úristenCsak a hangok miatt a fotós topic:
http://www.littermag.../wattschaos.php

én sokmindent rendeltem már tõlük. néha adnak néha nem. szürkeimportos a dolog már ha létezik még ez a szó tehát a hivatalos magyar garancia nem létezik ami elvileg nem is lenne baj (EU garanciával vannak) de kishazánk ebben is más mint a többi EU tagállam. itt nem fogadják el, marhaságokra hivatkozva (canon , nikon biztosan ide tartozik, többit nem tudom) de a garanciális javításokhoz való hozzáállásuk a magyar hivatalos szervízeknek valahogy azt engedi mondatni velem ,hogy mindegy, hogy EU vagy hivatalos magyar garancia....üdv mindenkinek
edigital.rol szeretnék majd rendelni,
de hallottam ilyet, hogy nem adtak a gép mellé magyar nyelvü használati utasitást, meg magyar garanciát sem, ez igaz? hallott vki ilyesmit? esetleg rendelt már valaki inne? tapasztalatok? elöre is köszi!
Hát, akkor ez van.Nekem van beépített vakum, meg 580ex is és nem vezérli transmitter nélkül, igaz, hogy csak egy régi 10D-m van. Bár nem tennék fel sok pénzt arra, hogy a 20/30D tudná vezérelni simán.
Ez van
A 350D jó kis gép, de ha bringázást (gyors mozgásokat) akarsz fotózni, akkor az EF-S obi helyett vegyél valami használhatóbbat, mert képtelen erdei fényben gyorsan éleset állítani. Legalábbis az enyém nem tudott.
adamkg: kiváncsi vagyok, h hogyan megy canonnál...max pofára esek
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Sztem tudja...Kiváncsi vagyok azért a Canonra is. Elég gáz, ha nem képes egy hasonló mutatványra.