Bomb:
Szerintem van még egy pár ember a világon rajtad kívül, aki TAPASZTALAT-ból ír, csak nem ennyire lóellenzõs...
Mindenki:
Az éredekes az, hogy mindig a Shimano-t "kell" védeni a másik oldalról érkezõ elfogult "támadásoktól". (nem magamra gondolok, mint védõ mert én a Shimano-t ma még ki sem ejtettem a számon, csak "valaki" velem azonosítja)
Nagyon szívesen használnék RF-t, de annyi pénzt nem vagyok hajlandó kiadni rá, az új olcsó Prodigy-t meg meg nem venném.
Attól tartok dõlnek az elveikbõl élõ emberek elvei, mert az RF-nél is megindult az olcsósodással együtt a tömegesedés.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2004. január 26. - 18:30
Írta 2004. január 26. - 18:22
Persze, sokszor én is rövidítek, de fõleg márkaneveket, kötõszavakat! Illetve nincs is bajom azzal, ha más rövidít, és nem is a magyar nyelv szépségét védem.
Csak egyszerûen sokszor komoly erõfeszítésembe tellik, megérteni amit írtok!
Meg szerintem a cset az, ahol annyira sietni kéne beírni a hozzászólást. Itt van idõ!
Iljics: Egyszerûen ez az olcsósság átka, pontatlanabb megmunkálás (kevésbé precíz kúpszögek stb.), a felsõ kategóriás RaceFace-ek tuti nem hullanak csak úgy le! De azokat nem is kapod meg 35ezer Ft-ért tányérokkal...
Csak egyszerûen sokszor komoly erõfeszítésembe tellik, megérteni amit írtok!
Meg szerintem a cset az, ahol annyira sietni kéne beírni a hozzászólást. Itt van idõ!
Iljics: Egyszerûen ez az olcsósság átka, pontatlanabb megmunkálás (kevésbé precíz kúpszögek stb.), a felsõ kategóriás RaceFace-ek tuti nem hullanak csak úgy le! De azokat nem is kapod meg 35ezer Ft-ért tányérokkal...
Írta 2004. január 26. - 18:19
a kiszakado menetre ,...
erdekes modon sosem lattam ilyet .. pedig 1000 szamra adtunk el '03 ig ..
talan az elfogultsag miatt nem reklamaltak ..
erdekes modon sosem lattam ilyet .. pedig 1000 szamra adtunk el '03 ig ..
talan az elfogultsag miatt nem reklamaltak ..
Írta 2004. január 26. - 18:18
en nem vok se simano se RF parti nekem mindketto megfelelne de egyik sincs ;D
most lehet nevetni meg minden de az en bicomba egy 1200 FTos 4szogtengelyes acor monoblokk, es egy specko 175os CCkar van, es mire hasznalom?! kb. mindenki latja...igaz jomagam 58kilo vok meg 17 a bico, de sztem igen jo teljesitmeny ettol a cucctol.
nem kell nekem a draga markas cucc ha a az ocsó piaci is megallja a helyet ;D
Bomb: sajna nincs ilyen Kazaa-n :'(
most lehet nevetni meg minden de az en bicomba egy 1200 FTos 4szogtengelyes acor monoblokk, es egy specko 175os CCkar van, es mire hasznalom?! kb. mindenki latja...igaz jomagam 58kilo vok meg 17 a bico, de sztem igen jo teljesitmeny ettol a cucctol.
nem kell nekem a draga markas cucc ha a az ocsó piaci is megallja a helyet ;D
Bomb: sajna nincs ilyen Kazaa-n :'(
Írta 2004. január 26. - 18:17
beg egyebkent a roviditessel total igazad van , de ez egy folyamat amit az ember az interneten sajna felszedi .. es ebben meg te is benne vagy .. a rf es a vs es hasonlo dolgokkal ... talan maradsz ezen a szinten , talan nem ..
Írta 2004. január 26. - 18:16
Kiszakadó pedálmenet, leesõ kar... Konkrétan a "legújabb" Prodigy DH-ra gondolok!
Nekem is ilyen van ! Tök izgalmas, sose nem lehet tudni mikor repül el a kar !
Viszont valaki elmagyarázhatná nekem, hogy MITÕL esik le ? ???
Írta 2004. január 26. - 18:14
nem kell itt rendet csinalni, vannak erzekenyebb forumtagok..meg lesznek is van aki fel szobol nem ert , es felre ert dolgokat ..de az ido penz es ugye gondolni kell a modemes felhasznalokra is
en csak irom mi a tapasztalat a temaban, aki meg nem hiszi jarjon utanna ,..sosem kertem senkit hogy valaszoljon ,de ha valaki ir , az valalja a kovetkezmenyeket ,ne szaladjon el mint egy kisfiu..
en csak irom mi a tapasztalat a temaban, aki meg nem hiszi jarjon utanna ,..sosem kertem senkit hogy valaszoljon ,de ha valaki ir , az valalja a kovetkezmenyeket ,ne szaladjon el mint egy kisfiu..
Írta 2004. január 26. - 17:50
nos akkor rendet!
mindig is voltak, és lesznek akik sh!mano ellenesek, és akik nem. emiatt szerintem nem kellene egymás hajának/egyéb testrés(z)ének esni. tudom, hogynem lesz ilyen, csak mondom a hovatartozás végett.
konkrétan én sem szeretem a sh!mano-t, de el kell ismerni, csinálnak jó dolgokat. de nem akarom, hogy sh!mano vs tha rest of the world flame-mé alakuljon a fórumnak ezen topicja, úgyhogy hanyagoljuk mostmár a témát, okés? köszi, tudtam, hogy megértõek vagytok!
mindig is voltak, és lesznek akik sh!mano ellenesek, és akik nem. emiatt szerintem nem kellene egymás hajának/egyéb testrés(z)ének esni. tudom, hogynem lesz ilyen, csak mondom a hovatartozás végett.
konkrétan én sem szeretem a sh!mano-t, de el kell ismerni, csinálnak jó dolgokat. de nem akarom, hogy sh!mano vs tha rest of the world flame-mé alakuljon a fórumnak ezen topicja, úgyhogy hanyagoljuk mostmár a témát, okés? köszi, tudtam, hogy megértõek vagytok!
Írta 2004. január 26. - 14:46
ZooLee, a te súlyodhoz mindenképpen az Octás párosítást ajánlanám! Deore monoblokk és LX kar? Szerintem ez nagyon is jó lesz neked!
RF vs Shimano:
Nekem RF karom van, sokan csodálkoztak is rajta, hogy még nem tört el, esett le. Teljesen meg vagyok vele elégedve, de nem mondom azt, hogy mással nem lennék!
A négyszög tengely felett eljárt az idõ! Egyszerûen kialakitásásból adódóan nem bír annyit, mint az isis/octa. Az hogy gyártanak silány minõségû középcsapágyakat, amelyek messze nem bírnak annyit, mint egy igényes négyszöges, ez már más lapra tartozik!
A Shimanonak és a RF- nek is vannak nagyon jól sikerült darabjai. Most már a RF is gyárt alacsonyabb árfekvésû karokat, míg régen ez nem volt jellemzõ. És ezeknek a minõsége már közel sem olyan.... Kiszakadó pedálmenet, leesõ kar... Konkrétan a "legújabb" Prodigy DH-ra gondolok!
Értelmetlen szerintem kardoskodni az egyik mellett elutasítva a másikat, illetve lehet de akkor ne mondjátok hogy nem vagytok elfogultak!
lor-nak és Bombnak is köszönhetjük, hogy pörög a fórum, sokaknak segítenek választani, tanácsot adni. Ami engem személyszerint zavar, miért nem lehet értelmes kerek magyar mondatokat írni ???
RF vs Shimano:
Nekem RF karom van, sokan csodálkoztak is rajta, hogy még nem tört el, esett le. Teljesen meg vagyok vele elégedve, de nem mondom azt, hogy mással nem lennék!
A négyszög tengely felett eljárt az idõ! Egyszerûen kialakitásásból adódóan nem bír annyit, mint az isis/octa. Az hogy gyártanak silány minõségû középcsapágyakat, amelyek messze nem bírnak annyit, mint egy igényes négyszöges, ez már más lapra tartozik!
A Shimanonak és a RF- nek is vannak nagyon jól sikerült darabjai. Most már a RF is gyárt alacsonyabb árfekvésû karokat, míg régen ez nem volt jellemzõ. És ezeknek a minõsége már közel sem olyan.... Kiszakadó pedálmenet, leesõ kar... Konkrétan a "legújabb" Prodigy DH-ra gondolok!
Értelmetlen szerintem kardoskodni az egyik mellett elutasítva a másikat, illetve lehet de akkor ne mondjátok hogy nem vagytok elfogultak!
lor-nak és Bombnak is köszönhetjük, hogy pörög a fórum, sokaknak segítenek választani, tanácsot adni. Ami engem személyszerint zavar, miért nem lehet értelmes kerek magyar mondatokat írni ???
Írta 2004. január 26. - 14:04
lcs te meg eldontod ellenseg akarsz lenni...
megijesztesz!!! nálad már van ilyen kategória???
inkább hagyjuk a VITÁT, legyen megint Tied az utolsó szó... :-X
on
Írta 2004. január 26. - 13:28
sok mindent nem lenne muszaj , a hovatarto vilagon .. legfokepp szemelyeskedni..
a meghajtas topic meg egy kenyes tema .. az hogy en nem szeretem a shimonot, te meg szereted az igy ok, de nem tom mi ertelme van ...gondolom zavar valami , de mindegy magad minosited..
a lori meg jo fej, neha nemertem , gondolom o tobbszor engem .. de ez igy jo.. ha kell majd magyarazkodunk ,speciel en .. neszeretek teleirni oldalakat a nagy semmirol..
lcs te meg eldontod ellenseg akarsz lenni , vagy csak egy shimono szereto tag a forumon..
a meghajtas topic meg egy kenyes tema .. az hogy en nem szeretem a shimonot, te meg szereted az igy ok, de nem tom mi ertelme van ...gondolom zavar valami , de mindegy magad minosited..
a lori meg jo fej, neha nemertem , gondolom o tobbszor engem .. de ez igy jo.. ha kell majd magyarazkodunk ,speciel en .. neszeretek teleirni oldalakat a nagy semmirol..
lcs te meg eldontod ellenseg akarsz lenni , vagy csak egy shimono szereto tag a forumon..
Írta 2004. január 26. - 13:26
Írta 2004. január 26. - 13:24
hol tart a vilag... mar ok sem ertik egymast :))) mi lesz itt?
hogyismondjam en ezt el neked.
tudod mi bomb-al mind a kettem emberek vagyunk.
sajat egyenisegunk van.
ennyi.
Írta 2004. január 26. - 13:23
Írta 2004. január 26. - 13:20
Írta 2004. január 26. - 12:58
Írta 2004. január 26. - 12:53
F1: a kérdésedben benne van a válasz, ilyen egy átlagos monoblokk.
ezt adják egyébként az Acera és az Alivio szetthez.
ezt adják egyébként az Acera és az Alivio szetthez.
Írta 2004. január 26. - 12:44
hol tart a vilag... mar ok sem ertik egymast )) mi lesz itt?
jartak a kazaa meg hasonlo, es toltogettek a magyar oldalakrol a filmeket hogy tanuljak mi micsoda.. '71-idaig..
:-)
es ez igy volt!
:-))
;-)
konkretan..?
nem volt komoly!
ottan van vigyori is.
latom, de... ???
Írta 2004. január 26. - 12:30
Hi.Meg tudnátok mondani,ogy a Shimano BB LP 27-es monoblokk minek felel meg.Amire magamtól is rájöttem hogy a tányérok felöli menetes"csésze" egybe van építve a testtel és a másik oldalon van egy csavarható rész a tengelyen amin egy mûanyag gyûrû van és rá van írva hogy shimano sealed cartridge.A másik betekerõje pedig mûanyag.
Írta 2004. január 26. - 12:18
Sziasztok,
Ajánlottak nekem egy raktáron ragadt, de vadi új Icon Sterling hajtómûvet az eddig nézegetett Deore/LX helyett. Esetleg tudnátok róla valamit, ugyanis nem találtam a neten semmi infót róla. Négyszöges, viszont az ára az oktás Deore alatt lenne.
Köszi, ZooLee
Ajánlottak nekem egy raktáron ragadt, de vadi új Icon Sterling hajtómûvet az eddig nézegetett Deore/LX helyett. Esetleg tudnátok róla valamit, ugyanis nem találtam a neten semmi infót róla. Négyszöges, viszont az ára az oktás Deore alatt lenne.
Köszi, ZooLee