Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
rf turbine lp or prodigy?
fsa v drive

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
60 ezerért ajánlatokat várok hajtókar+monoblokk témában. Mi tévõ legyek? Lehetõleg ne legyen nehéz. Hussefelt és tsai kizárva. Ha nem merev, az nem olyan nagy gáz, 65 kiló vagyok ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
mi ebben az igénytelen?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Akkor egy kicsit "igénytelenebb" bringát rakok össze, olcsóbb alkatrészekbõl. RSX h.váltó, Alivio váltókarok, Sram 5.0 sor, meg monnyuk PC68-as lánc, aztán pénteken lesznek XT fékek (?), hajtómû még nemtom mi lesz.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
sot dual meg egyeb emberkek is nyuzzak!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Akkor asszem benevezek egy ilyenre... lehet hogy nem veszi fel a versenyt egy LX-el pl, de ha ilyeneket hallani róla, akkor már megéri. ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
naná... van aki azzal CCzik ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Eszembejutott, hogy a BikeMag oldalain is volt, amikor a riportot készitették azzal a futárral. Neki is RSX-e van, és aszondta megbizható. És röhejes áron van, fillérekért itt az apróban.
Szerinted kibirna maratont pl?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
8 v. 9... (na most jól megmondtam ::))
váltókar: Shimano
erõs a rugója szóval kafa ;)
a kanál hosszától függ a max elviselt fogszámkülönbség...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Megtudná mondani nekem vki, hogy az RSX hátsó váltó hány sebességhez való, és milyen váltókart lehet vele használni? Mennyit bir egy ilyen váltó? Elõre is köszi!

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
sziótok
kérdés: szeretném lecserélni a váltórendszerem, de az elsõ váltóm egy '96 os Lx az a régi felülhúzos tipus ( nem 'tom mi a neve). a kérdés össze tudom hozni 9 sebeségessel vagy nem. Ha nem a Sram 7.0 ás hátsó váltó hogy mûködik egy 11- 28as xt 8sp. fogsorral és hg 72es láncal(mind a három vadi új) vagy gondolkodjak inkább LX h. váltóban és karban a súlya és ára ellenére. A másik a hg 72 es lánchoz a connex 8sp. patentszeme használható?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
joarc

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

A váltókarral van gondom.
A bowden jó, feszes... Csak mikor megnyomom, hogy váltson fel akkor nincs az, hogy mondjuk 3 mm nyomás után kattan és akkor már nem kell tovább nyomnom, mert már felváltott, hanem ugyanúgy mûködik de nem kattan ezért csak akkor, tudom, hogy már nem kell nyomni mikor hallom, hogy a lánc feljebb ment!

VDaNi

értem... Akkor lehet, hogy kiugrott egy rugó a váltókartban, ami visszahúzza a kart a helyére. Nem ejánlom, hogy szétszedd, mert lehet, hogy utánna nem fogod tudni összerakni. Próbáld meg azt, hogy kicsavarod a bovdent a váltóból, de úgy, hogy a bovden szabadon lóghasson. Akkor kezdd el nyomogatni a váltókart, mintha váltanál. Ha így kattan rendesen, akkor visszafûzve és megszorítva a bovdent, mûködni fog. Egyébként szét kell szedni.

joarc

joarc

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Megnéztem az fsa és a bike + honlapját de csak bmx hez gyártanak ilyet. Nem lehet valahogy kicserélni a tengelyeket vagy az agyakat? vagy nincs valakinek eladó?

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
A váltókarral van gondom.
A bowden jó, feszes... Csak mikor megnyomom, hogy váltson fel akkor nincs az, hogy mondjuk 3 mm nyomás után kattan és akkor már nem kell tovább nyomnom, mert már felváltott, hanem ugyanúgy mûködik de nem kattan ezért csak akkor, tudom, hogy már nem kell nyomni mikor hallom, hogy a lánc feljebb ment!

VDaNi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Kifejtenéd bõvebben, hogy hogy is van ez? Lehet, hogy csak annyi a baj, hogy "kinyúlt" a bovden vagy deformálódott a bovdenház, vagy egy kicsit elengedte a bovdent a hátsóváltó. Feszíteni kell egy kicsit, és minden szépen mûködni fog szvsz.

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

Van 1 problémám a bringámmal tegnap óta. Ha a hátsó váltónál felfele váltok akkor nem pozicionál, csak vált. Tehát nem kattog? Ez mitõl lehet?
Deore váltókar, Deore LX hátsó váltó.

VDaNi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
joarc: Bike Positive szerintem van... De ez nem tuti. Kérdezd meg õket telefonon. Vagy külföldrõl lehet rendelni FUNN-t, vagy azonic-ot. De nem olcsó móka.

Nagfõnök: tudom, ezért akarok RaceFace-t.... 8)

TOM: szép, meg minden, de nekem most lényeges szempont volt, hogy ne négyszöges legyen. És a syncros az... De Te használd egészséggel! :D

joarc

joarc

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
És hol lehet kapni magyarországon? vagy ha van valami veblap az is kéne
thx

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
fsa funn es meg soakn masok csinalnak ilyeneket!
ar 25eft-tol kb