Az a mondat tényleg ultrabéna bocs megpróbálok értelmesebben fogalmazni.
A kreatív módok közt hogy érted hogy nincs külöbség?
Ha pl. Sport -ra teszed magas zár értéket próbál beállítani (persze ha van elég fény)
Valamint az élesség állítás is követõ állásba kerül.
Vagy ha portéra teszed kinyitja a blendét hogy kicsi legyen a mélységélleség és életlen lesz így a háttér.
Én inkább ezt az oldalt javaslom: www.dpreview.com
Nna, végre kiderült, hogy elbeszélünk egymás mellett.

Ez volt az egyik alap, amibõl kiindult egy beszélgetés.
Sport, portré, éjszakai, stb módok: programozott témaautomatikák.
P,Tv,Av,A-Dep,M: kreatív módok.
A 300D manaul-t azért is linkeltem be, hogy ott meg tudod nézni. Ott úgy van szét osztva, ha jól emlékszek Basic zone és Creative zone.
Mivel a P és "zöld" jött elõ és úgy tûnt, hogy a kettõ nem nagy különbség, erre voltak a beírásaim.
És ezekre vonatkozik a nincs különbség is.
Remélem, így már oké..

és megint felmerült benne a kérdés, nem kényelmetlenek a 300d/350d készülékek ? ..
Nem. De miért is lenne az? Méret, kezelhetõség, vagy miért?
Nem arra célzott, hogy kicsik és ezért kicsit kényelmetlen kézben tartani?
Lehet, de szerintem nem kicsi, és nem is nagy. A profibb vázak nagyobbak és nehezebbek, ami jó is meg rossz is. Stabilabb, de hosszú távon fárasztób.. A 300D nem annyira könnyû, hogy ne lehessen rendesen tartani. Ha valakinek kicsi, akkor meg ott van a portré markolat, ami amúgy is hasznos tud lenni és már is nem olyan "pici"..
Amikor kevés fényben állvány nélkül kell egy szélfútta virágot egy méhecskével elkpani (macro), és arra vársz, hogy egyik sem mozogjon annyira, akkor nem azért remeg a kezem, mert könnyû..

Edit: lassú voltam. :-) Most tényleg kicsi a kezed? Vagy az irónia része volt?