Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
nekem meg lötyög a baloldali gumigyûrû...
nem tudtam beljebb tekerni a baloldali csészét, az gáz?

de majd berakok mellé egy spacert és a dzsuva sem megy be...
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
izéhozé
68mm-es csapágyház, 113/68-as monó...
mivel kölcsön volt adva a váz, monóval, ezért nem emlékeztem h mi a fene, mér nem megy
most rájöttem, kiszedtük a monót, hogy felrakjunk a szépszer helyére egy truva láncterelõt..
amit most levettünk, így se szpészer, se terelõ...
viszont kéne oda egy gyûrû...:-\

móka.
(mivel a 68 mm-es monó valójában 73 leszûkítve 68ra......)
na de izéke...:-)

holnap kergetek egy szpészert, egy pedált, egy markolatot, és kész is a gép! (ja meg bowdenezés - 1 db hátsófék bowden)

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
én is így jártam v10el mikor raktam össze este 10kor, beraktam középcsapit simán, ki kellett venni mert kellett spacer, berakom, utolsó 2mm-nél úgy megszorult mint állat, kapott is a menet 1 fordulaton. Takaríthattam ki a menetet utána. a menetet végig kend be grafitos zsírral és úgy csavardd be, elõtte meg rossz fogkefével takarítsd ki!!!Bár gondolom nem rakod bele ha tiszta mocsok! :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
vááá
imádom mikor úgy szorul a monoblokk hogy nem lehet rendesen berakni...
pedig ebben a vázban volt....
lehet kéne neki a szpészer?
ejj

gondolkodjak gondolkodjak.
kéne:-\

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
570-es sorozat az eliksz, most néztem sh!mano katalogust ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
LX az 7 szerintem az XTvel együtt
mert hogy deorebõl is van 555 me 525 sorozat

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igazad van
és az eliksz sem 6, mert az nyilván hone.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
de

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nem 9 az XTR és 8 a SAINT?

Tireburner

Tireburner

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás

hát egyébként ja :D
de érdekes mer egyik haveromnak ösztelósban alivio hátsóagya van, és nem ment tönkre. 475 ugye az alivio? mármint ami neked van.. biztos csak szart fogtál ki
nekem deore van és mindenki mondta hogy hú meghal, aztán még nem halt meg

fhm-475, egy rakás sz*r már új korában ugrott, de megnéztem a testbike-on ott sincsenek róla túl jó véleménnyel :D valszeg 525-re cserélem ezt meg rituálisan el fogom pusztítani (kerítek egy lángvágót) :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
4-es sorozat alivio, 5-ös deore, 6 lx, 7 xt, 8 xtr

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
hát egyébként ja :D
de érdekes mer egyik haveromnak ösztelósban alivio hátsóagya van, és nem ment tönkre. 475 ugye az alivio? mármint ami neked van.. biztos csak szart fogtál ki
nekem deore van és mindenki mondta hogy hú meghal, aztán még nem halt meg

Tireburner

Tireburner

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás

nem lehet hogy maga a kazetta kopott el, és bement alá vmi kosz, és az örlõdik ahogy húzod a lánccal? ez okozhatja hogy másmás sebességben mást érzel, mert más erõk hatnak ugyanarra az alkatrészre

hátnemtom ez a jelenség azután jött elõ, hogy szétszedték a szervízben, mondott is valamit a csávó, hogy lehet lesz valami hangja, de nemigazán értettem mit rizsál, szóval akkor legjobb lesz ha veszek egy új hátsó agyat, tanulság ne vidd szervizbe a gépet mer csak elb*sszák

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nem lehet hogy maga a kazetta kopott el, és bement alá vmi kosz, és az örlõdik ahogy húzod a lánccal? ez okozhatja hogy másmás sebességben mást érzel, mert más erõk hatnak ugyanarra az alkatrészre

Tireburner

Tireburner

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás

ilyen volt haverral is most tegnap én aszittem h monoblokk de az hangtalanul futott mint kiderült. nkei azután kezdte h faterjával levették a fogsort+visszatették küllõcsere céljából. õ csak itt ott érezte én meg a lábammal tekerés közbe minden fokozatba mindegyikbe más erõséggel. olyan mintha vmi ropogna a talpad alatt.
nme tudom mi lehet furcsa.

jaja pont errõl van szó, valami fõguru bike szakértõ nincs itt a közelben aki tudja a választ? :D

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
ilyen volt haverral is most tegnap én aszittem h monoblokk de az hangtalanul futott mint kiderült. nkei azután kezdte h faterjával levették a fogsort+visszatették küllõcsere céljából. õ csak itt ott érezte én meg a lábammal tekerés közbe minden fokozatba mindegyikbe más erõséggel. olyan mintha vmi ropogna a talpad alatt.
nme tudom mi lehet furcsa.

Tireburner

Tireburner

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás

http://bikemag.hu/po...tent/view/68/2/
ez segít váltóbeállításnál.

kösz a linket,meg a tippeket, megvizslattam a cuccot de egyáltalán nincs a görgõ közel a fogaskerekekhez, szóval nemtom mi lehet még az ok, egyébb ötlet valakinek?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
köszi végülis Bike+ lesz benne mer azzal jövök ki jól árban.
tudokfórumba Excel táblázatot betenni?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
birja az a b+

most az van nekem is aztan elegge kemenyen kapja es eddig jo

meg ugraltam is a rtag szetturant a kozepcs meg birja most is...

meg ha evente csere meg ugyis megeri

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
http://bikemag.hu/po...tent/view/68/2/
ez segít váltóbeállításnál.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda