Köszi! Megnézem magamnak ezt az elõtétet, ennyi pénzt kezdésnek lehet megérne.Én most mondjuk megelégszek a Raynox DCR-150 elõtétemmel (mivel nincs pénz másra).
Jelentkezz be Regisztrálj

Digitális vs. hagyományos fotózás
Írta 2010. június 02. - 11:36

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. június 02. - 10:53

Hát, most hogy mondod, azt igencsak furcsáltam, hogy az eladónak van több tucat eladó gépe.
Meg az is furcsa ha az eladó pl. 1 hónapos határidõvel vállalja a szállítást...Leütöd a licitet, ezzel egyidejüleg õ megrendeli a vágottszemûektõl a cuccost.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2010. június 02. - 10:41

Elvileg nem adhat el olyat... de ha szétesik akkor ember legyen a talpán aki érvényesíti a fogyasztói jogokat. Egy bolt esetén ez inkább megoldott (szerintem). Egyébként a vaterán kapható nagyobb értékû fotómasinák jórész ebay-rõl érkeznek és busás haszonnal adják õket tovább, pont úgy mint a filléres fotós kiegészítõk (vezeték nélküli vakukioldók, esernyõk stb).
Vaterán véleményem szerint antik dolgokat, ritka könyveket, lemezeket érdemes keresgélni...Szubjektív vélemény!
Hát, most hogy mondod, azt igencsak furcsáltam, hogy az eladónak van több tucat eladó gépe.
Írta 2010. június 02. - 10:32

A legyes kép elég jó! Én most mondjuk megelégszek a Raynox DCR-150 elõtétemmel (mivel nincs pénz másra).

Exposure: 0.008 sec (1/125)
Aperture: f/8.0
Focal Length: 300 mm (Sigma 70-300 DG Macro+ Raynox DCR-150)

Exposure: 0.3
Aperture: f/14.0
Focal Length: 93 mm (Sigma 70-300DG Macro + Raynox DCR-150)
Írta 2010. június 02. - 10:23

Elvileg nem adhat el olyat... de ha szétesik akkor ember legyen a talpán aki érvényesíti a fogyasztói jogokat. Egy bolt esetén ez inkább megoldott (szerintem). Egyébként a vaterán kapható nagyobb értékû fotómasinák jórész ebay-rõl érkeznek és busás haszonnal adják õket tovább, pont úgy mint a filléres fotós kiegészítõk (vezeték nélküli vakukioldók, esernyõk stb).Pedig én is kinéztem most egyet. Csak van valami kötelezettsége az eladónak, hogy nem sózhat rám olyat, ami másnapra szétesik.
Vaterán véleményem szerint antik dolgokat, ritka könyveket, lemezeket érdemes keresgélni...Szubjektív vélemény!
Írta 2010. június 02. - 08:41

-=B.B.B.=-
Írta 2010. június 02. - 08:04

Hát a Vatera a másik remek hely ahol nem érdemes ilyesmit venni....
Cipõt a cipõ BÓT-ból!
Menj el egy-két helyre, tapizz meg többet, próbáld ki õket! És olyan helyen vegyél gépet ahol nem macerás például a garanciális ügyintézés (mert ami elomolhat az el is romlik).
Pedig én is kinéztem most egyet. Csak van valami kötelezettsége az eladónak, hogy nem sózhat rám olyat, ami másnapra szétesik.
Írta 2010. június 02. - 07:45

Cipõt a cipõ BÓT-ból!
Menj el egy-két helyre, tapizz meg többet, próbáld ki õket! És olyan helyen vegyél gépet ahol nem macerás például a garanciális ügyintézés (mert ami elomolhat az el is romlik).
Írta 2010. június 01. - 22:32

úgy tûnik segítség várható szülõi részrõl, szóval a gépre(meg a javasolt biszbaszokra) fordítható összeg fölkúszott 45ezerre. panasonicot keresgéltem vaterán, ahol a következõket találtam:
Panasonic Lumix DMC-FX35 HD vide
Panasonic Lumix 2
Panasonic Lumix DMC-LS85 fekete
Panasonic Lumix DMC-TZ3 7,2 Megapixel 2GB SD
ezek közül a két tz3 fogott meg, pixinfo-s teszt is meggyõzõ volt. érdemes lenne valamelyiket a kettõ közül?
Írta 2010. június 01. - 20:59

Olympus - ZUIKO DIGITAL 35mm 1:3.5 Macro
Az iwiw-en vannak is fenn képek, majd linkelek párat holnap
-=B.B.B.=-
Írta 2010. június 01. - 15:41

Én meg egy jó makrót keresek , kingkongéknál érdemes ezt megnézni szerintetek? Sigmá-ban vagy Zuiko-ban gondolkozzak inkább?
Sigma 105/f2.8-ról elég jókat mondanak. Sigma 105 Flickr Pool sokan portréra is használják.
Írta 2010. június 01. - 13:44

-=B.B.B.=-
Írta 2010. június 01. - 11:48

éljen hong kong! tegnap megjött két utángyártott akku a 7d-mhez, kb 4ezer forinért

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2010. június 01. - 11:13

csajom eladja a d300át ( még egy év magyar gari ) ill. egy tokina 12-24 f4 objektívet.
ha vkit érdekel írjon.
mennyi a 300D? illetve mennyi expo van benne?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. június 01. - 10:18

szeretnék egy kis kompaktgépet, de abszolút nem vagyok otthon a fényképtémában.. nem tervezek profi szintre lépni, csupán a hétvégi bringázásokat szeretném megörökíteni elfogadható(telefonnal már eleget fotóztam) minõségben.
amiket eddig szimpatikusnak találtam:
Sony Cyber-shot Cyber-shot DSC-S2100 - fekete: v
Pentax Optio Optio E85 + Pentax neopr
Sanyo VPC-X1200 fekete: v
természetesen nem ragaszkodok ezekhez, viszont a 25ezres határt nem tudom(nem szeretném) átlépni.
más tipp esetleg..?
Bár nekem Pentax-om van de kompkatot biztos hogy Panasonic-ot vennék, baromi jó benne a stabilizátor és egyszerû a menüje. Egyébként most rengeteg gép van itt nálunk a Tesco-ban kiárusításban mert takarítják ki a régi készletet. Láttam több márkát több típust 15-32ezer között, volt Sony,Oly,Pana,Fuji,Samsung.
Mondjuk Sony-t nem vennék semmi pénzért.
Egyébként jó ha még belekalkulálsz az árba még egy garnitúra aksit meg egy memória kártyát.
Írta 2010. június 01. - 08:52

szeretnék egy kis kompaktgépet, de abszolút nem vagyok otthon a fényképtémában.. nem tervezek profi szintre lépni, csupán a hétvégi bringázásokat szeretném megörökíteni elfogadható(telefonnal már eleget fotóztam) minõségben.
természetesen nem ragaszkodok ezekhez, viszont a 25ezres határt nem tudom(nem szeretném) átlépni.
más tipp esetleg..?
Pixmania-ról én se mernék rendelni, ráadásul pl. a Pentaxot itt most akciósan még olcsóbban megkapod: Pentax Optio E85 digit Nekem egyébként az alábbi oldal tesztjei nagyon tetszenek, az alapján én ezt a Panasonicot venném (viszont ez már 30000)
Panasonic Lumix DMC-FS62 Review - Digital Camera Reviews - TrustedReviews
Írta 2010. június 01. - 07:35

Egy dolgot biztosan tudok javasolni: pixmaniát messze, nagy ívben kerüld el, ha jót akarsz! (index fórumán van egy pixmania-s topic, érdemes beleolvasniszeretnék egy kis kompaktgépet, de abszolút nem vagyok otthon a fényképtémában.. nem tervezek profi szintre lépni, csupán a hétvégi bringázásokat szeretném megörökíteni elfogadható(telefonnal már eleget fotóztam) minõségben.

Írta 2010. május 31. - 22:20

más tipp esetleg..?
Írta 2010. május 23. - 15:57

ha vkit érdekel írjon.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2010. május 23. - 14:16

Használ valaki Sigma rendszervakut? Konkrétan a 500 DG Super-t.