Ha még aznap fel akarjátok tölteni kiválogatva rajtszám szerint, akkor az nem lesz egy kis munka. Fõleg, ha még gyengébben sikerült képeket is javítasz, megmentesz, hogy lehetõleg rajta legyen mindenki. Az meg felejtsd el, hogy egyedül le tudsz fotózni mindenkit, képtelenség. Tapasztalat! Legfeljebb a célnál, vagy a közelében állva, szar egyen képeket csinálva. Arra meg nem tudom mennyire izgul a nép. Kint terepen szerintem még 2-3 fotósnak sem biztos, hogy sikerül az összes versenyzõt elkapni.
Az én képeim azért vannak picasán 1-2 hétig, a következõ versenyig, mert addig mindenki megtalálja és akinek kell, letölti akkorában, vagy kér ímélen nagyot. Ha meg nem, akkor így járt. Azért nem veszek egy jó nagy állandó tárhelyet, mert jóskapistának 3 hónappal-1 évvel a verseny után jut eszébe, hogy megkeresse és megmutassa otthon, hogy õ volt versenyezni. Egy céges oldalnál ez persze más tészta.
Ha garis obit akarsz, akkor csak bótból, de az kétszer annyiba fog kerülni és van olyan bót, ahol nem igazán tudsz garit érvénysíten, tehát mintha nem is lenne.