Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
sztem sincs semmi!nekem elméletileg még a 04esvan!és jó:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
sztem semmi. tapasztalatom is semmi. ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Hali! Mi a különbség a 2004-es és a 2005-ös saint hajtókarok között? Tapasztalat róluk?
Aki eddig a sátor tetején lakott, annak a Sátoraljaújhely :D

"Amint az utolsó fát kivágtuk, az utolsó halat kifogtuk és az utolsó folyót is megmérgeztük, rájövünk majd, hogy a pénz nem ehetõ" - GREENPEACE :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
valami olyasmi rémlik, hogy a váltáskönnyítõ fülekkel ellátott tányérjaik drágábbak, mint a sima egyenes, egysebességesek. Ez sztem neked jó hír.

mondjad boltosnak, hogy keressen neked nagykerben olcsóbbik fajtájút.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Ja csak azt olvasom meg hallom hogy kidolgozástól függõen 3e-tõl x-ezerig.Namost nekem elõre egyedüli tányérként kéne, szóval váltásteljesítmény meg ilyesmi nem izgat.És vékony a pénztárcám.:(Úgy érzem ha tényleg van 3ezres az bõven megfelelne.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem annyit megér. jók azok a gebhard tányérok. Nézz be luongo-ba is, ott is szokik lenni lánckerék sok.

RAUH-Welt
B E G R I F F

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Vazz!!Elmentem a nellába de úgy látszik elnézték az árat mert nem is 4 hanem 5800 a fogas.De rendes volt a srác mondta hogy egy kicsit tud engedni de azért nem ennyit.Szóval nem tud senki 4-ért v. az alatt fogaskereket?Felhívtam vagy 15 boltot de nincs.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Hát nem sok helyen volt.Pontosabban 5e alatt jelenleg csak a Nellánál találtam,4-ért egy 36fogas Gephardot.Lehet hogy ez lesz bár a 38 jobb lenne.Volt olyan bolt ahol azt mondta "pillanat van elõttem egy tányér" és szép lassan elkezdte számolni a fogakat rajta.Aztán mikor a végére ért mondta hogy ez csak 30 fogas de telefonáljak 10 perc múlva.Gondolom addig szépen megszámolta az összeset.:P Szóval lehet hogy 36 marad.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Tudom, csak az hosszabb idõ:)Én meg lusta vagyok ezért ok minden kitelik tõlem.
Edit:ez a fehér tényleg elég kevéssé olvasható, csak ha kijelölöm:p

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
húsevõ: holnap felütsz egy bikemagot és elkezdesz telefonálni;)

(nincs vkinek reklámáron egy még használható 8-as sora ami már nem kell?
akinek akad otthon, az küldjön már egy privit
köszke)

on
Autist Team:)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
A sram X7 tökéletesen passzol az LX sorhoz,ugyi?Amúgy 38 fogas alu tányért a probikeon kívül hol érdemes keresni?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

szerintetek melyiket kéne megvennem a 904-est vagy a 900-ast?

Ha többet váltassz akkor a 900- at. A 904 csak késõbb rozsásodik.
A connex-et szerintem nem kéne leszólni, nem kerékpáros cég hanem ipari. Mellékesen gyárt láncokat, nem mellékesen az egyik legjobbat. Az elsõ connex láncom óta csak az van a gépemen, az ithhoni bármelyik konkurenciát simán leveri, próbáltam már párat, ez pedig alig kopik. Vannak ilyen márkájú szerszámaim is :)
A 175-ös hajtókart szinte szabványként alkalmazzák sajnos, pedig ez olyan mintha csak egy féle gatyaméret lenne :( . HAsználtam már 165-öst, 170-est és természetedsen 175-öst is. Teljesen más menni velük, nem csak az alsó holtpont- föld közötti távolsága és a lábhossz a fontos. (én is szoktam kanyarba tekerni 175-össel.) Hosszabb fajta lábam nõtt :) de a 175-öt túl hosszúnak érzem alacsonyabb pedálfordulatszámmon tudok csak vele tekerni, néhány "trükkszerû" mozdulatnál zavaró, néha beleakad valamibe, mielõtt átszoktam volna erre (át kellett szoknom mert itthon szinte csak ez elérhetõ) folyton leesett a lábam a pedálról. A 170-est mindenhol jónak éreztem, pl. királyul lehetett vele pörgetni, aztán kinyúlt a négyszög és nem kaptam ekkorát. A 165-ösrõl szintén leesett folyamatosan a lábam, és zavaróan nem a normális helyen volt a talpam alatt a pedál, nem béna vagyok, hanem reflexszerûen oda ment, ja és nyeklett nyaklott elõre hátra ugráskor. NA jó ez nem sok, de ha mindenki ki tudná próbálni a különbséget akkor tudnák mirõl beszélek. Szerintem jóval fontosabb lenne minta a stücnihossz, vagy az ülésmagasság.
A biopace, airlanes és a dobfék nem szarok voltak, csak nem lettek népszerûek. A biopace-t szerettem, dobféket meg azóta is keresek. (az abszolút jóértelmû igénytelensége miatt)

Ride everywhere.

.

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Én is azt javaslom, próbáld a PC69-est. Nekem van Connex is, azt rigidebbnek érzem egy kicsit. Azóta CSAK SRAM láncokat használok. Arra kell csak vigyázni, h az olcsóbbakból ne vegyél, azok tényleg nem igazán jók, de a közép- és felsõkategóriában sztem verhetetlenek, legalábbis ár-minõség arányt tekintve.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
köszi a segítséget!Bár sram ellenes vok mégis kipróbálom a pc69-et!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Ezek pályák: FÓKA, kapszula, forgó, zsíros. ???????????????????????????,,

hol vannak?

arrafelé amerra azok amiket te írtál csak mégsem egészen Feltöltött kép dig: én azt hittem viccelsz, de nem Feltöltött kép

módosította: endroo, megjegyzés: a hülyeség fok elérte a maximumot

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
biztos voltam benne, hogy átvitt értelmû viccek tízéveseknek nem jönnek le.
endroo azért irta azokat, mert ha valaki olvassa azt amit te irtál, kb annyira érti, mint te ezt..... de mivel ez itt nem annak ahelye, hogy ezt megvitatssuk, ezért téma ON. merthogy van jánoshegyi pályák topic is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

ezeket biztos bírni fogja, de ne menj rá a Fókára, a Kapszulára, a Forgóra és fõleg ne a Zsírosra :wallbange :D :D
gui: rácsörögsz vmelyik lánc hálózatos boltra miskolcon és rögtön tudni fogod ha meg nem akarják megcsinálni gariba akkor eldöntöd, hogy felhozod pestre vagy fizetsz ~500 Ft-ot hogy meghúzzák a csészét, vagy veszel hajtókarleszedõt + monoblokkbehajtót ~4000-ért és otthon is tudsz bütykölni.

most már értem

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a sram olcsóbb, a connex meg talán jobb egy picit. attól függ, hogy mennyire számít az ár. én spec olcsóbbat, de gyakrabban cserélem

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
akkor ti melyiket ajánlanátok?(bennetek jobban bízok,pont ezért kérdeztem!)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
annak ellenére, hogy a pc 69 VALÓBAN jó lánc.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.