azért kösz,Ras...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2002. December 05. - 00:50
Posted 2002. December 05. - 00:45
csak elméleti szinten fejtegettem itt szóval éppen csak ugatom a témát... hajtómû kérdésben pedig nem vagyok túl otthonos :-\
várd meg amíg a szakik részletesebb infóval látnak el... én csak hangosan gondolkodtam...
várd meg amíg a szakik részletesebb infóval látnak el... én csak hangosan gondolkodtam...
Posted 2002. December 04. - 23:32
Szóval úgy érted,hogy a 8-as lánc lötyögne a 9-es lánctányérokon?
Mert a 8-as lánc vastagabb,ugye?
A váltásminõség rosszabb lenne,mintha 8-ashoz való hmûvelhasználnám ???
Másik:Szerinted akkor jelen esetben inkább a szóban forgó Deore,vagy egy 8-ashoz való Truvativ Five D?
Üdv.
Mert a 8-as lánc vastagabb,ugye?
A váltásminõség rosszabb lenne,mintha 8-ashoz való hmûvelhasználnám ???
Másik:Szerinted akkor jelen esetben inkább a szóban forgó Deore,vagy egy 8-ashoz való Truvativ Five D?
Üdv.
Posted 2002. December 04. - 22:46
keskenyebbek a tányérok, ergó oldalirányban kissé lötyögne szerintem elöl ... megkockáztatom túlváltás is könyebben elõfordulna...
de ez csak elméleti fejtegetés... az is lehet semmi gáz nem lenne vele 8)
de ez csak elméleti fejtegetés... az is lehet semmi gáz nem lenne vele 8)
Posted 2002. December 04. - 22:13
Sziasztok!
Abban segítsetek nekem,hogy ha 8-as váltórendszerem van,és Stx Rc elsõváltóm,nagyon elcseszett dolog lenne,ha 9-eshez való Deore hajtómûvet vennék hozzá?
Mennyire lenne "lebutítva" így a váltásteljesítmény elöl? :-\
Köszi elõre is...
Abban segítsetek nekem,hogy ha 8-as váltórendszerem van,és Stx Rc elsõváltóm,nagyon elcseszett dolog lenne,ha 9-eshez való Deore hajtómûvet vennék hozzá?
Mennyire lenne "lebutítva" így a váltásteljesítmény elöl? :-\
Köszi elõre is...
Posted 2002. December 03. - 20:50
Nem, a C.K az C.K és kész. Made in Germanyó 8)
Lehet kapni pl. újpesten a metró végállomástól nem messze.
Ott van a magyarországi importõr boltocskája, ha érdekel pontosabban leírom.
Lehet kapni pl. újpesten a metró végállomástól nem messze.
Ott van a magyarországi importõr boltocskája, ha érdekel pontosabban leírom.
Posted 2002. December 03. - 20:14
Neked akkor tulajdonképp 8-as inbusz kell? Abból jó a Lifu is, azt pedig elvileg kapni bringaboltban is.
Posted 2002. December 03. - 19:38
Chris King a C.K.? (Vagy Céltudatos Kalandvágyó ??? ;D)
Mert akkor Made in USA, ha nem tévedek! ;D
Mert akkor Made in USA, ha nem tévedek! ;D
Posted 2002. December 03. - 19:29
Posted 2002. December 03. - 19:19
Vegyél inkább C.K. -t, szintén életre szóló darab (élettartam gari), 'Médin Dzsörmeni' és több helyen kapható, nem is drága!
Posted 2002. December 03. - 18:48
Posted 2002. December 03. - 18:42
Nekem lenen egy egyszerû,de annál nagyobb gondot jelentõ problémám!Van egy RaceFace Evolve XC középrészem,és hozzá egy Prodigy XC hkarom,és nem tudom,hol lehet venni olyan nagy imbuszkulcsot,ami hozzá kell.Vmi jó minõségû kellene,ami sokáig kitart.Voltam már egy barkácsboltban a Podmaniczky utcában,de ott pont nem vol ilyen méretû,és megnéztem az OBIban is,de ott meg csak szettben volt ekkora...
Posted 2002. December 03. - 17:52
Nem nekem, én csak a garanciális cserét intéztem. Szépen lefittyedt a bal kar, még szerencséje volt a srácnak,hogy nem tört le teljesen, mert akkor elrendezte volna a vádliját.
Szerintem az valami hibás példány lehetett, de akkor is ciki hogy 3 hó után igy eltörjön.
Szerintem az valami hibás példány lehetett, de akkor is ciki hogy 3 hó után igy eltörjön.
Posted 2002. December 03. - 11:44
Posted 2002. December 03. - 11:35
Posted 2002. December 03. - 10:14
Szia mindenki!
Én sajnos nem tudok (és nem is akarok) 20-30 ezret szánni a hmûre,ezért még mindig a TRuvativ Five D és az FSA Power Pro között vacillálok.
De úgy néz ki,hogy az utóbbi lesz.
Kb 10ezer Ft,masszívnak néz ki.Nem Octalink,vagy Isis, és nem is Hollowtech,de szerintem nekem jó lesz.(Túra,Funbike ))
Üdv:Bagi
Én sajnos nem tudok (és nem is akarok) 20-30 ezret szánni a hmûre,ezért még mindig a TRuvativ Five D és az FSA Power Pro között vacillálok.
De úgy néz ki,hogy az utóbbi lesz.
Kb 10ezer Ft,masszívnak néz ki.Nem Octalink,vagy Isis, és nem is Hollowtech,de szerintem nekem jó lesz.(Túra,Funbike ))
Üdv:Bagi
Posted 2002. December 02. - 02:02
Sziasztok!!!
Én csak tapasztalatot szertnék leírni, mert nemrég én is ebben a problémába voltam.
Én akkor sinmanóék LX-ét vettem octalinkkel. Amúgy CC stilus, "kis" ugribugrival. Minden rendben van vele, eddig semmi gond nem volt vele. Én nem csalódtam benne. Amúgy 100 kg vagyok, szóval nem volt egyszerû eset, mert én is dh hajtókarokat nézegettem. A hussefelt tetszett, de az új is nagyon szép.
CSákó.
Az új bicókhoz jó kerózást...
Én csak tapasztalatot szertnék leírni, mert nemrég én is ebben a problémába voltam.
Én akkor sinmanóék LX-ét vettem octalinkkel. Amúgy CC stilus, "kis" ugribugrival. Minden rendben van vele, eddig semmi gond nem volt vele. Én nem csalódtam benne. Amúgy 100 kg vagyok, szóval nem volt egyszerû eset, mert én is dh hajtókarokat nézegettem. A hussefelt tetszett, de az új is nagyon szép.
CSákó.
Az új bicókhoz jó kerózást...
Posted 2002. December 01. - 15:13
Bagi!
A gép összeállítását a "Ki milyen bringával nyomul?" topicban leírtam.
Csak aszfalton gurultam vele, eddíg csak jót tudok róla mondani. Mindamellett gyönyörû!
Bõvebbet majd egy kiadós tereptúra után tudok mondani!
A gép összeállítását a "Ki milyen bringával nyomul?" topicban leírtam.
Csak aszfalton gurultam vele, eddíg csak jót tudok róla mondani. Mindamellett gyönyörû!
Bõvebbet majd egy kiadós tereptúra után tudok mondani!