Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
855 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
thommey: jesssz... tel.... 8)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok!
NAGYON FONTOS!!!!!Aki pest felõl megy a maratonra,és a bringájának a leszállítása problémás,annak szívesen leviszem,mert kisteherautóval megyek.500ft/bringa/oda visszaút.
MÉG FONTOSABB!!Ha valakinek kell szállás Egerben 1000ft/éj árért,az még ma hívjon!!!!Tel:06204179348
Üdv:Thy

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Most jöttem haza, eddig a zacsikat pakolgattuk. Tegnap is 11-ig ezt csináltuk, napközben meg pályajelöles+ezaz. Nem unatkozunk, remélem tetszeni fog minden. :)

A hillclimb pálya elég brutál. Rosszabb, mint tavaly volt. A pálya ugyanaz, csak az esõzések szétmosták. Nekem nem sikreült feltekernem, de állítólag meg lehet csinálni. ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
FELHÍVOM MINDENKI FIGYELMÉT, HOGY HOLNAP (7._én) MEGYEK EGERBE. AKINEK A NEVEZÉSÉT LE KELL ADNI, AZ EMILBEN VAGY PRIVIBEN HOLNAP REGGEL 08.00-IG KÜLDJE EL AZ ADATAIT NEKEM!
AZ ANYAGIAKAR A RAJTNÁL RENDEZZÜK.
HA ÍGY JÓ, VÁROM A LEVELEKET!

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
A hillclimb pályán milyen jellegû a talaj? A képekbõl arra tippelek, köves.Na de mozgóköves/kavicsos/stabil szikla/ökölnyi zúzalék?

Kissé tartok a dologtól,mivel a tavalyi eredményeket nézve, még a profik is csak 5km/h körüli átlagokat mentek.Szal tényleg ennyire húzós?

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Tom racing!

Szombaton nevezni éjfélig azaz 00:00 percig lehet, igaz akkor már bennünket édes álmunkból kell felverni a TESCO parkolóban :)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
ahammm.... Mindketten online (vagy posta) neveztünk... A listán már fent vagyunk, de ugye az aláírás hibádzik... :( No mind1, én bitos általveszem szombaton... :)

Remélem most lesz annyi eszem és nem akarom mindenáron bejárni a pályát verseny elõtt... ::)
Ergo lesz energy menni fórumos találkára, ami zegeden csak 10 perc lehetett kb. részemrõl... :-\
Szóval lesz ilyesmi? ::)

Tom racing

Tom racing

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Csõ srácok, remélem biztos lehet még szombat délután nevezni, nem szeretnék nézõnek lemenni :)
Vajon lehet még akkor 500 feláré rajcámot kérni?

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Obsidian!

A rajtszámot mindenkép személyesen kell átvenni, mert alá kell írni (és ugye más nevében az hamisítás lenne). :(

Viszont, ha személyesen vagy a szórólapon neveztél akkor más is átveheti mivel ott már aláírtad egyszer.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Jajjdejóóóó ... végre ott vagyok a listán rajta 8) ... mostmár tuti megyek ... már csak 4-et kell aludni addig (aszem jól számoltam ;D )

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Bocsesz, ha már sokadjára jelenik meg a kérdés, de minél többször, annál jobb... ::)

A rajtszámot más nevében is átvehetem szombaton? Márminthogy az enyémen kívül mondjuk haveromét... :)

tenx, obsidian

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Tyito: Ha esetleg feltudtok venni füzesabonyban, meg a szállást eltudjuk intézni, mennék veletek!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
kala: igen, szombaton!

PéeF: a szállás: Hittudományi kolesz 2ágyas zuhanyzós és 2300ropi/kop. Ha 10en, vagy annál többen mennénk, kedvezmény!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Tyito: kb mnikor értek füzesabonyba?

lehet, hogy úgy vonatozom el gödöllõrõl akkor, hogy ott elérjelek titeket. ::)

mennyi a ti szállásásotok?

PéeF aki 100on indul ::)

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
nyíregyházáról ki jön??

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Szombat?Mármint reggel? :)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
kala: sztem olyan 10ora körül.

Naaaa? Szegedrõl senki más ??? Lehet csatlakozni Hmvhely, Orosháza, Kunsztmárton , Szolnok, Heves, Füzesabony útvonalon! ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tyito! Szegedrõl mikor indulsz?

HKT

HKT

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
A tombolán a résztvevõk között a tárgyjutalmak mellett az alábbiak kerülnek kisorsolásra:

WWW.BUKKMARATON.HU/DIJAK

Egy hosszú kerékpáros hétvége (3 éjszaka, csütörtök-vasárnap), egy ötcsillagos szállodában Eschenhof-ban (Ausztria), 2 személy számára félpanzióban a SHIMANO felajánlásával 150.000 Ft értékben.

Egy hosszú kerékpáros hétvége (3 éjszaka, csütörtök-vasárnap), egy családi szállodában Kreuzwirt-ben (Ausztria), 2 személy számára félpanzióban a MERIDA felajánlásával 120.000 Ft értékben.

Egy-egy kerékpáros hétvége, a Schwaiger szállodában Tauplitz-ben (Ausztria-Salzkammergut), 2 személy számára félpanzióban a MERIDA felajánlásával 2 x 50.000 Ft értékben.

Egy kerékpáros hétvége (2 nap) Ausztriában, 2 személy számára, az OSZTRÁK NEMZETI IDEGENFORGALMI KÉPVISELET felajánlásával.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Tyito: köszi, a vonat a végsõ megoldás, de ha úgy megyek akkor rád csörgök ;D