Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
855 hozzászólás a témában

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
mi is Bornemissza balibáékkal, valamint Julcsi gondolkodik még hogy 6-05 vagy 7-05ös vonat...

majd szólok ha eldõlt már

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Fish: számomat tudod! Ha vonattal jösz és nincs más megoldás, leugrok Érted!

Hittudományi kolesz! Ott foglaltam Én is (fentebb említve) ha 10en vagy többen vagyunk, olcsóbb!

Szegedrõl valaki még? Kocsiban 2 hely kiadó!

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Era!

A kolesz nem a vár alatt van (illetve igen, csak kb. 1 km-re) :)

A www.bukkmaraton.hu címen a Térképek - Eger menüpontban megtalálhatjátok az összes fontos helyet.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
OK!
7:05 Keletibõl, ott leszek :D (Sikerület elintézni a kerékpár szállítót, nehogy késõ legyen intézkedni!)
14-kor hegymászás, persze csak nézõként, atán
Tésztaparti :D
Szállás részemrõl (és Körte és Mellon is)
Bornemissza Gergely Szakképzési Intézet kolégiuma 1250,- Ft /fõ / éj, Próbáljátok meg! (tel: 0636-312166/24 mell 8-12 óra között) állítólag a vár mögött van.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
... vagy, ha valaki kocsival megy pestrõl vasárnap reggel, akkor oda is szivesen betársulnék ;D ;D ;D

fish

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Sziasztok!

Visszatértem jó kis szabadságról és a még megnemlévõ formámból is veszítettem egy kicsit ;D
Szóval: én csak vasárnap reggel megyek Egerbe vonattal és azt szeretném megkérdezni, hogy nincs e valakinek kedve kijönni elém Füzesabonyba, 7:43-kor jön be a vonatom ...

Valaki ???

köf ;D

fish

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Tésztaparti MINDEN indulónak lesz a tesco parkolóban. Benne van a nevezési díjban, nem lkell érte külön fizetni.

Szállásként javaslom a Hittudományi fõsulit, mert benn van a legbelvárosabban és nagyon szupi körülmények és harakszanak egy kicsit ránk, mert 100 helyet lefoglaltunk és alig van ott valaki.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Tésztaparty az hol és mikor lesz pontosan?? És ez benne van a nevezési díjban, vagy külön kell beszállni?? Jah és ez mindenkinek szól, vagy csak a meghívottaknak??

...

Mi valamikor szombaton megyünk és valahol aludni is fogunk, de fogalmam sincs hogy hol, mert nem én intéztem ;D

Paraferee: üdv a 100-asok körében (majd max 1ütt toljuk a bringát a nagy dombokon ;D )

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ahogy baliba barátom eklmondta: vitának helye nincs, így ha nem is 100%osan, de már a 100as távra készülök fejben... ::)

gyilkolás lesz tuti lefele, felfele meg engem gyilkol meg a hegy... de csak túl éljük ;)

SZombaton találkozunk!

KIK LESZNEK A CAMPINGBEN ELSZÁLLÁSOLVA??

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Még egy dolog:

A Rajtszám átvételénél akik a neten megtalálják magukat a nevezési listában, csak a nevet kell bemondani és kapják a cuccot. Akiknek a pénze nem ér oda, azoknak igazolni kell a befizetést, csak így kapják meg a rajtszámot.
Szépek lesznek!

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Krisz EEEEkelt! ;D

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Hölgyim és uraim!!

Elõször is üdvözlök mindenkit!!
Gondoltam bejelentkezek, és közlöm, hogy a tõlem megszokott töretlen lelkesedéssel a 100-as távon immáron 3-ad szor is rajthoz állok, Para barátommal egyetemben, MERT Õ IS A 100-ON JÖN!!!!!!!!!!!!!!!
(ITT VITA NINCS)
Viszont Kriszti (aki nem tudjaõ az én Oldalbordám) nem indul, ezért árverésrer bocsájtanám a nevezését!!! Tehát a legelsõ elõnevezéses áron, (de sajna egyéni "Krisz" rajtszámmal) az 50-es távra volt befizetve. (1500+500) ha jól emlékszem, de nem 100%. A rajtszámot szvsz már nem lehet variálni, de a nevezést szvsz át lehet írni, tehát akit így érdekel, az jelentkezzen!!

Üdv,
Baliba

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Julcsi a 6-05 ös vonattal akart jönni de lehet ennek fényében módosul a program.. én Miskolc felõl érkezem majd, mégnemtudommikor...

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Ja, tésztaparti a TESCO parkolóban...

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Era!

Szombaton a 07.05-kor Bp.-rõl induló vonatra kérünk bicajos kocsikat, célszerû azzal jönnötök.

Tésztaparti mindenkinek lesz (aki nevezet vagy nevez addig)!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Era: részemrõl tuti a szombati késõ délutáni BP. felõli vonatozás :-/

olyan fél7körül indulnék Gödöllõrõl...

Tészta parti merre lesz?

PéeF

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
L_Gabi:
Kösz a hívást, de amíg Pisti brada-val nem egyztettem le, hogy 100%, hogy jön addig halasztom a nevezést. ;)
Bocsi de délelött aludtam, éjszakai mûszak rulla.. ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A tali jó ötlet! És hol? Javasolom a Hillclimb színhelyét. A tésztaparti a Maratonosoknak is lesz, vagy csak a hegymászóknak? És utána is van valami rendezvény. Vagy a városban van már valami bevált jó hely???

Ja és Bp-rõl melyik vonattal megyünk? Szeretnék szombat reggel indulni, ki jön még?

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Hivatalos információ elsõkézbõl Ádám bátyánktól (Nagy Ádám Nagy SE fõ szervezõ):

Nevezés : Szombaton 24.00-ig a TESCO elõtti versenyirodában.
Ez után nevezést nem fogadnak el.
Úgyhogy eddíg tessék iparkodni!
Nevezési díj: 3800,-Ft

Még egy érdekesség: A hazai elit apraja-nagyja is jelen lesz, összesen kb 1500-1600 indulóra számítanak.
Ez már a nem semmi!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D épp azért voltam kíváncsi, hogy ha lehet, ne hagyjam ki.... ::)

vacilálásomban pedig most épp a 100felé tendálok... majd eldõl... ;)