Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
ejj, ez a lánhossz nekem is zûrös, ha jó a láncfeszesség, akkor 44/28+ ban már bedarál a görgõbe, ha meg lanyhább a lánc, s fesztelenebb a váltó, akkor meg lehajítja a tányérról lejtmenetben (na jó, azért ál. nem szoktam ilyen keresztállásban menni, de ha néha mégis, akkor nagyon zûrös)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Troll!
Ez egy megfontolandó ötlet. ;)El bírod képzelni szedény DHs fickót lefelé gyalogkakukkként pörgõ lábbal? ;D

Egyébként én triálra és városi marhulásra gondoltam, de ez már így marad!

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
Nem, maj' DH-ra ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Na de túrára és CC-re?

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
nem felesleges az...!

igen is kell neha a 22/32..

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Nekem a 22-32 áttétel ami ugye 0,68 az egy kicsit extrém.
Kipróbáltam, ha a lábam közel ventillátor fordulattal pörög, akkor volt hajlandó menni a gép 8.5 km/h-val. :D
Tudom, ez az áttétel fölösleges, de most ez (is) van.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
és mit akarsz 20-32vel mászni? Himaláját ???

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,661 posts
Gabi,
ha neked a 44-22 extrem, akkor az én 46-20 -amhoz mit szólsz ? ÉÉÉÉÉÉs !! Gond nélkül használható !
üdv: MARCI

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

Pedíg elég extrém, mert elõl a nagy 44, kicsi 22, hátul nagy 32, kicsi 11.

Gabi mit ertesz ez alatt , hogy extrem..??

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Köszi ROB, megpróbáltam.A SRAM azt mondja, hogy elõl nagytányér, hátul nagyfogaskerék váltó nélkül+ két láncszem.
Megnéztem, mindkét módon és stimmel mindkét esetben.
Pedíg elég extrém, mert elõl a nagy 44, kicsi 22, hátul nagy 32, kicsi 11.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Lánchossz beállítás:
  • Elöl nagytányérra váltasz, hátul kicsire, és ha a kanál függölegesen áll, akkor jó.
  • Elöl kistányér, hátul kistányér (full keresztbe a lánc), és ha még így is feszít a kanál, akkor jó. (ez hosszabb láncot eredményez)
Amúgy nem olvastam a Sram oldalán levö dolgot, de ezek tudatában fölösleges.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Ha valakinek a lánchossz beállításával van gondja, a SRAM honlapon találtam egy dolgot.
A hely:http://www.sram.com/...ech_manuals.asp, itt a narancssérga tech dokument info-nál találjátok meg.
Kérek valaki tudóst, hogy ha megnézte, akkor írjon egy véleményt errõl.

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Nem tudom ti mit csináltok a bringátokkal...
ha vkinek tört már el hajtókarja akkor pls irja meg a forumra, mert szerintem a shimano deore, vagy alivio is tök jó ...
persze octalinkkel. ez fontos, mert a négyszögtengely törik mint atom. (már 3 harmadikat törtem, mikor rájöttem, hogy lehet hogy bordásat kéne venni). Szóval sztem ez fontos...
Az meg hogy holzfeller vagy race face nekem mind1
nyilván 10 m magasságról nem mind1. de jánoshegyre a 15 rongyos alivio is megteszi... Sztem nem fog eltörni... Ha MÁS TAPASZTALATA VAN VKINEK, KÉREM IRJA MEG.

nickjames

nickjames

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Ooooopsz! ;D

Kimaradt valami a beleverés témában..... Így se rossz....

nickjames

nickjames

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Az egész. Pedál nincs hozzá.

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
"Már többször belevertem a falba, hogy ezt akkor se szabad, mert ezt én nem engedhetem meg, de hát olllyan szép...."

Nickjames: Ez nagyon tetszett ;D ;D ;)

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
450e a váz vagy a komplett bringa?

nickjames

nickjames

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Troll:

NRS2 ajánlott ára 450.000,-, ebbõl lejön a kedvezmény -10% . Mondjuk most még messze nincs ennyi lém, de optimista vagyok. Meg hülye is! De ez már egyéni szoc. prob. Egyébként eladjuk a lakásunkat, és abból szeretnék lenyúlni egy kis lét.

Már többször belevertem a falba, hogy ezt akkor se szabad, mert ezt én nem engedhetem meg, de hát olllyan szép....
Meg olyan szeretnék, amivel tényleg elégedett lennék. Annyit szívtam már eddig is (nem csak bringában), hogy a spórolás jegyében lejjebb adtam, és utánna csak a keserû szájíz maradt.

Majd túlórázom, kevesebb sütit eszek, nem vásárolok CD-ket, meg rászoktatom a gyereket a bilire, akkor az éves szinten legalább 60 e Ft megtakarítás a pelenkán :-)

Ez már nagyon off erre, bocs.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
kalaius: a 9 es bizti hogy erzekenyebb mint a 8 as.
A hatos meg szerintem is jo volt, azota se volt olyan jo kis egyszeru es megbizhato rendszerem mint a jo oreg SIS ;) De persze felsobb kategoriaju 6 os is tuti lehetett ;) A Zugn Karcsi gepen a mai napig olyan van :>>>

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
most hetes van és semmi baja... halál pontos a bowdennyúlás miatt a legelején kellett utánaállítani... azóta frankó...