Remélem sok hasonlóról tudunk majd beszélgetni itt is!

Jó tekerést, és balesetmentes közlekedést mindenkinek!

Az a helyzet, hogy ott is szoktak motorosok átenni, ami szerintem életveszély. Egy ideig voltak rendõrök a hídfõkben, deaztén eltûntek......
Az UVH-ban az a jó, hogy hangulatosabb, hogy a biciklisták uralják, autósok nem bírnak felmenni rá, stb. 8)
...
Szerintem ez remek....
oh ez remek
ne verseljetek,
inkább kerekezzetek!
...
...
Maradok az én utamnál
a szokásos UVH-nál,
Õ szivemhez közelebb áll
Róla látom a Naszályt!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az UVH-ban az a jó, hogy hangulatosabb, hogy a biciklisták uralják, autósok nem bírnak felmenni rá, stb. 8)
...Én nem értem, mit szarakodtak annyit azzal a hiddel, nem sok változást észleltem. Csak annyit, hogy fel lett festve néhol a bringás jele, meg eltûntek a buckák. De most be van szûkitve a sáv, és csak egy bringás fér el ott egyszerre, mert valami faanyagok vannak lefektetve végig. Na ezt nevezem!
Biztos, hogy még sokáig nem megyek arra még egyszer.
Sajnálatos, hogy így állsz neki. Ez kb. olyan, mint amikor egy kölök a Kevély aljában megjegyezte a nagy pocsolyánál, hogy erre se jön többet. Pedig az a pocsolya kikerülhetõ, meg nincs is mindig. A Kevély viszont szép, jó illatú, és Bike-os leányok és legények is tekeregnek arra (szegények)!
...
Jóvanna egy kicsit zavart mert nem elég hogy a forgalomba kell nyomnom, még a hídon is kerülgetni kell. Mehetnék a Margithídon is de azt már unom! :-[
Manka A római parton este a nyárfásban egy kis bicós összejövetel!
...