Nemsokara erkezik a Canon 20D, ez valoszinuleg lenyomja majd a 300D arat valamelyest.
Ezen kivul jon a Minolta Dinax 7 -es digitali verzioja is. Mindketto szep darab.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Digitális vs. hagyományos fotózás
Started by
thommey
, 2002. November 27. 18:05
Posted 2004. September 10. - 10:33

Posted 2004. September 10. - 00:39

nah emberek! régen firkáltunk ide pedig megérdemelnénk.... ;o)
kegyetlen sok az új gép mostanság ahogy elnézem a nagy fotós nevek dolgoznak rendesen az új modelleken.
itt is van az idei lista ami biztosan nem teljes de azért a nagyrész benne van. érdemes átfutni:
http://index.hu/tech...cam/idoegyenes/
ez pedig egy kis érdekesség ;o) 5 évvel ezelõtti modellek. meg lehet figyelni ,hogy azért már akkor is akadtak kemény megapixelek ;o)
http://index.hu/tech...s/?dc_year=1999
kegyetlen sok az új gép mostanság ahogy elnézem a nagy fotós nevek dolgoznak rendesen az új modelleken.
itt is van az idei lista ami biztosan nem teljes de azért a nagyrész benne van. érdemes átfutni:
http://index.hu/tech...cam/idoegyenes/
ez pedig egy kis érdekesség ;o) 5 évvel ezelõtti modellek. meg lehet figyelni ,hogy azért már akkor is akadtak kemény megapixelek ;o)
http://index.hu/tech...s/?dc_year=1999
Posted 2004. July 21. - 22:43

Posted 2004. July 16. - 12:39

Posted 2004. July 16. - 07:46

Posted 2004. July 16. - 01:08

Ha beírom, h 50ezerért lett féléves finepix s602, randán néztek reám? 8)
Igazából egy nagy bajom van: nincs magyar leírás, mivel rokontól lett, õ japánban szerezte, ...
szóóval leírás kéne digit formában, aki rendelkezik ilyennel, plz jelentkezzen.
köfi
köfi
Posted 2004. June 25. - 09:55

Posted 2004. June 24. - 22:47

A gépek menüjében általában van egy beállítási mód, ami a kártyára vonatkozik. Ott kell átállítani a kártya típusát, majd ahol megnéznéd a képeket, ott formázni. De ez valszeg mionden típusnál máshol található!
A magyar nyelvû kézikönyv nem ír semmit?
Üdv:Thy
A magyar nyelvû kézikönyv nem ír semmit?
Üdv:Thy
Posted 2004. June 24. - 20:10

Egy kérdés?
van egy HP 635-ös készülék amihez lett vásárolva egy kodak 64 MB-os memória kártya, de nem lehet az gép 16 Mb-os memóriáján kívül fényképezni.
Tehát olyan, mint ha bennt sem lenne a kártya!!!
A kártya vételénél azt mondták, hogy azt formázni kell?!
Help me!!!
van egy HP 635-ös készülék amihez lett vásárolva egy kodak 64 MB-os memória kártya, de nem lehet az gép 16 Mb-os memóriáján kívül fényképezni.
Tehát olyan, mint ha bennt sem lenne a kártya!!!
A kártya vételénél azt mondták, hogy azt formázni kell?!
Help me!!!
Posted 2004. June 12. - 22:21

Posted 2004. June 12. - 20:06

nezz korul a fotos forumokon
vagy regen miskolcon volt muszaki bizo ott is volt sok jo cucc.
esetleg kulfoldi hirdetesek
vagy regen miskolcon volt muszaki bizo ott is volt sok jo cucc.
esetleg kulfoldi hirdetesek
Posted 2004. June 12. - 16:48

Van egy õsöreg RICOH KR5-ös tükörreflexes masinám 8), és néha kevésnek találom nála azt a 200mm-es objektívet amit még édesapám vett hozzá amikor még az övé volt.
(mekkorát szívott, hogy nekemadta! ;D)
Nasszóval igazán szeretem azt a gépet és semmilyen komolyabb autófókuszos gépre (plane digitálisra nincs pénzem).És keresnék régi, nem autófókuszos 400-500-as optikákat.
Aki tud ilyen cuccok fellelhetõségérõl, kérem szóljon!

Nasszóval igazán szeretem azt a gépet és semmilyen komolyabb autófókuszos gépre (plane digitálisra nincs pénzem).És keresnék régi, nem autófókuszos 400-500-as optikákat.
Aki tud ilyen cuccok fellelhetõségérõl, kérem szóljon!
Posted 2004. May 15. - 19:13

igen van ami gyors.
de az nem az alap kategoriban van.
mondjuk ki lehet cselezni
felig lenyomott gombbal.
de az nem az alap kategoriban van.
mondjuk ki lehet cselezni
felig lenyomott gombbal.
Posted 2004. May 15. - 17:37

A digitális jobban megéri, mert a gépeden van minden képed,meg törölhetsz is...
De van egy baja: ami nekem van az ******* lassú!Ha lekapok egy trükköt,a trükk elõtt 2 mp-el le kell nyomnom a gombot!Vagy van olyan digitális gép is, ami gyors? :
De van egy baja: ami nekem van az ******* lassú!Ha lekapok egy trükköt,a trükk elõtt 2 mp-el le kell nyomnom a gombot!Vagy van olyan digitális gép is, ami gyors? :

Posted 2004. May 12. - 08:52

Posted 2004. May 12. - 06:17

az árra nem nagyon merek semmit mondani (õõõõ max egy tizes talán?) de asszem ez is azok közé tartozik amit nem szabad használtan venni.
Posted 2004. May 12. - 02:05

Posted 2004. May 12. - 00:20

grat hozzá para! tesztképeket azért valahová tehetsz fel ha belejöttél a gépkezelésbe 
egyelõre én is el leszek foglalva ezzel a kisgéppel.
lényeg ,hogy a manuális beállításokat teljes egészében engedi. hátránya a 3x-os optikai zoom de hát egyelõre jó lesz az
tudom ,hogy képminõségben lesöpör néhány nála 3x drágább gépet is és ez a jó dolog.
para hol vetted?

egyelõre én is el leszek foglalva ezzel a kisgéppel.
lényeg ,hogy a manuális beállításokat teljes egészében engedi. hátránya a 3x-os optikai zoom de hát egyelõre jó lesz az

tudom ,hogy képminõségben lesöpör néhány nála 3x drágább gépet is és ez a jó dolog.
para hol vetted?
Posted 2004. May 11. - 23:56

Epp ma volt nalam egy A2 -es. Na az egy szep kis gep. Erdekes, hogy az A1 -eshez adnak egy proba memoriakaryat, az A2-eshez pedig mar nem... Konica Minolta bejatszott ugylatszik... ( Sram- RockShox feeling..)
Para, grat. a gehez! Nagyon fasza az A1-es.
Para, grat. a gehez! Nagyon fasza az A1-es.

Posted 2004. May 11. - 21:01