Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Írta 2006. január 04. - 15:48
Itt van rola bovebben
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. január 03. - 17:22
rufi
Írta 2006. január 02. - 16:00
akkor mostmár értem köszi
ja és még 1 kérdés annál a másodiknak linkelt bike+ nál is van egy gumigyûrû, azt a csavarral teljesen be kell szorítani, vagy hagyni kell hoyg kicsit mozogjon? mert truvativoknaál is van és ott egyiknél így láttam másiknál úgy szal nemigazán értem, hoyg most hoyg is van.
a zsenik átlátják a káoszt
Írta 2006. január 02. - 15:59
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2006. január 02. - 15:56
integráltal járnál a legjobban ha monot és kart is cserélsz!!
de ha épp nicns annyid akor várj picit és nagyon megtérül a befektetés!!
ez lenne a te részleged
http://ebike.hu/term...jtomu/integralt
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. január 02. - 15:56
az integrált azért integrált mert nincs is hozzá monoblokk...
illetve egybe vannak INTEGRÁLVA
http://ebike.hu/term...blokk/integralt
akkor hüyleséget írnak vagy én nemtom értelmezni és azér bocs
Írta 2006. január 02. - 15:54
illetve egybe vannak INTEGRÁLVA
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2006. január 02. - 15:52
ha hajtókart is cserélsz akkor viszont már lehet hogy érdemes lenne elgondolkodni az integrált rendszereken is esetleg.
Jah az is jó lenne csak a hajtókarom már hamarosan meglesz, mer haver eladja nekem ócsóér õ meg vesz egy race face t szal a hajtókar már megvan csak egy új monoblok kéne
amúgy megér annyit egy integrált hajtómû? mármintahogy néztem a legolcsóbb 23 körül van meg a monoblokk hozzá 8-9
Akkor lehet hoyg az az acor lesz majd megnézem merre lehet itt kapni
Írta 2006. január 02. - 15:52
Köszi amúgy olcsóbb jobb lenne 10 max 12 õt még rá tok szánni csak akkor a többi menne fékbetétre ha az olcsóbbat venném ...
de ha egy rf vagy FSA annyival jobb akkor inkább az lesz
amúgy acortól félek nemigazán bízok az acor cuccokban és nem durvulok túlzottan eddig egy régi valamit haszálok (nemtom mi azttom hoyg skf csapágyak vannak benne) négyszögtengelyes és bírja csak hajtókart kell cserélnem mer szar a lánctányér és akor már inkább ISIS es re váltok
bár lehet ha ennyien mondjátok hoyg jó az az acor akkor tényleg jó és az mennyibe van?
Acor cuccokat nagy általánosságban én se szeretem ,de ez a mono ez yól sikerült.5e az ára.Nekem a DH gépben van ~1 éve,és bírja.
És az RF meg az FSA nem yobb annyival h megérné az árkülönbség.Menet közben nem érzed a különbséget,és 1elõre ugyanúgy bírja mint a ReceFicém.Mondjuk még csak Truva monoval volt idáig problémám... :-/
Írta 2006. január 02. - 15:48
Írta 2006. január 02. - 15:42
de ami tuti bírja és ERÕS és TARTÓS
az a böszme Acor
fõként az árához képest... Best buy...
Köszi amúgy olcsóbb jobb lenne 10 max 12 õt még rá tok szánni csak akkor a többi menne fékbetétre ha az olcsóbbat venném ...
de ha egy rf vagy FSA annyival jobb akkor inkább az lesz
amúgy acortól félek nemigazán bízok az acor cuccokban és nem durvulok túlzottan eddig egy régi valamit haszálok (nemtom mi azttom hoyg skf csapágyak vannak benne) négyszögtengelyes és bírja csak hajtókart kell cserélnem mer szar a lánctányér és akor már inkább ISIS es re váltok
bár lehet ha ennyien mondjátok hoyg jó az az acor akkor tényleg jó és az mennyibe van?
Írta 2006. január 02. - 15:38
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. január 02. - 15:30
pokoli könnyû,sztem azt ne kínáld meg magaddal,amennyiben komolyabb dolgokat is szoktál csinálni
esetleg a második
de ami tuti bírja és ERÕS és TARTÓS
az a böszme Acor
fõként az árához képest... Best buy...
10-12-bõl viszont már kijön 1 FSA v akár 1 RF is
Írta 2006. január 02. - 15:27
van valaki aki használ bikepositive isis es monoblokkot? ilyet:http://ebike.hu/term.../isis-drive/144 vagy
ilyet http://ebike.hu/term...isis-drive/1429
mik a vélemények róla?
a Truvit azért nem veveszem mert eddig nemsok jót hallottam róla: kikotyogósodik stb.
és szerintetek egy iylne b+ jó lesz egy hussefelt hajtókarhoz?
Vagy ilyen árkategóriában (max 10 12 ezer) mit tudnátok ajánlani? esetleg FSA?
elõre is köszi
Írta 2005. december 31. - 14:20
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. december 30. - 23:12
Írta 2005. december 30. - 22:45
opi89
Bocs a sok kérdésért!!!!
Írta 2005. december 30. - 21:56
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2005. december 30. - 21:54
Nagy dilemmám van.Mit vegyek hátsóváltóból: XT-t vagy X9-et.Remélem segítetek a döntésben.
opi89