Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
jó az acor, csak meg kell húzni :D :D

van fsa pawa pro 5 körül, talán jobb
de a drágább fsa egy kalap szar (volt nekem)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Acor? 5 korul van/volt asszem. :-S kb fel evet bir, utana hangja lesz, de mukodik tovabb...egy ideig.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
na kérem mondjon valaki egy nagyon olcsó 68/118 vagy inkább szélesebb tengelyû isis-es monoblokkot...
létezik a 118-asnál szélesebb olcsón?
Autist Team:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Én 38-ért láttam. Persze ez csapágyastól, szõröstõl, bõröstõl értendõ. Gondolom a németektõl hozatva olyan 25-28 körül lenne.
Szerintem árban az LX-hez próbálták igazítani a marketingeseik. De SOKKAL szebb!! Persze a külcsin nem minden, de akkor is... :-))
Különösen fáj ez nekem, mint büszke LX tulajnak, aki ráadásul utálja a Shimano-t.

a bike katalog szerint 240 Eur
annyira lehet nem is rossz 38-ért ?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Thufir: sajna magyarországon kb a legolcsóbb a truvatív...:-(

viszont az a jó benne, hogy nem kell monoblokkot venni hozzá, mint a régihez:-)
meg szép a kék eloxált szín

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Én 38-ért láttam. Persze ez csapágyastól, szõröstõl, bõröstõl értendõ. Gondolom a németektõl hozatva olyan 25-28 körül lenne.
Szerintem árban az LX-hez próbálták igazítani a marketingeseik. De SOKKAL szebb!! Persze a külcsin nem minden, de akkor is... :-))
Különösen fáj ez nekem, mint büszke LX tulajnak, aki ráadásul utálja a Shimano-t.
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

Baluu

Baluu

vendég

• fórumtag
  • 125 posts
És mennyiért lehet csöpögtetni rá Thufir?
Tegnap befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, dehát egyszer élünk.

"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Láttatok már élõben TruVative Stylo integrált tengelyes kart? Gyönyörû... Tegnap csöpögtettem rá a nyálam kicsit...
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Igen a csészék kompatibilisek.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Persze...
De ha yól értem,a rendszer ua...
Tehát pl. a Saint tengelyre felnyomhatod pl. a Saint csapágyakat.Ha yól Mléxem,írtak ilyesmit a Fucktor katalógusban is.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nem, csak elvileg..a csapágyak mások.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Uaz,nem?:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

csapágynak nincs olyan sok köze a tengelykapcsolódáshoz;)
és nem tudom,h mi tud az RPMben "Lromlani"
szvsz próbáld ki,tényleg finom kar,és merev is - csak névleg RPM,amúgy FSA
ISIS-OCTA kérdést az fogja Ldönteni,h az ISIS-t még gyártják yó ideig (jelenleg is elég nagy a választék ISIS-es monókból),ellenben a Shimano úgy néz ki teljesen átáll az Octaról az Xtype-ra

Nem Hollowtech II-t akartál mondani? Mert az X-Type az a "versenyarcé."

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
csapágynak nincs olyan sok köze a tengelykapcsolódáshoz;)
és nem tudom,h mi tud az RPMben "Lromlani"
szvsz próbáld ki,tényleg finom kar,és merev is - csak névleg RPM,amúgy FSA
ISIS-OCTA kérdést az fogja Ldönteni,h az ISIS-t még gyártják yó ideig (jelenleg is elég nagy a választék ISIS-es monókból),ellenben a Shimano úgy néz ki teljesen átáll az Octaról az Xtype-ra

most olvastam visszafelé,h vkinek a vkijének az RPMje Lhajlott.Van ilyen.Ahogy ugyanúgy van Lhajlott Truva,Réjszféjsz és Shimano is. (Shimano kevesebb mert üregesre kovácsolás mellett inkább törni szeret,és nem annyira hajlani)
Monós ismerõs iszonyat rövid (kis erõkar!) cromo BMX-like hajtókarra tett csomót:) Pont ezért nem mind1,h mennyibe kerül az,amit pótolnod kell;)

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 posts

Hát az se occcsó'
RPM?Rockring+2 tányér,a kicsit simán Ldobod v odaadod nekem.És az TÉNYLEG olcsó.Ha fontos,azt is megmondom neked,h hány fogasak.38 az nem sok kicsit?

hát, rpm-be nem bízom...

lx vs husi mert ezeket a karokat nemhiszem hogy valaha is eltörném vagy +hajlítanám.Itt a csapágy lesz a nagy kérdés, tehát hogy ISISes vagy az OCTALINKes a strapabíróbb...
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... :D
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a suntourt nem ismerem, de a hussefeltet én is és még jó páran probléma nélkül használjuk.
meg hát az isis vs. négyszög nem lehet kérdés, ha az ember durvulni vágy.
ha van rá keret, akkor Hussefelt.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Valaki halott már Industrial nevû márkáról, aki monoblokkot is gyárt, mert egy srác az aprón ilyen monoblokkot árul. Én még életemben nem hallottam róla. Elõször azt hittem, hogy ezzel azt akarja mondani, hogy iparis, de aztán rákérdeztem és azt mondta hogy ez a márka neve.

Más:
Van egy haverom(60 kg), aki dirtözik(közepesen nyomja) és szeretne egy új hajtómûvet venni és tõlem kért tanácsot, hogy mit vegyen, mondtam neki, hogy körülnézek. Szerintetek mit érdemes neki venni, egy sr suntour duro(32/22) négyszögtengelyest valami jó monoblokkal(4szögbõl nem ismerek jó monokat) vagy egy husselfeltet (milyen monoblokkot ajánlanátok hozzá, gondolom nem truvatiot, 73mm széles kéne neki).

A sebesség mindent megold.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Haverom 75-80Kg, és az RPM hajtókarja olyan faszán elcsavarodott. Szembõl nézve nincs egyvonalban a két pedál, és még a karon is látszik a csavarodás.

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Hát az se occcsó'
RPM?Rockring+2 tányér,a kicsit simán Ldobod v odaadod nekem.És az TÉNYLEG olcsó.Ha fontos,azt is megmondom neked,h hány fogasak.38 az nem sok kicsit?

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 posts
dirt-street felhasználásra kéne nekem 1 hajtómú.

nincs sok pénzem, hussefelt dh-ra gondoltam...

aztán még az is megfordult a fejemben, hogy egy 2003as lx-et kéne kicsit átalakítani.magyarán rátenni egy 38as tányért, mivel mindenképp 1 tányéros kell.

haggyam az lxet a cc-seknek és maradjak a hussefeltnél?
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... :D