Hello!
Truvativ Hussefelt hajtómûvet szeretnék venni és azt szeretném tudni, h milyen monoblokkot vegyek hozzá.
A Biker oldalán keresgéltem, de ott nem találtam a Howitzert, csak Gigapipe Team SL ISIS Drive-t. Dirt-re használnám és érdekelne, h jó lenne-e hozzá ez a középcsapágy, meg h eleve nincs-e vmi akadálya, h a hajtókarral összetoljam. Még az érdekelne, h ehhez a monoblokkhoz M15 menetméret van írva a honlapon, és h ez mennyiben befolyásolja, h beletudom-e rakni a vázamba (2005 Mongoose Fireball).
Aki választ tud adni a hülye kérdéseimre, az légyszíves tegye meg . Köszönöm.
howitzer: legszebbcsavo itélete szerint nem jó, csak az ahhoz tervezett hajtókarokhoz. tehát ha a biker neked az elõzõéves hussefeltet akarja eladni, akkor nem lesz szükséged howitzer-re. hogy a 2006-os amugy elmegy-e sima monoblokkal nem tudom, de valószinüleg igen, csak embertelen hosszu tengely kell hozzá. (azaz nem a standard 113-mas)
m15 az a csavar, amivel ráhuzod a monora a hajtókart, van még 12-es abban értelem szerûen kisebb a lyuk a tengely közepén, szvsz nem befolyásol semmit, max sulycsökkentésre jó.
ha 2006-os hajtókart kapsz, akkor szvsz várj mig lesz howitzer mono.