Ólcsó és erõs hajtókar lehet még az STX-RC. Az elõzõ bringámon az volt és azzal is nagyon meg voltam elégedve. Talán a Probikeban lehet még kapni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2002. november 21. - 09:08
Írta 2002. november 20. - 20:06
Írta 2002. november 20. - 18:09
tamaska: csak a szokásos
ras: hát ha te mondod ??!!!
Nem bonyolítom, értelemezze mindenki úgy ahogy akarja.
ras: hát ha te mondod ??!!!
Nem bonyolítom, értelemezze mindenki úgy ahogy akarja.
Írta 2002. november 20. - 17:11
hanem Kona Ring of Fire, úgyhogy majd olyat ne nagyon keressetek a boltba.
szerintem ez azt jelenti hogy nem árulnak...
de lehet hogy én vagyok a hülye... :
Írta 2002. november 20. - 16:43
Írta 2002. november 20. - 15:53
Rob: Hát akkor kötöz(!!!! z, mint zebra)ködjél ! Csak hogy én is kötözködjek...
Nem azt mondtam, hogy nem lehet Kona Ring of Fire rockringet kapni, hanem azt, hogy a Truvativ nem árul hajtókart Kona Ring of Fire rockringel. Azt én is tudom, hogy boltban lehet külön is kapni.
Nem azt mondtam, hogy nem lehet Kona Ring of Fire rockringet kapni, hanem azt, hogy a Truvativ nem árul hajtókart Kona Ring of Fire rockringel. Azt én is tudom, hogy boltban lehet külön is kapni.
Írta 2002. november 20. - 13:46
A jövõ évi Stinkyn pedig a rockring nem a truvativ terméke, hanem Kona Ring of Fire, úgyhogy majd olyat ne nagyon keressetek a boltba. Bár a truvativnak, race facenek is van hasonló rockringje, amit külön is megvehetsz.
Hmmm.. Érdekes. :
Nekem is Kona Ring of Fire rockringem van az LX hajtókaron, pedig nem is volt még soha Konám. (de szeretnék).
Én boltban vettem, 8 ezer forint volt a Hajduban. (10ért lett volna RaceFace, de nem volt éppen, csak 5 csavarosban, és nem tudták megmondani, mikor lesz legközelebb)
És már az idei Kona gépeke, mega tavalyiakon is volt Kona rockring.
(csak kötözködöm )
Külön módosítva endroo számára
Hmmm.. Érdekes. :
Nekem is Kona Ring of Fire rockringem van az LX hajtókaron, pedig nem is volt még soha Konám. (de szeretnék).
Én boltban vettem, 8 ezer forint volt a Hajduban. (10ért lett volna RaceFace, de nem volt éppen, csak 5 csavarosban, és nem tudták megmondani, mikor lesz legközelebb)
És már az idei Kona gépeke, mega tavalyiakon is volt Kona rockring.
(csak kötözködöm )
Külön módosítva endroo számára
Írta 2002. november 20. - 09:12
Nekem a Stinkymen még az idei Husselfelt van és csak jó tapasztalatokat mondhatok róla, annak ellenére, hogy közelítek a mázsához és nem CC stílusban tekerek.
A jövõ évi Stinkyn pedig a rockring nem a truvativ terméke, hanem Kona Ring of Fire, úgyhogy majd olyat ne nagyon keressetek a boltba. Bár a truvativnak, race facenek is van hasonló rockringje, amit külön is megvehetsz.
Írta 2002. november 19. - 18:46
Írta 2002. november 19. - 18:44
Írta 2002. november 19. - 18:16
Én is megvárnám a 2003-as kínálatot.Az új hasse(amelyiken cak az elsõ 2 lánctányér van és RockRinges )ami a 2003-as Kona Stinkyn van jónak ígérkezik.
Írta 2002. november 18. - 17:23
Hát szerintem: Truvativ Holzfeller, sznobarany színben persze.. ;D Könnyebb, erõsebb, mint a Hussefelt.
Írta 2002. november 18. - 09:56
szertem a freeride azt jelenti, hogy elmesz a hegyhez es fel is mesz ra majd pedig fent esetlegesen kis oromkodes utan le is jossz rola. igazabol szamomra a cc es a dh kevereke, szamomra legalabbis ezt en igy nyomom a kezdetektol es egyszer ram aggatak a helyi boltban, hogy freerider. erre buszke voltam mert senki mas nem csinalt ilyen osszevisszasagot, mint en! de most mar ez divat!!
hkar: nyugodtan vehetsz husselt de ha nem is szertem mindenkepp bordasat vegyel, ne sajnald ra a pezt! viszont a shimanot nem kedvelem, mert tovabbra is kupos nem olyan, mint az isis!
tehat hussel vagy ha nem is az isis vagy crmo bordas!!!!!
hkar: nyugodtan vehetsz husselt de ha nem is szertem mindenkepp bordasat vegyel, ne sajnald ra a pezt! viszont a shimanot nem kedvelem, mert tovabbra is kupos nem olyan, mint az isis!
tehat hussel vagy ha nem is az isis vagy crmo bordas!!!!!
Írta 2002. november 14. - 21:14
Írta 2002. november 14. - 20:42
Visszakanyarodva a témához: én megvárnám a '03-as Truvativ kinálatot: ha minden jól megy egy Favágót én is bevállalok (Truvativ Holzfeller DH with Bashguard), nem gyengén ott van a cucc... pláne a színei.
Írta 2002. november 14. - 16:57
Ez igen(Parareree)ezt(FR)kiírom magamnak.Van egy pár haverom aki szintén nincs tisztában ennek(Freeride)a szónak a jelentésével.Kérdezik,hogy milyen stílust képviselek,mondom,hogy Freeride,erre csak néznek rám.(van aki,csak a CC-t,a DH-t,és a TR-t ismeri)
Írta 2002. november 14. - 14:18
Írta 2002. november 14. - 14:05
Írta 2002. november 14. - 13:50
Írta 2002. november 14. - 13:43
CC, XC: cross county, érsd elõre kijelölt kör pályán, változatos terepviszonyokon tekerés
DH: downhill, érsd adott nyomvonalon minél gyorsabban leérni a hegyaljára
TR: triál, érsd különbözõ mesterséges, vagy természetes akadályokra fel-, le-átküzdése
DS, 4X: dualslalom, fourcross, érsd enyhén lejtõs elõre megépített, különbözõ ugrató elemekkel tarkított 2, illetve 4 fõ számára kialakított pályán való versenyzés
FR: freeride, érsd kötetlen nyomvonalon, változatos nehézségû, szintû, technikájú útvonalon való tekerés...
számomra legalábbis ezt jelentik...
DH: downhill, érsd adott nyomvonalon minél gyorsabban leérni a hegyaljára
TR: triál, érsd különbözõ mesterséges, vagy természetes akadályokra fel-, le-átküzdése
DS, 4X: dualslalom, fourcross, érsd enyhén lejtõs elõre megépített, különbözõ ugrató elemekkel tarkított 2, illetve 4 fõ számára kialakított pályán való versenyzés
FR: freeride, érsd kötetlen nyomvonalon, változatos nehézségû, szintû, technikájú útvonalon való tekerés...
számomra legalábbis ezt jelentik...