Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor?

akkor ráírnak valami nagy márkát és egy alacsonyabb típust, ellensúlyozni a minõségbeli csökkenést, és így eladható továbbra is(jó drágán).

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
és miért kérded meg mégegyszer? ha valaki akart volna, válaszolt volna elsõre is. de nem. tehát? ...

olyan anyag nincs, hogy al356. vagyis hivatalosan nincs. ez valami fantázianév. kitaláció. marketing. bullshit.

olyan van, hogy AlMgSi 05 F28 például.

de tökmindegy, hogy mibõl van, te nem veszed észre a különbséget. ha jól van megmunkálva, akkor jó alkatrész lesz belõle, ha sz@rul, akkor

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Még egyszer megkérdezem, hogy tud-e valaki valamit az új FSA gamma-drive megaexo-ról valamit, vagy az al356-os alapanyagról?

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jópersze, 100kilóval nem könnyû örökké tartó alkatrészeket találni, de az hogy ami nehezebb az erõsebb is, nem mindig igaz. sõt. kellõ tervezéssel ki lehet hozni ugyanolyan alkatrészbõl könnyebbet ÉS erõsebbet.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás

én azt vallom, hogy amibe kell anyag abba tegyenek rendesen... a súly nem számit ilyen alkatrészeknél....

az anyag gondolom benne is van mindkettõben,
csak a Holzfeller asszem más alu ötvözet, és ezáltal könnyeb/drágább.

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
én azt vallom, hogy amibe kell anyag abba tegyenek rendesen... a súly nem számit ilyen alkatrészeknél....

itt valójában az a kérdés, hogy mennyivel erõsebb a holzfeller a husinál...( megéri a + 10k-t)
mer a mázsám alá kell a ZENERGIJA.

na és persze az hogy mennyire lehet szétcshe*zni 1 holcit (hogy megéri-e használtba)....
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... :D
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Éstényleg!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a holzfeller egy jó 100grammal könnyebb.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Nekem a Hásszfelt jobban tetszik személy szerint, ha jól tudom még könnyebb is.
Kula holzfeller szériáról nem tudok, de 2002-2003 táján volt egy széria hussefelt ami mindig lelazult (asszem a bal), bármit csináltál vele. De az új perselyezettekkel semmi baj nincs!

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
nemtudok dönteni. segítsetek ! :D

annyi pénzem nincs, hogy új holzfellert(monoval) vegyek, de 1 új hussefeltre gigapipeal még telik.

DE találtam használt holzfellert 25 ért gigapipe-al, pedállal...

... Ja és még 1 lehetõség. Zsír új holzfeller dobozban 22ért nem boltból.(és mellé még kéne vennem monot)(ez pont kijönne)

a nem bolti holcikkal az a bajom, hogy "állítólag" volt 1 fos széria amiben szétment a csillag a karban, és nem szeretnék 1 ilyet kifogni... (nemtudjátok melyik ez a széria?)

NA akkor melyiket szeressem? :)
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... :D

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Coldrock:sztem már öreg az a xt, meg az amúgy is egy hibás széria.Hozd el a cangát hozzám, valahol van még valami ty váltóm azt odaadom helyette.Neked arra úgy sincs szükséged.A ty meg frankón mûködött.Szerintem jó csere.;)Még be is állítom.
Amúgy próbálgassál.Van rajta két csavar legalább.Na, azokat kell tekergetni.Elõbb utóbb csak rájössz.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Elõl XT váltóm vagyon, ugye a TruV. Stylo teammel. Amikor leváltok, a lánc vanamikor leesik.

ugyanezt mond a szerelõnek... :rolleyes:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Elõl XT váltóm vagyon, ugye a TruV. Stylo teammel. Amikor leváltok, a lánc vanamikor leesik. Gondolom valami váltóprobléma. Nem nagyon szoktam váltótbütykölni, ehhez ti értetek igazán. Elég gáz, hogy a szép festéket leszedi a lánc a vázról...... ÁÁÁ Mit tegyek ? (mit mondjak a szerelõnek ? :) )

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Jani, rendesen meg van húzva?Úgy bikásan?Mert ha nem akkor is lehet valami hasonló jelenség.Egy kicsit meg szokott ilyenkor ugrani.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

HA festve van nem is látszik, de nem csak a karon hanem a vázon a monoblokk/tengelyen, vagy bárhol lehet, akkor szokott kattanni (sajnos tapasztalat).

Átnézem az egészet, köszi a segítséget.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az FSA hajtómûvekkel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata? Fõleg a gamma érdekelne, amit az újságban láttam, a súly az erõsségét mutatja vagy a rossz alapanyag(al356) választást.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Repedést nem látok rajta sehol.

HA festve van nem is látszik, de nem csak a karon hanem a vázon a monoblokk/tengelyen, vagy bárhol lehet, akkor szokott kattanni (sajnos tapasztalat).

Ride everywhere.

.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Repedés?

Repedést nem látok rajta sehol.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Pedál?

A pedál biztos nem, mert pedált cseréltem közben és az újjal is ilyen hangja van.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Repedés?

Ride everywhere.

.