Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

endroo thx megfogadom a tanacsodat

vajon melyiket? szvsz az utolsó a legtutibb, mert akkor el tudsz indulni arra hogy mindent meg tudj szerelni a bringádon és hosszú távon sokkal jobb, mint szervízbe járni.
forest: jó és inkább ne olvasgasd a tesbike-ot ;)

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
nézegettem a testbike-on a véleményeket!Mi a vélemény a sram pc- 69-rõl?

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
endroo thx megfogadom a tanacsodat
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
szerintetek melyiket kéne megvennem a 904-est vagy a 900-ast?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

kösszi. Mi számít durva felhasználásnak? Tündér, Denevér, Katlan, Döntött kanyaros.. ezeket bírja? bár nem úgy jövök rajtuk mint állatdéhás. bírja? Ugrálni nem ugrálok vele!!

ezeket biztos bírni fogja, de ne menj rá a Fókára, a Kapszulára, a Forgóra és fõleg ne a Zsírosra :wallbange :D :D
gui: rácsörögsz vmelyik lánc hálózatos boltra miskolcon és rögtön tudni fogod ha meg nem akarják megcsinálni gariba akkor eldöntöd, hogy felhozod pestre vagy fizetsz ~500 Ft-ot hogy meghúzzák a csészét, vagy veszel hajtókarleszedõt + monoblokkbehajtót ~4000-ért és otthon is tudsz bütykölni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
5300 a mali katalógusban. a nem használatról meg annyit, hogy éppen még csak 600 km van benne augusztus óta. nem kéne mindig beszólni...... :mad:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
azt elfelejtettem mondani,hogy 9-es kell

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nem használat mellet... :)

szerintem inkább vetésforgóban cserélj ocsobb láncokat

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
és az mennyi pénz?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
freeride lánc. ez jó. :)
nekem connex 904 van. nagyon jó.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Milyen láncot ajánlanátok freeride-ra?Nekem a deore harmadjára szakad el,pedig pehelysúlyú vok(65kg) és nem is gyilkolom!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

rmx rider: ez egy tökéletesen alap kategóriás hajtókar, durva használat melett egy napot, normális cc-túra felhasználás mellett éveket.

kösszi. Mi számít durva felhasználásnak? Tündér, Denevér, Katlan, Döntött kanyaros.. ezeket bírja? bár nem úgy jövök rajtuk mint állatdéhás. bírja? Ugrálni nem ugrálok vele!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
rmx rider: ez egy tökéletesen alap kategóriás hajtókar, durva használat melett egy napot, normális cc-túra felhasználás mellett éveket.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
off
megprobalom elvinni ,csak nem tudom ,hogy ez a lanc halozatos gari hogy muxik ,mivel pesten vettem a cangat miskolcon a szervizbe nem szivesen veszik be ... :(

elvileg azt mondtak pesten ,hogy vihetem miskolcra barmelyik lanc halozatos boltba meg kell hogy csinaljak...

szerintetek hogy van ez ?
on

Utana huztam meg amit a kezem birt aztan az lett az eredmeny hogy tekeres kozben nem kattog de ha allo helyzetben mozgatom akkor meg mindig van valami.
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nem tudjátok mit bír ki egy BikePositive Pro hajtómû?

ez az:
Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
gui: lehet, hogy a monoblokk csészéje van meglazulva, vidd vissza gariba szereltetni.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
dig: nem, neked ilyen a "stílusod" :)
gui:
a. húzd meg jobban ;)
b. vidd vissza gariba

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

de miért ér le? he felfele tekersz, akkor csak nem mész át akkora akadályon amihez hozzáérhet, ha ereszkedsz, akkor kb. vízszintbe tartod a pedálokat, ha kanyarodsz akkor meg a kanyarral ellentétes pedál van a földhöz közel, kanyarban tekerni meg csak a vb-n szoktak ;)

Akkor én ma vb-n voltam?;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
meghuztam es semmi .. :(
Tom Ritchey

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
gui: húzd meg a csavart ami a hajtókar közepén van a tengelynél