Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ha van pézed, akkó invesztáljad inkább RooX-ba, igaz hogy kéccer drágább, de annyival jobb és tartósabb is...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Jorus: thx .
Nemtom mit fog szolni az egerszegi boltos de ha görbül akkor visszeviszem a rákba... >:(

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ha ez az az alul-felül görgõs megoldás, akkor nem tudlak bíztatni. Görbül, mint vesszõ.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Érdeklõdnék, hogy érdemes-e beruháznom az Acor 5500 Ft-os láncterelõjébe?
Úgy egész pofásan néz ki csak a görgõmegoldás kicsit gázas.
Elõre is köfike

vendég__*

vendég__*
  • vendég
8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hogy lássátok milyen veszélyes vagyok én is pitbullá változám, mint ikonom is mutatja. Gyaci, ne nézd meg a leveleid mert lehet,h tényleg harap!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
jajj nekem.... ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
rendben én is erre szavazok (de a négszöges akkor is ocsobb böööeee) ;D ;D
jó rendben, majd elküldön Jánoskát emailben és rád zudít egy nagy adag virturális harapást. jaj néked!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
;D okaj, 1ezzünk ki egy döntetlenben (az ISIS akkor is jobb bibí :P ;D ;)), jánoska meg had aludjon szegényke, ne ébresszük fel ezért..... ;D majd küld el emilben, vagy icq-n ha felébredt. ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ha már itt vagyunk a 100adik oldalon is túl megünnepelhetnénk azzal h kicsit pihentetjük ezt a kérdést.... lassan 6 oldal tömény hülyeség, h mi a jobb. :P
ui: Jánoska még alszik, de ha gondolod összefuthatnénk valahol, hogy megharapjon

vendég__*

vendég__*
  • vendég
;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nemén, majd a kutyám Jánoska!... 8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
émmá értem, csak ne harapjál lécci.... ;D ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
off
kala: én csak azon lettem kicsit mérges, mert leirtál vmi hülyeséget és még mindig nem vagy képes felfogni. ez emberi dolog, mindenkinek más sebességel mûködik az agya. én már leírtam a véleményem, h jobb az isis, de a négyszöges is tud jó lenni. az h vmi négyszöges nem zárja ki azt, h nem szar. azzal meg, hogy nem sokkal drágább nem értek egyet. nézzük pölö az fsa v driveot. négyszögesben 20 ezer isis ben meg 30. én azért meggondolnám, h megér e 10e-t az isis. hosszutávon biztos, csak én mondjuk nem szándékozom 20 évig használni egy hajtókart. egyébként meg azt sem tudod mit beszélsz, én egyáltalán nem szoltam le a haladást, kurvára elismertem, h az isis jobb, ha uj gépet vennék tuti meggondolnám. de most 4szöges van és tök jó. ENNYI
on

vendég__*

vendég__*
  • vendég
jól lakott gyomorral visszakanyarodva az elõbbi eszmefuttatásomhoz, azért nekem még mindig Atom-nak az a bizonyos Syncros 4szöges középrésze az etalon, amivel lecuppantott 3.43méterröl sík talajra merevvázzal.... kézben markolászva is megható volt látni, hogy mennyire strapabíró egy tengelyecske volt az, igaz hogy picurkát leamortizálódott, de egyben maradt!!!! asszem egy közepes árú ISIS ezt hasonló körülmények közt máshogy reagálta volna le, pl. eltört volna 42 helyen.... ;D
ezt most a 4szöges védelmében modnom, mijelõtt valaki aszinné, hogy "levacakszarozom" azt, amivel 20 évig nyomultak az Octa+ISIS megjelenése elõtt az orcák...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
...ennek a lor-nak má megint igaza van...tényleg divat lett a dolog, valszeg nagyobb haszonnal lehet eladni, némi üzletpolitikával körbekötve, mint az "ósdi" 4szögeket. dehát ez van, viszont ettõl még nagyobb szilárdságúak a jobbak, mint a legjobb 4szöges az is hót ziher fix.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
azert a merevseg nem minden!
van akinek nem is kell ugye!
lasd vole esetet! (bocs Vole) :-)

a dh-s embernek nem szamit, hogy na mennyire merev a kozepreszem mennyire hajlik ra a nagytanyer az atdobora?!
neki az szamit, hogy ha leugrik innen onnan akkor birja ki!
es?!!
kibirja!!!

es, hogy miert nem kaphato meg nem gyartanak esetleg a regibol?!
mert az mar nem meno!!!
mindenkinek az isis meg az octa kell!!!
(felfoghato egyfajta divatnak is egyesek szerint)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
kala....testvérem....nem-nem, inkább fiam...ez olyan remek volt, hogy fiammá fogadlak... :'(...ehh, ha öreg szívem beszélni tudna.....
;D ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Fruitfly,bírom a szemléletedet.Kitalálom,milyen géped van;fullmerev cantifékes,Quilong váltószettel,acél felnikkel és egy tök fasza fadarabbal a nyereg helyén.Mert ez is bírja, és csak néha kell vele babrálni,h ne essen szét az elsõ 10 méteren a boltig :)
Nayo,kicsit bunkó volt,de nem értem,miért kell leszólni a haladást,nem annyival drágábbak az ISISes szettek,h megérné ezen sprórolni.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
teljesen 1értelmû hogy azt használták, de amíg nem gyöttek rá hogy teló kéne a bringába, addig Tom Ritchey-ék is merevvillás merevfarú bringával DH-ztak nem?!