de olcsóbb ha szerzel egy szutyok hussefelt rollerguide-ot, ~3e használtan
csak az még zörög is mellette intenzíven, nem?
bár, ha olcsóbb...
a pénz nagy úr..
de olcsóbb ha szerzel egy szutyok hussefelt rollerguide-ot, ~3e használtan
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Nekem viszont egy hülye gondom van:
Én mindíg is karos váltókart használtam, és semmi kedvem áttérni a nyomkodós fékváltókarokra, ahol lezsibbad az ujjam, mire fél perc alatt leváltom a 6 kereket.
De most bõvítettem hátul 8 sebességre, és ma nem létezik karos pozícionált váltókar 8 sebességhez. Eddig azt csináltam, hogy a meglévõ 6-os Shimano SIS váltókart átalakítottam 8-asra. ( kb két óra olvasztgatás forrasztópákával ) Az eredmény nem is olyan elkeserítõ! Pontosan végig lehet váltani mind a 8 sebességet kivétel a 2. kereket, ott fel akar egyet ugrani.
Most lehetne még olvasztgatni, meg kísérletezni délutánokat, de egy zsír gyári váltókar volna az igazi megváltás...
Nem tud valaki ilyet??????????????????????
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.