Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Digitális vs. hagyományos fotózás

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5372 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Na, megnéztem az S2000-t, annyi bajt rögtön felfedeztem, hogy videónál besétál valaki a képbe, aki közel van, és elkezd fókuszálni. Fõleg, hogy bringázást is videóznék vele, zavaró lenne.
Megéri az árkülönbözetet az 1500-assal szemben? Néztem táskát, 6000-bõl bõven megáll egy Samsonite, nagyon jó, minden belefér bõven.

Köszönöm a segítséget azért így elõre.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Új fényképezõt kapok szülinapra, most már el van döntve. (jan. 31)
Mostani Fuji S2000HD árban nézelõdhetek, annál több nem.
Van annál jobb gép abban az árban? Kipróbáltam a Media-ban, van pár fura dolog benne, de tetszett. Egy képet dobott ki Google, amin rajta volt egy távirányító is, aminek szintén örülnék.
Tehát valami?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Feltöltött kép

iPhone-al készült. Illik EHHEZ a cikkhez.

AcYL 07

AcYL 07

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Igen, Amerika az a hely, ahol ki kell írni a mikróra, hogy nem tegyük bele a macskát száradni, ha elázott :D
" Aki reménybõl él, éhen hal." Benjamin Franklin

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás

Valószínûleg ennek is, mint minden hasonlónak, van alapja és valószínûleg az USA-ban már per is volt belõle, ami - az ottani precedens alapú joggyakorlatot tekintve - összerántja a felelõs vezetõk záróizmait. Ezért van a mikrón, hogy ne rakd bele a macskád/gyereked szárítani, ezért van minden USA-ban forgalomba helyezett autó tükrére gravírozva, hogy "objects in the mirror may appear closer than they are", vagyis hogy a tükörben látott dolgok közelebbinek látszanak, mint valóságos helyzetük. Bizonyos szempontból gyengeelméjûek lakják azt az országot és fertõzik a világot a hülyeségükkel. :)

Nem csak ott irjak:) nekem arabul van a tukorbe irva:)

jo kep lett nagyon!

Gep kerdes pihen..uj 5d lenne kb jo,de az draa meg..
Marad a 20d
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Elég jók lettek a színek. Nem csináltál olyat, ami nem ennyire szûk? Simán elmenne termék fotónak.
Hasonló volt az elkészítés módja ennek a képemnek, csak vakuval.

Itt vannak úgy nagyjából amik vannak...

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

Éljen az amatõr fotózás. Amatõr eszközökkel :D

http://diyphotography.net/
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

Tomty

Tomty

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Elég jók lettek a színek. Nem csináltál olyat, ami nem ennyire szûk? Simán elmenne termék fotónak.
Hasonló volt az elkészítés módja ennek a képemnek, csak vakuval.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
_kz_ már elmondta amit kellett :)

Amúgy itt egy kép amit tegnap este csináltam

Elég érdekes volt az elkészítése :D
Parfüm lerakva egy papírlapra, és egy másik lapnak a két sarka is alá, ezzel tölcsért csinálva a parfüm körül. fényképezõgép egy zsebszámológéppel kitámasztva hogy jó szögben álljon. fókusz manuálisan beállít. Lámpa lekapcsol, laptopképernyõ kikapcsol. F2,8. Záridõ: 8mp.
exponálás közben bekapcsolt képernyõjú iPhone-al több irányból változó ideig megvilágítás (tudatosan természetesen). Aztán meglepõdés, hogy egész jól sikerült. Aztán egy kis iPhoto utómunka. Éljen az amatõr fotózás. Amatõr eszközökkel :D

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Valószínûleg ennek is, mint minden hasonlónak, van alapja és valószínûleg az USA-ban már per is volt belõle, ami - az ottani precedens alapú joggyakorlatot tekintve - összerántja a felelõs vezetõk záróizmait. Ezért van a mikrón, hogy ne rakd bele a macskád/gyereked szárítani, ezért van minden USA-ban forgalomba helyezett autó tükrére gravírozva, hogy "objects in the mirror may appear closer than they are", vagyis hogy a tükörben látott dolgok közelebbinek látszanak, mint valóságos helyzetük. Bizonyos szempontból gyengeelméjûek lakják azt az országot és fertõzik a világot a hülyeségükkel. :)
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Nem a gyökerek miatt írják oda, hanem mert ha nem írnák oda, jogosan ütheted a fejüket, hogy te nem azt kaptad a 8ezredért, amit a képen mutattak.

Aki követeli, hogy a képen volt benne gép is, az nem a gyökér kategória?
A hirdetés úgy szól, hogy TÁSKA!
Ha egy ház hirdetésnél ott van a képen egy 7-es BMW, a falon egy 2m-es plazma, 3 milliós ülõgarnitúra, könyvtár 10.000 könyvvel és a tulaj 20 éves bombázó csaja, akkor követeled, hogy az a házhoz jár, mert ott volt a képen?
Egyébként a forgalmazó helyében én csinálnék olcsó gagyi fröccsöntött mûanyag, de messzirõl hasonlító gépet, vakut, optikát és ha reklamál a gyökér parasztja, akkor sûrû elnézés kérés után kijelölnék egy távolibb áruházat, hogy ott átveheti, ami a képen szerepelt.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Lenspenhez még annyit - bár lehet hogy evidens - hogy úgy a tuti, ha elõtte beleheled a lencsét.

Köszi a jó tanácsot! Minden hasznos praktikát szívesen fogadok!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.368 hozzászólás

Ma megnéztem élõben a táskát, nekem tetszett nagyon. H.Zoli, szerintem vedd meg nyugodtan ;)
Húsevõ, igazad van, a fotó cuccokon kívül mást nem nagyon lehet bele tenni. Ezzel együtt is meggyõzõ kis cucc. A Visegrádi utcában voltam, vettem lenspen-t és uv szûrõket.

Lenspenhez még annyit - bár lehet hogy evidens - hogy úgy a tuti, ha elõtte beleheled a lencsét.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ma megnéztem élõben a táskát, nekem tetszett nagyon. H.Zoli, szerintem vedd meg nyugodtan ;)
Húsevõ, igazad van, a fotó cuccokon kívül mást nem nagyon lehet bele tenni. Ezzel együtt is meggyõzõ kis cucc. A Visegrádi utcában voltam, vettem lenspen-t és uv szûrõket.

-=B.B.B.=-

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Nekem tetszik, a mi kevés motyónkhoz bõven elég lenne.
Lehet megkukkolom én is.
Ez tetszik a leírásban:"A képen látható fotós kiegészítõk nem a táska részei, csupán illusztrációként szolgálnak!"
Oda kell írni a sok gyökérnek, hogy a 7990 Ft-os táskához nem jár a képen látható kb. 300.000 Ft-os felszerelés!:D

Nem a gyökerek miatt írják oda, hanem mert ha nem írnák oda, jogosan ütheted a fejüket, hogy te nem azt kaptad a 8ezredért, amit a képen mutattak.

Szerk.: Ha táska, és pénz nem számít: BAGABOO Olyanra csinálja a belsejét, amilyenre akarod, kipárnázva, minden, de olyanra is meg lehet csinálni hogy a fotós, rekeszekre osztott rész kivehetõ legyen belõle. Laptoptartó, akármi.

Az enyémben simán laptoptartó van, teljesen jó.

Tomty

Tomty

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Inkább a sima bringás vagy túra táskát mondanám, amibe belevágsz egy egyszerûbb fotós táskát is, nálam így szokott mûködni, mivel, ha bringázom nem cipelem magammal az egész mázsás cumót, csak a lényeget. Külön fényképezni meg úgy is koffer kell.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Errõl a táskáról mi a véleményetek?
Egész jól leakciózták. Biciklizni+ fényképezni csak ideálisabb lenne egy ilyen, mint egy nem fotóspecifikus táska, nem?

Nekem tetszik, a mi kevés motyónkhoz bõven elég lenne.
Lehet megkukkolom én is.
Ez tetszik a leírásban:"A képen látható fotós kiegészítõk nem a táska részei, csupán illusztrációként szolgálnak!"
Oda kell írni a sok gyökérnek, hogy a 7990 Ft-os táskához nem jár a képen látható kb. 300.000 Ft-os felszerelés!:D

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.368 hozzászólás
Nem tûnik rossznak, de személyes tapasztalatra kicsi az esély.
Azt is kalkuláld bele, hogy ha elmész bringázni vagy bárhova, akkor általában nem csak fotóscuccot viszel. Ebbe max egy sör meg egy összehajtott póló férhet bele. Mostanában viszont már csinálnak olyan tatyókat is, amiknek csak a felét foglalja el a fotós rekesz és nyugodtan tudsz mást is cipelni. Mondjuk 15-20e alatt nem nagyon lehet kapni ilyesmiket újonnan.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Errõl a táskáról mi a véleményetek?
Egész jól leakciózták. Biciklizni+ fényképezni csak ideálisabb lenne egy ilyen, mint egy nem fotóspecifikus táska, nem?

-=B.B.B.=-

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
5d iszonyú lassú gép, mindenképp probáld ki elõtte

1ds mk II meg majdnem olyan árban van használtan mint egy új 5d mk II .. akkor meg már az újabb...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.