Hazaardírozni fogok!
lecseréltem a 8-as rendszert 9-re, vaci új a hajtómû és a váltók kivételével minden. Bejáratás élesben a Bükk maratonon. Hátha...
X.0 gripek és hátsó váltó, 9.0 sor és elsõ váltó... jujjj de tetszik!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Indította
olaf
, 2003. január 06. 14:29
Írta 2003. augusztus 08. - 18:18

Írta 2003. augusztus 08. - 16:01

Hello!
Vasárnap 18:30 körül Eger-Bp. nyomvonalon kerékpár szállító található a vonat mögött, köszi MÁV! Az utolsó pillanatban, de megoldódott.
Vasárnap 18:30 körül Eger-Bp. nyomvonalon kerékpár szállító található a vonat mögött, köszi MÁV! Az utolsó pillanatban, de megoldódott.

Írta 2003. augusztus 08. - 14:21

Írta 2003. augusztus 08. - 14:09

Írta 2003. augusztus 08. - 14:00

A 7.05-ös tényleg korán van, viszont szeretnék ámuldozni a hillclimben. 
A beszámolót repesve várom.
Ano: A számom 30/397-0836. Én már felismerek néhány embert a csapatból. Hívj és eligazítalak.
Elmentem, találkozunk holnap. :-* Era

A beszámolót repesve várom.
Ano: A számom 30/397-0836. Én már felismerek néhány embert a csapatból. Hívj és eligazítalak.
Elmentem, találkozunk holnap. :-* Era
Írta 2003. augusztus 08. - 14:00

Natiék ma este mennek Gardára (ha jól emlékszem Olaszország) és valamikor 20-ika körül jönnek haza ... sajna ez van, de örülünk, hogy legalább nekik sikerül egy farnkó kis olaszországi montizás !!
Írta 2003. augusztus 08. - 13:56

Írta 2003. augusztus 08. - 13:56

na az hiányzik még, hogy sportminiszter leverjen minket ;D ;D, mert akko baj lesz
Írta 2003. augusztus 08. - 13:53

ha máshol nem, a tesco parkolóban szombat este... nem? 8) :-*
Én szívesen találkoznék veletek, ha ti is szeretnétek találkozni velem ...

Csak kérdés, hogy hogyan foglak megismerni titeket??? lensver-t már ismerem, de õ nem lesz ott ( sajna :'( )
szerintem csináljatok 1 BMFT-s táblát és akkor tutira odatalálok ;D
Írta 2003. augusztus 08. - 13:49

Halihó,
A keddi SSS-rõl lemaradtunk, mint tapasztaltátok, sajnálom, hogy elmaradt a meglepetés.
Tervezünk egy rendes útibeszámolót tartani, nagyon sokan kérték már.
De holnap mi is megyünk küzdeni. Négy hete nem kerekeztem, és most rögtön egy maraton.
Ha jól gondolom Jenõ, Trifó, Oscar és én a 15:05-ös vonattal megyünk a Keletibõl.
A 7:05 baromi korán van.
Mallac
A keddi SSS-rõl lemaradtunk, mint tapasztaltátok, sajnálom, hogy elmaradt a meglepetés.
Tervezünk egy rendes útibeszámolót tartani, nagyon sokan kérték már.
De holnap mi is megyünk küzdeni. Négy hete nem kerekeztem, és most rögtön egy maraton.

Ha jól gondolom Jenõ, Trifó, Oscar és én a 15:05-ös vonattal megyünk a Keletibõl.
A 7:05 baromi korán van.
Mallac
Írta 2003. augusztus 08. - 13:39

Írta 2003. augusztus 08. - 13:27

Na végre már csak egyet alszunk! Egy rövidet!
Megkérdeztem a Bornemisszában van ágynemû, tehát nem kell hálózsákot cipelni.
Holnap remélem jön más is a 7:05-ös vonattal a Keletibõl, nem csak én leszek egyedül a kerékpár szállító kocsin, ugye?
Azt mondjátók bordó pólóm lesz! Hát ez szuper! Szeretem a bordót!
A sportminiszter úr szerintem, ha szeret kerékpározni, lehet, hogy már elgondolkodott azon, hogy lehetne támogatni a sportágat. Ne bántsuk, talán csak ötleteket kellene sugalni neki.
Remélem egymásra találunk a holnapi nap és csinálunk egy BMFT talit!
:-*
Megkérdeztem a Bornemisszában van ágynemû, tehát nem kell hálózsákot cipelni.
Holnap remélem jön más is a 7:05-ös vonattal a Keletibõl, nem csak én leszek egyedül a kerékpár szállító kocsin, ugye?
Azt mondjátók bordó pólóm lesz! Hát ez szuper! Szeretem a bordót!

A sportminiszter úr szerintem, ha szeret kerékpározni, lehet, hogy már elgondolkodott azon, hogy lehetne támogatni a sportágat. Ne bántsuk, talán csak ötleteket kellene sugalni neki.
Remélem egymásra találunk a holnapi nap és csinálunk egy BMFT talit!
:-*
Írta 2003. augusztus 08. - 13:15

A Sportminiszer Úr jön, indul és gyõz... Majd meglátjátok hogyan! ;D Az államtitkár Úr is jön, indul és ha minden igaz lemarad, pedig õ 5tusázott, a sportminiszter Úr meg nem 5tusázott.
Pólók:
50km bordószerûség
100km sötétzõd
0km szépsárga (ez lesz nekem, mint rendezõ)
Pólók:
50km bordószerûség
100km sötétzõd
0km szépsárga (ez lesz nekem, mint rendezõ)
Írta 2003. augusztus 08. - 12:59

Írta 2003. augusztus 08. - 12:52

Mondjuk Orosházára is macera eljutni GYuláról, de most az elsõ célpontom a Budapest Keleti, ahonnan haza Gyulára (ez 3és fél óra), aztán holnap Eger...
Jövõhéten keddtõl meg reszkessen ki a Mátrában Sámsonháza környékén jár! Jó kis bicajtúra-tábor telepszik oda köztük jómagammal! (Feltéve, hogy meg tudok mozdulni vasárnap után... :
)
Na csá mindenki, re aug. 21-én!
Szabadság rulez! ;D ;D ;D ;D
Jövõhéten keddtõl meg reszkessen ki a Mátrában Sámsonháza környékén jár! Jó kis bicajtúra-tábor telepszik oda köztük jómagammal! (Feltéve, hogy meg tudok mozdulni vasárnap után... :

Na csá mindenki, re aug. 21-én!
Szabadság rulez! ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. augusztus 08. - 12:43

ehhh...
gyula?
hmm... az sincs a szomszédban... mondjuk Orosházzához közelebb van :
kellemes vonatozást!
gyula?
hmm... az sincs a szomszédban... mondjuk Orosházzához közelebb van :

kellemes vonatozást!
Írta 2003. augusztus 08. - 12:42

No jól van emberek, énleléptem! Holnap egy faja 5és fél órás vonatozás Gyuláról Egerbe 4 átszállással... :-\
Hát kell ez nekem???
NANÁ!!!
T minus 44 hours
;D ;D ;D ;D
Hát kell ez nekem???
NANÁ!!!
T minus 44 hours
;D ;D ;D ;D
Írta 2003. augusztus 08. - 11:34

obsidian:
zöld: 100
bordó: 50
Gabi: szvsz Én a 100ason árnyékban is megdöglök... hál'istennek rendelkezem azzal a tulajdonsággal, ami 25fok felett képessé tesz megdögleni a hõgutától...
zöld: 100
bordó: 50
Gabi: szvsz Én a 100ason árnyékban is megdöglök... hál'istennek rendelkezem azzal a tulajdonsággal, ami 25fok felett képessé tesz megdögleni a hõgutától...

Írta 2003. augusztus 08. - 11:31

Ja, valahol még emléxem, hogy láttam korábban, de melyik póló kinek jár? Mármint színezés szempontjából... 
Keveset árnyékban? Akkor még jobban kicsíkozódok!
Ahol a mez takar, még mindig hófehérke vagyok, de ahol ár a nap ott már szép barna... Hát még ezután milyen jó lesz a kontraszt! :

Keveset árnyékban? Akkor még jobban kicsíkozódok!

Ahol a mez takar, még mindig hófehérke vagyok, de ahol ár a nap ott már szép barna... Hát még ezután milyen jó lesz a kontraszt! :

Írta 2003. augusztus 08. - 11:29

Szasz'
azt hiszem jól fel kell készülni itóka-ügyileg vasárnapra, mert 34-35fokokkal rémisztgetnek...:-X
mindenki figylemébe ajánlom a plussz kulacs, vagy flakon víz vitelét...
PéeF
Igen!
Ádám is ezt kérdezte tõlem:
CAMEL back van? mert baromi meleg lesz!
Állítólag viszonylag keveset megyünk majd árnyékban! Mármint az 50-es táv.