Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
lor: a csávónak egy stinky-je van, az meg 155 mm-t tud, és aláncvilla változás minimális.
de amúgy igazad van. fõleg egyforgáspontosnál kell figyelni. egyik haverom így tette tönkre a soráját. szétszaggatta a lánc a váltót, mert nem nyúlt eleget.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
ha mar itt tartunk..

lanchossz= elol legnagyobb lanckerek,hatul legkisebb, valton atfuz, lancot kezzel meghuz,megjegyez+1 szem.

ennyi kell ,es minden oke lanchossz teren.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
rob aze ez meg fugg attol, hoyg amikor berugozik akkor mennyit rugozik. pontosabban mekkor a lanchossz valtozas.
es akkor miylen fokozatban van
milyen kanalas a valto

Mickey2

Mickey2

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Na rob megelõzött.
Szóval kösz.

Mickey2

Mickey2

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Most akkor nem értem thez. A rock guardos holzfelleren van egy kis tányér, egy közepes, meg egy rock guard. Szóval a kicsi rajta van. A kérdés annyi, hogyha leszedem a rock guardot, akkor fel tudom-e rakni a helyére a 44-es tányért.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a rockguardos hussefeltre is és a holzfellerre is felmegy a nagytányér, és 4200 huf a 42-es fekete truvativ tányér. ennyi.

hollywood macho: a láncod akkor elég hosszú, ha elöl a nagytányéron van a lánc, hátul a kicsin (legalul) és a váltókanál még igy is függõlegesen (lefelé) áll. ha van ennyi láncod, akkor nem lesz baja berugózásnál sem a váltónak.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Thez: érdekes gondolkodás lehet, mert a rock guardosat mag behozzák, amin szintén van kistányér és még sem akar senki vele hegyet mászni. Nekem pl tripla husi van fent és prímán ki tudom használni mind a három lánckereket.

Persze nem fontos ám a csekére hagyatkozni, ha valami cuccot szeretnél és ez sajna igaz a többi nagykerre is. :P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Nem tudtok olyan helyet, ahol lehet kapni 3 lánckerekes holzfellert?
Beszarok a csekén is, ha behozza a stylo team-et, akkor ezt mér nem?

egyantalan van a ranadom(itthon kaphato) holzfelleren felfogatasi lehetoseg a 3 tanyernak? marmint a kicisnek is?mert hussefelteken az le van daralva. ha viszont nincs, akkor szereld at az eddigi lanctanyerokat.
(nem behozott 3tanyerosokrol: nemtudom melyik dh-s akar hegyetmaszni kistanyerral....) valszeg igy gondolkodva nem hozhatta be ;)

Mickey2

Mickey2

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Nem tudtok olyan helyet, ahol lehet kapni 3 lánckerekes holzfellert?
Beszarok a csekén is, ha behozza a stylo team-et, akkor ezt mér nem?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Mickey2: jól gondolkodsz, csak lehet, hogy igy kicsit sokba fog fájni a dolog, mert egy uj lánctányér 6-7-8 ezer forintocska.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Kedves H. Macho

Én úgy gondolom, hogy:
1.Ha tényleg négy métert ugrálsz, akkor ne 35e forintért vegyél hajtókart, mer ami bírja az ilyent az drágább szokott lenni, ha jól tudom.
2. a lánc hosszát meg úgy állítsd be, hogy a hátsó kerék max elmozdulásánál is elég hosszú legyen a lánc. Ha meg a rövidkanalas váltó nem húz elég láncot, vegyél hosszúkanalasat.

Nekem egy RSX hosszúkanalas van fenn hátul és semmi baja már 1,5 éve, pedig estem is vele meg keltem is vele. Ha meg nem sikerül összerakni a biciklit, ne szégyeld szervízbe vinni. Még mindig jobb mint két hetente váltót venni. Mindent tönkre lehet tenni, ha rosszúl van felszerelve.

Mickey2

Mickey2

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Truvativ Holzfeller triple-t szeretnék, de ilyen a csekébe nincs.
Ha rock guardosat veszek, meg egy nagy lánckereket, akkor a rock guard helyére fel tudom rakni a lánckereket?
Így a kettõ mennyibe kerülne kb?
Vagy hülyeségen gondolkodom és vegyek mást?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
minden esetben berugozaskor is tud meg huzni a valto?
nem feszul be?

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Az egyik esetben rövid volt a lánc úgy hogy nem ment fel a legfelsõ fokozatba! És rozsdás is volt a lánc talán ezért szakadt le! de amikor folyik róla a zsír és elég hosszú akkor miért hajlik el? vagy tényleg ennyire fogyó eszköz a bringa mert nagyon azt látom egyik héten 35ezer Ft race face hajtókarból törik ki a pedál másik héten a kormány csapágy törik szét aztán nem fog a drága hayes fék nem is sorolom! Lehet, hogy én vagyok béna vagy csak szerencsétlen de, egy 800ezer fts bringánál elvárja valamennyire az ember hogy jó legyen!
Miközben a barátaim egyszerû magellanokkal acél vázakkal 50ezer fts bringákkal ugornak és nem lesz a bringának semmi baja
Csak ennyi :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
berugozaskor tud meg a valto korrigalni.
eleg hosszu a lanc ahhoz, hoyg berugozaskor ne tepje le a valtot?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
OK, az király!
Köszi Málna!

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
sorám volt 2hétig bírta vettem extra hozzá sora fogaskoszorút meg láncot még se volt jó!
nem azért mennek szét, a váltok, mert neki csapom õket valaminek, hanem nem tudom! Még egyszer sem akadt bele semmibe meg nem is ért egyikhez se semmi, hanem eddig az érkezések (kb. 3-4 méter magasságból) egyszerûen elhajlanak vagy ketté, törnek!
Saint jó lenne de, nem fogom a fasza hátsó agyam meg a fékemet lecserélni!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
távol áll tõlem a mûfaj, de én sora váltót használnék, olcsó, és rövidkanalas, igy kisebb sansz, hogy elkapja valami...
sokan használnak sorát, biztos nem véletlenül....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
egyik valto sem torik el a dánhilltõl!
miert torne el?

miylen vazad van?
megkerdezhetem.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Shitmano Saint. Különben meg vigyázz rájuk jobban. Hülyén hangzik, de lehet fém váltóvédõ keretet venni...