteherautóval megyek.500ft/bringa/oda visszaút.
MÉG FONTOSABB!!Ha valakinek kell szállás Egerben 1000ft/éj árért,az még ma hívjon!!!!Tel:06204179348
Üdv:Thy
NAGYON FONTOS!!!!!Aki pest felõl megy a maratonra,és a bringájának a leszállítása problémás,annak szívesen leviszem,mert kisteherautóval megyek.500ft/bringa/oda visszaút.
MÉG FONTOSABB!!Ha valakinek kell szállás Egerben 1000ft/éj árért,az még ma hívjon!!!!Tel:06204179348
Üdv:Thy
Írta 2003. augusztus 07. - 00:15

Most jöttem haza, eddig a zacsikat pakolgattuk. Tegnap is 11-ig ezt csináltuk, napközben meg pályajelöles+ezaz. Nem unatkozunk, remélem tetszeni fog minden. 
A hillclimb pálya elég brutál. Rosszabb, mint tavaly volt. A pálya ugyanaz, csak az esõzések szétmosták. Nekem nem sikreült feltekernem, de állítólag meg lehet csinálni.

A hillclimb pálya elég brutál. Rosszabb, mint tavaly volt. A pálya ugyanaz, csak az esõzések szétmosták. Nekem nem sikreült feltekernem, de állítólag meg lehet csinálni.

Írta 2003. augusztus 06. - 22:09

FELHÍVOM MINDENKI FIGYELMÉT, HOGY HOLNAP (7._én) MEGYEK EGERBE. AKINEK A NEVEZÉSÉT LE KELL ADNI, AZ EMILBEN VAGY PRIVIBEN HOLNAP REGGEL 08.00-IG KÜLDJE EL AZ ADATAIT NEKEM!
AZ ANYAGIAKAR A RAJTNÁL RENDEZZÜK.
HA ÍGY JÓ, VÁROM A LEVELEKET!
AZ ANYAGIAKAR A RAJTNÁL RENDEZZÜK.
HA ÍGY JÓ, VÁROM A LEVELEKET!
Írta 2003. augusztus 06. - 19:14

A hillclimb pályán milyen jellegû a talaj? A képekbõl arra tippelek, köves.Na de mozgóköves/kavicsos/stabil szikla/ökölnyi zúzalék?
Kissé tartok a dologtól,mivel a tavalyi eredményeket nézve, még a profik is csak 5km/h körüli átlagokat mentek.Szal tényleg ennyire húzós?
Kissé tartok a dologtól,mivel a tavalyi eredményeket nézve, még a profik is csak 5km/h körüli átlagokat mentek.Szal tényleg ennyire húzós?
Írta 2003. augusztus 06. - 13:47

Tom racing!
Szombaton nevezni éjfélig azaz 00:00 percig lehet, igaz akkor már bennünket édes álmunkból kell felverni a TESCO parkolóban
Szombaton nevezni éjfélig azaz 00:00 percig lehet, igaz akkor már bennünket édes álmunkból kell felverni a TESCO parkolóban

Írta 2003. augusztus 06. - 13:29

ahammm.... Mindketten online (vagy posta) neveztünk... A listán már fent vagyunk, de ugye az aláírás hibádzik...
No mind1, én bitos általveszem szombaton... 
Remélem most lesz annyi eszem és nem akarom mindenáron bejárni a pályát verseny elõtt... :
Ergo lesz energy menni fórumos találkára, ami zegeden csak 10 perc lehetett kb. részemrõl... :-\
Szóval lesz ilyesmi? :

Remélem most lesz annyi eszem és nem akarom mindenáron bejárni a pályát verseny elõtt... :

Ergo lesz energy menni fórumos találkára, ami zegeden csak 10 perc lehetett kb. részemrõl... :-\
Szóval lesz ilyesmi? :

Írta 2003. augusztus 06. - 12:47

Csõ srácok, remélem biztos lehet még szombat délután nevezni, nem szeretnék nézõnek lemenni
Vajon lehet még akkor 500 feláré rajcámot kérni?

Vajon lehet még akkor 500 feláré rajcámot kérni?
Írta 2003. augusztus 06. - 12:36

Obsidian!
A rajtszámot mindenkép személyesen kell átvenni, mert alá kell írni (és ugye más nevében az hamisítás lenne).
Viszont, ha személyesen vagy a szórólapon neveztél akkor más is átveheti mivel ott már aláírtad egyszer.
A rajtszámot mindenkép személyesen kell átvenni, mert alá kell írni (és ugye más nevében az hamisítás lenne).

Viszont, ha személyesen vagy a szórólapon neveztél akkor más is átveheti mivel ott már aláírtad egyszer.
Írta 2003. augusztus 06. - 12:30

Jajjdejóóóó ... végre ott vagyok a listán rajta 8) ... mostmár tuti megyek ... már csak 4-et kell aludni addig (aszem jól számoltam ;D )
Írta 2003. augusztus 06. - 12:23

Bocsesz, ha már sokadjára jelenik meg a kérdés, de minél többször, annál jobb... :
A rajtszámot más nevében is átvehetem szombaton? Márminthogy az enyémen kívül mondjuk haveromét...
tenx, obsidian

A rajtszámot más nevében is átvehetem szombaton? Márminthogy az enyémen kívül mondjuk haveromét...

tenx, obsidian
Írta 2003. augusztus 06. - 09:47

Tyito: Ha esetleg feltudtok venni füzesabonyban, meg a szállást eltudjuk intézni, mennék veletek!
Írta 2003. augusztus 06. - 09:06

kala: igen, szombaton!
PéeF: a szállás: Hittudományi kolesz 2ágyas zuhanyzós és 2300ropi/kop. Ha 10en, vagy annál többen mennénk, kedvezmény!
PéeF: a szállás: Hittudományi kolesz 2ágyas zuhanyzós és 2300ropi/kop. Ha 10en, vagy annál többen mennénk, kedvezmény!
Írta 2003. augusztus 06. - 08:24

Tyito: kb mnikor értek füzesabonyba?
lehet, hogy úgy vonatozom el gödöllõrõl akkor, hogy ott elérjelek titeket. :
mennyi a ti szállásásotok?
PéeF aki 100on indul :
lehet, hogy úgy vonatozom el gödöllõrõl akkor, hogy ott elérjelek titeket. :

mennyi a ti szállásásotok?
PéeF aki 100on indul :

Írta 2003. augusztus 05. - 22:19

Írta 2003. augusztus 05. - 21:24

Írta 2003. augusztus 05. - 21:21

kala: sztem olyan 10ora körül.
Naaaa? Szegedrõl senki más ??? Lehet csatlakozni Hmvhely, Orosháza, Kunsztmárton , Szolnok, Heves, Füzesabony útvonalon!
Naaaa? Szegedrõl senki más ??? Lehet csatlakozni Hmvhely, Orosháza, Kunsztmárton , Szolnok, Heves, Füzesabony útvonalon!

Írta 2003. augusztus 05. - 16:53

Írta 2003. augusztus 05. - 16:08

A tombolán a résztvevõk között a tárgyjutalmak mellett az alábbiak kerülnek kisorsolásra:
WWW.BUKKMARATON.HU/DIJAK
Egy hosszú kerékpáros hétvége (3 éjszaka, csütörtök-vasárnap), egy ötcsillagos szállodában Eschenhof-ban (Ausztria), 2 személy számára félpanzióban a SHIMANO felajánlásával 150.000 Ft értékben.
Egy hosszú kerékpáros hétvége (3 éjszaka, csütörtök-vasárnap), egy családi szállodában Kreuzwirt-ben (Ausztria), 2 személy számára félpanzióban a MERIDA felajánlásával 120.000 Ft értékben.
Egy-egy kerékpáros hétvége, a Schwaiger szállodában Tauplitz-ben (Ausztria-Salzkammergut), 2 személy számára félpanzióban a MERIDA felajánlásával 2 x 50.000 Ft értékben.
Egy kerékpáros hétvége (2 nap) Ausztriában, 2 személy számára, az OSZTRÁK NEMZETI IDEGENFORGALMI KÉPVISELET felajánlásával.
WWW.BUKKMARATON.HU/DIJAK
Egy hosszú kerékpáros hétvége (3 éjszaka, csütörtök-vasárnap), egy ötcsillagos szállodában Eschenhof-ban (Ausztria), 2 személy számára félpanzióban a SHIMANO felajánlásával 150.000 Ft értékben.
Egy hosszú kerékpáros hétvége (3 éjszaka, csütörtök-vasárnap), egy családi szállodában Kreuzwirt-ben (Ausztria), 2 személy számára félpanzióban a MERIDA felajánlásával 120.000 Ft értékben.
Egy-egy kerékpáros hétvége, a Schwaiger szállodában Tauplitz-ben (Ausztria-Salzkammergut), 2 személy számára félpanzióban a MERIDA felajánlásával 2 x 50.000 Ft értékben.
Egy kerékpáros hétvége (2 nap) Ausztriában, 2 személy számára, az OSZTRÁK NEMZETI IDEGENFORGALMI KÉPVISELET felajánlásával.
Írta 2003. augusztus 05. - 11:16

Tyito: köszi, a vonat a végsõ megoldás, de ha úgy megyek akkor rád csörgök ;D