ööö ilyen szar lett ez az rf? hmm köszi, hogy szoltál! ;D 2004 novemberig van rá garancia morton szerint, szoval 2003. novemberi. az még a régi vagy már az új?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2004. február 28. - 14:31
Írta 2004. február 28. - 14:23
hiába vakarod le, ha a pedálmenet 3 hónap alatt kifordul (ha ez az új prodigy), de ne legyen úgy!!, ha a Husi az új betétes, akkor jobb.
Írta 2004. február 28. - 11:49
részemröl hanyagolom a tmát, mert egyre roszabb lesz ;D ;D
amugy morton kolléga árul egy részfész prodigy t 25ért és ez erõsen elgondolkodtatott. épp egy husival szemezgettem, de mit gondoltok, nem csak a neve miatt lenne drágább az rf? meg sokan leszolták a prodigykat, hogy "olcsó részfész, szar részfész" de legfeljebb levakarom a matricát ;D
amugy morton kolléga árul egy részfész prodigy t 25ért és ez erõsen elgondolkodtatott. épp egy husival szemezgettem, de mit gondoltok, nem csak a neve miatt lenne drágább az rf? meg sokan leszolták a prodigykat, hogy "olcsó részfész, szar részfész" de legfeljebb levakarom a matricát ;D
Írta 2004. február 27. - 22:39
;D
dede, szeretnem ha megmagyaraznad erdekel, hogy mit mondassz ra, mert en nemtudnam ;D
szal most vagd ki magad
najo, ne
mostanaban foleg ma kezd kicsit vidam hangulatot felvenni a forum, EZER lokottseggel...
dede, szeretnem ha megmagyaraznad erdekel, hogy mit mondassz ra, mert en nemtudnam ;D
szal most vagd ki magad
najo, ne
mostanaban foleg ma kezd kicsit vidam hangulatot felvenni a forum, EZER lokottseggel...
Írta 2004. február 27. - 22:32
De Thez kérlek szépen én azt gondoltam hogy ez akkora baromság amit írtam hogy nem igényel magyarázatot!
Írta 2004. február 27. - 22:26
de megegyszer: mi is az a hajlekony ero?
meg "esekor hova is lesz a valtokar a fekkar elol?'
meg ezt a kanyaresest is magyarazzatok mar el
lcs ;D
meg "esekor hova is lesz a valtokar a fekkar elol?'
meg ezt a kanyaresest is magyarazzatok mar el
lcs ;D
Írta 2004. február 27. - 22:21
Írta 2004. február 27. - 22:20
öö jajj.
most megint elbszelunk egymas mellett.
most nem veletlenul hatsovaltokrol van szo?
a valtokar miert szakadna le neki hetente?!
es muanyag akkoris.
kell a fenenek. a valtoakr blseje meg a sramnal is VAS...
a valto meg:
elesel kanyarban, az is TORNI fog, nem "elhajolni"
a fem meg nem torni fog, hanem HAJOLNI, amit meg barmikor visszahajlitassz, majd eladod ;D(ez vicc volt)
mert ugye a muanyag rugalmas, de nem nagy eseseknel, mert annal egyszeruen torik....
a fem meg nagynal is csak hajlik, mert annal mar olyat kene esni, h leszakadjona lengokar/tamvilla/lancvilla.
ma meg egy kovon csapod le akkor meg mind1 mibol van...
most megint elbszelunk egymas mellett.
most nem veletlenul hatsovaltokrol van szo?
a valtokar miert szakadna le neki hetente?!
es muanyag akkoris.
kell a fenenek. a valtoakr blseje meg a sramnal is VAS...
a valto meg:
elesel kanyarban, az is TORNI fog, nem "elhajolni"
a fem meg nem torni fog, hanem HAJOLNI, amit meg barmikor visszahajlitassz, majd eladod ;D(ez vicc volt)
mert ugye a muanyag rugalmas, de nem nagy eseseknel, mert annal egyszeruen torik....
a fem meg nagynal is csak hajlik, mert annal mar olyat kene esni, h leszakadjona lengokar/tamvilla/lancvilla.
ma meg egy kovon csapod le akkor meg mind1 mibol van...
Írta 2004. február 27. - 22:15
Természetesen!
Tudod lcs ha a váltókar hajlékony akkor jobban bírja a hajlékony erõt. Tehát ha kanyaresést hajtasz végte ami be kanyarodik egybõl a fékkar alá és megtámadja a váltókart akkor a váltókar a hajlékony erõ hatására mintegy MÁTRIKSZ szerûen eltud hajólni a csúnya és gonosz kanyaresés ereje elõl. Tehát a váltókar nem törik hanem csak elhajlik! ;D
Tudod lcs ha a váltókar hajlékony akkor jobban bírja a hajlékony erõt. Tehát ha kanyaresést hajtasz végte ami be kanyarodik egybõl a fékkar alá és megtámadja a váltókart akkor a váltókar a hajlékony erõ hatására mintegy MÁTRIKSZ szerûen eltud hajólni a csúnya és gonosz kanyaresés ereje elõl. Tehát a váltókar nem törik hanem csak elhajlik! ;D
Írta 2004. február 27. - 22:15
Írta 2004. február 27. - 22:14
mert egy picit belerugsz menetkozben a valtoba(ilyen loller.. ö bocs, rollerezö mozdulattal) es maris nem 8 sebesseges lesz hatul, hanem akar 12 is rugalmas valtas lol.
minel merevebb, annal jobb lesz esetleg a valtas...
es ha mar igy nezzuk, muanyag valto irany a teszkoba! es ha valami letepi a valtot, akkor esetleg utana kell jarni h micsoda, ha meg hetnte, akkor befejezni a biciklizest, mert alapveto gondok vannak
irany a SZERVIZ!!!!
minel merevebb, annal jobb lesz esetleg a valtas...
es ha mar igy nezzuk, muanyag valto irany a teszkoba! es ha valami letepi a valtot, akkor esetleg utana kell jarni h micsoda, ha meg hetnte, akkor befejezni a biciklizest, mert alapveto gondok vannak
irany a SZERVIZ!!!!
Írta 2004. február 27. - 22:05
Írta 2004. február 27. - 17:35
jó oké fizikábol nem vagyok erõs, rosszul fogalmaztam.. ;D
de nem az a lényeg, hogy értek e ahoz, hogy minek nevezik, de a sramok tényleg hajlékonyabbak mint az alu társaik. SEGÍTENI akarok bazzeg azt hogy mellõzöm e azt talán el tudom dönteni...
de nem az a lényeg, hogy értek e ahoz, hogy minek nevezik, de a sramok tényleg hajlékonyabbak mint az alu társaik. SEGÍTENI akarok bazzeg azt hogy mellõzöm e azt talán el tudom dönteni...
Írta 2004. február 27. - 17:19
Írta 2004. február 27. - 14:25
Írta 2004. február 27. - 11:23
Macsókám én azt mondom, hogy vegyél Sramot mert az halékony
mûanyagszerû termoplasztik anyagból van és sokkal jobban bírja a hajló erõket, mert hajlékonyabb.
Ez igen!
Halékony anyag. ;D Hajló erõk. ;D Király!
Inkább mellõzzed a témát, jó?
Írta 2004. február 27. - 10:45
Írta 2004. február 27. - 10:26
sokkal inkább a 105, mert az bordás, a campy még sima négyszögtengelyes.
de truvativ elita? az meg isis drive-os, és van hozzá acor monoblokk 5 ezerért.
de truvativ elita? az meg isis drive-os, és van hozzá acor monoblokk 5 ezerért.
Írta 2004. február 27. - 00:41
sziasztok,
outi hajtómûvet vennék, lehetõleg 59/39-est, alu tányérokkal. árban max 20-at tudok rászánni. a 105-ös szimpatikus 15-ért de ehhez 9-ért venni kell monoblokkot is. campából esetleg a mirage, vagy a xenon jöhet szóba. ha tudtok tippet adni más típusra, szívesen veszem. ja, a 80+ kg kategóriában vagyok
koszi
v,
outi hajtómûvet vennék, lehetõleg 59/39-est, alu tányérokkal. árban max 20-at tudok rászánni. a 105-ös szimpatikus 15-ért de ehhez 9-ért venni kell monoblokkot is. campából esetleg a mirage, vagy a xenon jöhet szóba. ha tudtok tippet adni más típusra, szívesen veszem. ja, a 80+ kg kategóriában vagyok
koszi
v,
Írta 2004. február 26. - 19:47
Macsókám én azt mondom, hogy vegyél Sramot mert az halékony mûanyagszerû termoplasztik anyagból van és sokkal jobban bírja a hajló erõket, mert hajlékonyabb.