Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Digitális vs. hagyományos fotózás

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5372 hozzászólás a témában

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

elõször azt hitem rosszul látom h 16310 de ha a HAMA kerül 8-ba akkor...( ...akkor nem lesz ilyenem)

nem értek hozzá, de ez olcsóbb:
Pentax M42 42mm to PK K Mount Adapter Infinity focus - eBay (item 250638610334 end time Oct-21-10 11:54:03 PDT)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Kitöltve.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
elõször azt hitem rosszul látom h 16310 de ha a HAMA kerül 8-ba akkor...( ...akkor nem lesz ilyenem)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Kitöltve

nem tud valaki ócsóér Miskolc környékén M42-Pentax K adaptert? mondjuk eredeti pentaxot.

BP-n még tudnék, de az sem olyan olcsó (Optiform)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
szintén töltve.

nem tud valaki ócsóér Miskolc környékén M42-Pentax K adaptert? mondjuk eredeti pentaxot.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Off
Csak az egyenjogúság kedvéért tettem bele és hogy ne tûnjek kirekesztõnek :)
On
THX

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
off
ki az a no aki kitoltotte?

amugy toltve

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!
Szeretném kérni a segítségeteket!
Aki DSLR-t használ és van 5 perce kérném hogy töltse ki EZT a kérdõívet!
Egyik egyetemi dolgozatomhoz szolgáltatna adatokat.
Köszönet mindenkinek aki kitölti!
Üdv
Cinder

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
köszönöm a tanácsokat, új tz7 lesz.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Én is a Pana mellett voksolnék. Nagyon jó gépeket készítenek ebben a kategóriában, a stabilizátoruk nagyon jól mûködik, és megfeelõ a képminõségük is. Szerintem érdemes megnézni hogy a két cégnek milyen a termékválasztéka...A sigma inkább obikat gyárt mint fotógépeket, a pana pedig mondhatni hogy kompakt/bridge nagyhatalom.
A panának talán 2 gyenge pontja lehet. A ház hamar karcolódik, és a lencsék közé hamar bemegy a por.
Én ebben a kategóriában új gépet vennék...

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
tz7 venném...sigma nagy képérzékelõje miatt biztos zajmentesebb képet készit de kb ennyi az elõnye.. fix objektiv "átlagjúzer"-nek elég macerás és 320x240 video használhatatlan.
tz7 ben mindenböl ott egy "kevés" leica obj, 25mm nagylátószög..12x zoom 720 video...és az ára
(én eddig panában semmilyen téren nem csalódtam, van egy fz28 tökéletes kis gép)

"just chillin killin"

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
dilemma.. megint belebuzultam a fényképezõ-témába és közel azonos áron találtam új tz7et, és használt sigma dp1-et. utóbbi esztétikai kondícióját az eladó 8/10re értékeli.
ej.. a post írása közben végigolvastam a pixinfo-s tesztet dp1rõl és elszomorított.. összevetve a két gépet, mint átlagjúzer a tz7et tartom megfelelõ választásnak.
esetleg más javaslat ebben a kategóriában?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Mennyiért adod?

Ment privátban.

Akkor nem is használtad, szinte új.:)

Így is mondhatjuk, "bejáratott" :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ha sikerülne eladni az Oly E-520-ast dupla kitobjektívekkel

Mennyiért adod?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Az... Az E-520-ba tettem egy év alatt kb 3600 expo-t. Attól félek, hogy ha eladom, akkor már másikat nem tudok majd venni helyette.
Jön a tél, gázszámla stb.

Köszi a tippeket!

Akkor nem is használtad, szinte új.:)
Én két versenyen simán többet kattintok az alap Sony-mba, immár két éven át és bírja.
Szerintem nem is fogom eladni, még ha esetleg veszek is másikat, jó lesz tartalék váznak, azt a max 50K-t nekem is megéri és nem lennék nagyon beljebb, ha beleraknám az új váz árába.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Az... Az E-520-ba tettem egy év alatt kb 3600 expo-t. Attól félek, hogy ha eladom, akkor már másikat nem tudok majd venni helyette.

Köszi a tippeket!

Hát igen...Elég nehéz használtan DSLR-t eladni normális áron... Az én K100D+18-55 kit-ért kapnék úgy 35-40 ezret. Ennyiért inkább összetaposom mint hogy eladjam! Akkor inkább használom még és próbálok gyûjtögetni ami elég nehezen megy(ahogy mondtad jön a tél, meg egyetem meg mindig kell venni valamit).
Ha lesz új akkor rácuppantom a Kit obit vagy a Chinon 50-et és használom rohangálós ütõs-vágós gépnek.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Hát ez elég kemény dió...

Köszi a tippeket!

-=B.B.B.=-

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Ha sikerülne eladni az Oly E-520-ast dupla kitobjektívekkel, akkor milyen márkájú gépet lenne érdemes vennem? Ár/érték aránya, objektívek ára/gyakorisága figyelembe vételével?

Hát ez elég kemény dió... Ebben a témában mindenki hajlamos "hazabeszélni" , és nem mind1 hogy mire akarod használni, mik a döntési szempontok.
Én anno a Pentax mellett voksoltam, mert abban van használható stabi(amit nem kell minden egyes obinál kifizetni újra és újra), illetve kezeli a HSM motoros obikat és a régi K csatis MF obikat is(csak halkan jegyzem meg, a 8ezerért vásárolt Chinon 50 f1.7-el is megy a stabi, és ezt nagyon lájkolom :D ).És a kit-ben adott obi is használható minõség és nem egy "szenzorvédõ" mint a 350D-n. Megnéztem egy rakás tesztet, kipróbáltam, beleszerettem, megvettem. Amikor vettem akkor 3 gép volt terítéken: Nikon D50, Canon 350D és a Pentax K100D.
Adott volt egy összeghatár és nem 2 napra terveztem használni.
Szerintem gondold át mennyid van a rendszerre, mit szeretnél fotózni(a mindent az nem túl körülhatárolt) és írj össze 3-2 típust. Ha ez megvan akkor lehet filózni hogy milyen obi, melyiknek szebb a rajza, melyik váz zajosabb magas ISO-nál.
Én azt sajnálom hogy nem vettem K200D-t mielõtt kifuttatták, az lenne most számomra az ideális gép..... :S Most majd gyûjthetek K7-re vagy K5-re

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.368 hozzászólás
Jövõ héttõl újraindulnak a fotókurzusaink. Akit érdekel a téma, az itt talál további információkat. Szeretettel várunk mindenkit!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ha sikerülne eladni az Oly E-520-ast dupla kitobjektívekkel, akkor milyen márkájú gépet lenne érdemes vennem? Ár/érték aránya, objektívek ára/gyakorisága figyelembe vételével?

-=B.B.B.=-