Hát lor, képzelj el egy szép fotót. Na a rossz obis kép, meg ugyanolyan, mintha szép lenne, de csúnyamiben valosul meg a rossz obi es jo obi kepe?
vki tud csinalni ilyen fotot nekem amin lathato a kulonbseg?

Hát lor, képzelj el egy szép fotót. Na a rossz obis kép, meg ugyanolyan, mintha szép lenne, de csúnyamiben valosul meg a rossz obi es jo obi kepe?
vki tud csinalni ilyen fotot nekem amin lathato a kulonbseg?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
NE ÍGY! NE ÍGY!
Edigital-nak meg köszönjük, magyar garit adnak már?
gyalogkakukk: az új tamron obik ( gondolom ilyened van ) meglepõen jók! Egy barátomnak van 17-35 f2.8 és olyasmi mint ami neked van f2.8 és kiválóak!
Azért gondolj bele h 28-70 x 1.5 > szóval lesz egy kb 50-105ös objektíved...sztem használhatatlan...de Te tudod...Eddig milyen objektíved volt hozzá? A kit? Amúgy ez egy közel sem csúcs objektív...miért szeretnéd pont ezt?
Nekem meg pont az ellenkezõje a tapasztalatom
Napi feladatoknál használok 20-35 és 70-210 objektíveket, a feladatok 90% meg megy velük...( persze van közte is obim, de nem kerül sûrûn a gépre, kivéve a macro ) .. és még mindig hiányzik a nagylátó, kéne egy 12-24
nem fotós fösulira hanem vmi más témájúra ... h legyen vmi biztosíték.350d vs 50d: neked kell eldönteni, h milyen rendszert szeretnél...olyat kell venni, egyéni izlés...
Járhatsz 10évet is fotósiskolába, ha utána nem kapsz nagyon munkát
elég sok dolgot tesztet olvastam mostanában szerintem vagy panasonic FZ30 v FZ50 v fuji S6500Sziasztok!
Gondolkozok egy kamera vételen,de nemtom,hogy milyen árkategóriában kellene gondolkodnom.Igatából csak hobbi célra kellene,ha mondjuk néha kirándulok,vagy egy amatõr bringás videót összedobni.
Ezt nem most venném,hanem az még jóval odébb van,csak kiváncsi vagyok.
Meg hogy mik a fontosabb elvárások egy kameránál?
gondolom hogy nem lennék milliomos, de már mögöttem 8 év mûvsuli szóval a fotós iskola után még mehetek fõsulira... A google szerintem bannolni fog már engem : D meg a dpreview is : Dhornet13: azt mondom, h olvasgass vissza, elég sok minden ki lett már itt tárgyalva. Ajánlom még az index-es fotós topicokat is, meg a google-t
![]()
Filmes vs. digitális: filmes vázakat használtan elég jó áron lehet kapni, sztem akkor vegyél amikor már eldöntötted h milyen dslr gépet szeretnél. És a kettõ legyen egy gyártótól...
Fotós iskola: ha tényleg komolyan gondolod, akkor tapasztalatból csak azt tudom mondani, h több pénz mint gondolnád, és nem lesz elég egy d50...ha komolyan gondolod.. És az életben nem fogsz ebbõl megélni..szóval ne ez legyen az életcélod...
Azért gondolj bele h 28-70 x 1.5 > szóval lesz egy kb 50-105ös objektíved...sztem használhatatlan...de Te tudod...Eddig milyen objektíved volt hozzá? A kit? Amúgy ez egy közel sem csúcs objektív...miért szeretnéd pont ezt?