Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Azért azoknak akik ennyire vágják a témát, és persze gondolom több ezer km-t is mentek vele ajánlanám a külföldi tesztek elolvasását!
Az árhoz no-comment
Üdv:thy

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Õõõõõ röviden ugyanezt írtam le? :chin: :D Ja. \:-)

Ride everywhere.

.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kõnehéz és erre kellene edzeni, szóval oda minden eddigi edzettség. Technikailag akár mûködhet is, de... Nem vagyok grammániás, de azért szivatásból nem teszek fel +300 grammot a bringámra. Ráadásul mit keres ott egy négyszögtengely-kapcsolat egy ilyen árkategóriájú cuccoson? A köveket nem úgy mozogja ki, hanem beakadós-technikás terepen könnyebb vele folyamatos tempót menni. Elvileg.

Meg hát mi az, hogy CC-re, DH-ra, XC-re? (eleve mi a CC és XC közötti különbség...) Ki az, aki beveszi ezt a dumát? Ehh, irritál a hülyeség. )DH-ra még veszélyes is, mert instabil...) Ennyi pénzért meg vehetsz komoly RaceFace kart vagy mondjuk egy XT-t integrált monoblokkal és még marad is.

egyébként málna, nem nehezebb tekerni, nehezebb elindulni vele - tekerni ugyanolyan nehéz, csak folyamatosabb a terhelés, s kevésbé hirtelen-lökésszerû - azaz ha szeretsz kiállva sprintelni, azt ezzel el is felejtheted... :chin:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás

Egyáltalán nem azért van, hogy a köveket is kimozogja! Ez olyan mintha azt mondanád: "Kaligonhypó az orrodat is tisztíccsa"
Ez csak egy hajtáshatékonyság növelõ, még csak nem is az erõtárolás a lényege. Ugyanaz mint a biopace volt, csak bonyolultabban elõadva. Az is megbukott, pedig jó volt. Szerettem, csak pörgetni nem lehet vele.
55-ért meg inkább szent és társai, azok legalább erõsek.

na itt az igazság
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Egyáltalán nem azért van, hogy a köveket is kimozogja! Ez olyan mintha azt mondanád: "Kaligonhypó az orrodat is tisztíccsa"
Ez csak egy hajtáshatékonyság növelõ, még csak nem is az erõtárolás a lényege. Ugyanaz mint a biopace volt, csak bonyolultabban elõadva. Az is megbukott, pedig jó volt. Szerettem, csak pörgetni nem lehet vele.
55-ért meg inkább szent és társai, azok legalább erõsek.

Ride everywhere.

.

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
ez újonnan olcsóbb mint ahogy a gyerek árujja haszáltan
ha jól emlékszem akkor 40 - 50ért akarták beszerelni perbálonn haverom Hungary:A-jaba.....
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
fasza, ráadásul, világújdonság és még a köveket is kimozogja! És még ócsóó is! Stipi-Stopi!:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
bikemagban írtak róla cikket..
a rugó "begyüjti" az energiád és egy emelkedõn "segít" vagy mi a fene..

edit: assszem 2003.szept.
meg a régi fórum verzión, asszem onlány is fent volt.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
lol...
ez a hirdetés gáz
non unatkozik a srác

bikedrive: egy halva született ötlet, miszerint nehezebb ugyan tekerni, mert a rugó elnyel egy kis energiát, de ha abbahagyod a pedálozást (pl emelkedõn nem bírod) ez elvileg továbblendít a holtponton. emellett nehéz.

Inász

Inász

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
nagggyon süti jól néz ki de igy láccora nem DH nak tünik:) de teccik

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
HölgyekUrak,

ez mi a here? Elég ijesztõ, így elsõ blikkre.

http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=35103

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Vagy bepótlom a feleslegbõl. Úgyis mindig kiszedek pár szemet. Csak meg kellene keresni...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
akkor szedd ki a halálba
+- egy láncszem még nem tré
Autist Team:)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ja én nem hsználom a patenetszemet, nem tetszik. Meg a láncbontós lazításra gondoltam nem ezekre. Bocsi.
Az viszont megoldaná.

Ride everywhere.

.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ezt csináltam - de idõvel újra összeszorul. (mindig ugyanaz a szem) Van egy olyan sejtésem, hogy görbe (?) a lánszem, s a benne ébredõ húzóerõ összepréseli a csapot.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
csavarhúzóval szétfeszegetés?

miután szétbontottad és összeraktad
próba szerencse
Autist Team:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A patentszemet én is beszívtam. De az csak mindig ugyanott ugrik. Azaz minden teljes láncfordulatonként egyet. A lánctapadásra nincs megoldás, mert most én is ezzel szívok. Van két hely, ahol folyton összeszorulnak a szemek. (és ettõl ugrik) Persze szétmozgatom, hogy elforogjon, de 100 km-enként újra beáll.Bár lehet, hogy kõbecsípõdés miatt "torz" a láncszem, s csak a kritikus 2 szemet kellene kicseélni. Van valami tippetek?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
lukiboy: a patentszemnél ugrik, mert nem jófelé áll a lánc. forditsd meg, vagy egyszerûen vedd ki, és tegyél helyette sram patentszemet.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lukiboy

lukiboy

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Szia!

Akkor jól be WD40-ezem az egészet egy napra... :)

Egyébként tényleg nagyon erõs, jó lánc!

Majd meglátjuk.

Köszi:

Luki

Nem lehet, hogy túl szoros az egyik (vagy másik) láncszem? ezt fõleg a legkissebb lánckeréken lehet észrevenni.
Szerintem is !Connex hatalom! :) Nem a lánc minõségével van gond az biztos.

I'll Be 6 If U'll Be 9!
http://picasaweb.google.com/lukiboy

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Nem lehet, hogy túl szoros az egyik (vagy másik) láncszem? ezt fõleg a legkissebb lánckeréken lehet észrevenni.
Szerintem is !Connex hatalom! :) Nem a lánc minõségével van gond az biztos.

Ride everywhere.

.