elõször azt hitem rosszul látom h 16310 de ha a HAMA kerül 8-ba akkor...( ...akkor nem lesz ilyenem)
nem értek hozzá, de ez olcsóbb:
Pentax M42 42mm to PK K Mount Adapter Infinity focus - eBay (item 250638610334 end time Oct-21-10 11:54:03 PDT)
elõször azt hitem rosszul látom h 16310 de ha a HAMA kerül 8-ba akkor...( ...akkor nem lesz ilyenem)
nem tud valaki ócsóér Miskolc környékén M42-Pentax K adaptert? mondjuk eredeti pentaxot.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
NE ÍGY! NE ÍGY!
"just chillin killin"
Ment privátban.Mennyiért adod?
Így is mondhatjuk, "bejáratott"Akkor nem is használtad, szinte új.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Mennyiért adod?Ha sikerülne eladni az Oly E-520-ast dupla kitobjektívekkel
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Az... Az E-520-ba tettem egy év alatt kb 3600 expo-t. Attól félek, hogy ha eladom, akkor már másikat nem tudok majd venni helyette.
Jön a tél, gázszámla stb.
Köszi a tippeket!
Az... Az E-520-ba tettem egy év alatt kb 3600 expo-t. Attól félek, hogy ha eladom, akkor már másikat nem tudok majd venni helyette.
Jön a tél, gázszámla stb.
Köszi a tippeket!
Az... Az E-520-ba tettem egy év alatt kb 3600 expo-t. Attól félek, hogy ha eladom, akkor már másikat nem tudok majd venni helyette.Hát ez elég kemény dió...
-=B.B.B.=-
Hát ez elég kemény dió... Ebben a témában mindenki hajlamos "hazabeszélni" , és nem mind1 hogy mire akarod használni, mik a döntési szempontok.Ha sikerülne eladni az Oly E-520-ast dupla kitobjektívekkel, akkor milyen márkájú gépet lenne érdemes vennem? Ár/érték aránya, objektívek ára/gyakorisága figyelembe vételével?
-=B.B.B.=-