9kilo LOL
az angoloknak uj meg ez az SI rendszer.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Resolves a lens positioning problem." - megoldja a lencsék pozicionálásából adódó problémákat (én ezt zoom hibának értelmezem), egy elõzõ verzióban pedig már benne volt az elemek kezelésének problémája. Konkrétan nem meríti le hamar az elemet,csak hibásan érzékeli a töltést...ha kiveszed és megfordítod az elemet akkor megint mûködik.
De attól hogy megmenthetõ, én már csak tertalék kütyünek tartanám meg.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én ilyen "kasu" aksikból a Tesco Green Living aksiját használom. Nem a gigamegateljesítményû parasztvakítós, de kb olyan minõség mint egy GP Recyko. 2500Ft/4db (2000mAh/db)Mostanában vannak a LIDL-ben Ni-Mh akkumulátorok. Ha valaki olcsón akarja megúszni, érdemes megpróbálni. Én tavaly vettem 4db ceruza aksit és nagyon jók. Van minden féle-fajta. LIDL
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Megvan a canon?
ööö, akkor lehet, hogy még menthetõ a fényképezõm?
a linkbõl nem sokat bírtam megérteni, leírnád, hogy mirõl szól ez a frissítés?
ööö, akkor lehet, hogy még menthetõ a fényképezõm?A régi géped hibája pedi tipikus HP hiba...a "sulinet" idõszakban tucatjával vettük vissza a 735-ös sorozatot. A HP ki is adott hozzá egy frissítést: This firmware update is highly recommended for all HP Photosmart 735 camera owners.
Hogy gáz-e a mûanyag ház? Hát.. ha a belépõ szintû DSLR-ek anyagának megfelel akkor szerintem egy kompaktnak is megfelel.köszi srácok.
hirtelen ezeket a panasonic gépeket találtam
Digit
a Panasonic Lumix DMC-LS85 mellett szól nekem minden, egyedül a mûanyag ház tart vissza kicsit...
gáz a mûanyag ház?
a napokban körbenézek a környéken a nagyobb bótokban', hátha lesz valami jó vétel...
Én kompakt gépek közül a Panasonic gépeket ajánlanám...és abból gyakorlatilag akármelyik jó szerintem.a jelenleg piacon levõ 20-25 ezer forintos kompakt gépek mennyire érik meg a pénzüket?
még 2003-2004 környékérõl van/volt egy hp 735-ös gépünk, ami mostanra végleg meghalni látszik - már jóideje zabálta az elemeket, az utóbbi idõben összevissza zoomolt, átállított mindent amikor exponáltam stb...
túl nagy igényeim nincsenek, nincs szükségem sok megapixelre, ez a 3,2 is bõven elég volt, ami a legfontosabb, hogy szép képeket csináljon és az optikai zoom sem elhanyagolandó szempont...
(nem szeretném, ha rosszabb - szemcsésebb, kevésbé élénk képeket csinálna az új masina, mint a régi)
egy nikont néztem ki most hirtelen
Nikon COOLPIX L21 digit
véleményeket, ötleteket, javaslatokat szívesen várok.
köszi
Tehát vegyél bazinagy pisztolyt!