Idegesít kicsit...

Mi a franc nyikoroghat a gépemben? A jelenség a következõ:
Pedálfordulatonként kétszer, amikor épp lefelé nyomom a pedált iszonyat hang jön elõ valahonnan. Ha kiálok akkor is van néha, de nem annyira jellemzõ. Inkább csak ha ülök. Ha leveszem a láncot, és úgy "ugrálok" a pedálon, akkor semmi hang.
Ötlet?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakSzerintem monoblokk. Nekem néhány hete ugyan ez volt. Elõször azt hittem, hogy a pedál, de a szervízben kiderült, hogy két év után lefeküdt a Truva. És nem fogod kitalálni, hogy az utam éppen hova vezetett, mikor ez történt. Megsúgom. Bringaszerelõhöz. Akkor azt mondtam: "Ilyen nincs."Mi a franc nyikoroghat a gépemben? A jelenség a következõ:
Pedálfordulatonként kétszer, amikor épp lefelé nyomom a pedált iszonyat hang jön elõ valahonnan. Ha kiálok akkor is van néha, de nem annyira jellemzõ. Inkább csak ha ülök. Ha leveszem a láncot, és úgy "ugrálok" a pedálon, akkor semmi hang.
Ötlet?
nincs valakinek véletlenül egy fölödleges monoblokk csészéje? shimano kompatibilis négszöges kéne, persez a nem meghajtás-oldali
thx
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Ok, szuper és akkor nincsenek különbözõ méretek a tengelynél ugye?
A tengelyek vastagságra ugyanazok, mindegyikhez jó az integrált hajtómûvekhez való középcsapágy(nem csak a shimanok).Ok, szuper és akkor nincsenek különbözõ méretek a tengelynél ugye?
A sebesség mindent megold.