Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2004. January 26. - 02:01
Posted 2004. January 26. - 01:59
Posted 2004. January 26. - 01:59
Posted 2004. January 26. - 01:54
Posted 2004. January 26. - 01:52
jartak a kazaa meg hasonlo, es toltogettek a magyar oldalakrol a filmeket hogy tanuljak mi micsoda.. '71-idaig..
:-)
es ez igy volt!
:-))
;-)
Posted 2004. January 26. - 01:47
...oda sz@rsz ahova jol esik..
lcs irt valamit..?
kanadaiak meg nem tudjak mi a mtb, meg full telo,meg fr meg fat tire meg red bul meg freez fest meg stb..
jartak a kazaa meg hasonlo, es toltogettek a magyar oldalakrol a filmeket hogy tanuljak mi micsoda.. '71-idaig..
lcs irt valamit..?
kanadaiak meg nem tudjak mi a mtb, meg full telo,meg fr meg fat tire meg red bul meg freez fest meg stb..
Posted 2004. January 26. - 01:37
hát nem tudom....
amikor olvastam ezt a kanadai dolgot, nekem is kb az volt a reakcióm, mint lcs-nek, hogy "és akko hova sz@rjak???"
most azé mer két gyerek ugrált 5 méterrõl betonra és eltörött akkó mi van?
amikor olvastam ezt a kanadai dolgot, nekem is kb az volt a reakcióm, mint lcs-nek, hogy "és akko hova sz@rjak???"
most azé mer két gyerek ugrált 5 méterrõl betonra és eltörött akkó mi van?
Posted 2004. January 26. - 01:33
bomb: akko' majd ha 2.5 méterröl ugrálgatsz, akkor megdicsérünk, hogy rfed van!
nem ugralok 2,5.rol de odaadom kiprobalni..amelyik hamarabb torik ,a masikat fizeti !
CCnél egy nagyon elterjedt mozdulat (síkugrás),
ki beszel cc rol.. ???
ne érts félre nincs semmi bajom ezzel, amit leírtál, csak enyhén elfogult volt.
nem, nem volt az !
Nem mondom, hogy a srácnak szerencséje volt, pedig mondhatnám,
akkor dontsd el mit akarsz mondani
lényeg: vegyünk isies/octás rf mono -t.
..vegyunk..? ??? en tom mit veszek , te dontsd el addig hogy isis vagy octas a rf.
kíváncsi vagyok, hogy mondjuk egy saint hogy viselkedett volna ezen a teszten.
arra en is ..
a SAINT nem CC kar,
no fene ..mindig tanul az ember..
nem ugralok 2,5.rol de odaadom kiprobalni..amelyik hamarabb torik ,a masikat fizeti !
CCnél egy nagyon elterjedt mozdulat (síkugrás),
ki beszel cc rol.. ???
ne érts félre nincs semmi bajom ezzel, amit leírtál, csak enyhén elfogult volt.
nem, nem volt az !
Nem mondom, hogy a srácnak szerencséje volt, pedig mondhatnám,
akkor dontsd el mit akarsz mondani
lényeg: vegyünk isies/octás rf mono -t.
..vegyunk..? ??? en tom mit veszek , te dontsd el addig hogy isis vagy octas a rf.
kíváncsi vagyok, hogy mondjuk egy saint hogy viselkedett volna ezen a teszten.
arra en is ..
a SAINT nem CC kar,
no fene ..mindig tanul az ember..
Posted 2004. January 26. - 01:31
Ez csak szimplán feldobott kérdés. Most készülök nagy cserékre, a listán ez is szerepel, gondoltam körbekérdezek...
Aztán nyáron talán ficcen az elsõ maraton...
Thx!
m
Aztán nyáron talán ficcen az elsõ maraton...
Thx!
m
Posted 2004. January 26. - 01:09
Posted 2004. January 26. - 00:53
..."aham... jééé tényleg mitha látnék valamit és aszem te írtad,ugyi?! ;D :-X
jóó nem látám...és te milyet használsz,maradjunk a hajtomûnél...A Race Face és milyen? és mire?és mennyit?és miért?több nem jut eszembéé ;D ;D...."
figy gondolom poen ugye..?, de levezetem neked
az hogy fr ugyaz .. az azt jelentene hogy face face ugyanaz , tehat amit te irtal tehat next lp .
az hogy nem shimono az nem szempont .. nem a nevre kell adni ,van egy bizonyos arkategoria es azon belul mit kapsz ... szal lehet ez is az is .. pl. ha monoblokk akkor a shimono eleg turheto meg az olcsobb kategoriasok is.
de amit felsoroltal mind jo ceg!!, ar , es felhasznalas fuggo a dolog.
probalj kreativabb lenni , ne rabold az idom !!
Posted 2004. January 26. - 00:44
nah BombrideR, Tõled is megkérdem (erre a részére úgyse érkezett válasz -a többiért 1000kösz mindNkinek )
XT blokk + Deore hajtó milyen?
http://www.bikemag.h...3668;start=2325
Thx
probalom elkapni a szalat..
volt elozmeny a kerdes elott vagy ez egy szimplan feldobott kerdes...ugyanis igy nem tok ra okosat mondani...
az xt blokk ok,
de a deore kar..? 65 kg korul XC talan, de folotte ,es fr dh-ra szerintem fel szemmel figyelni kell, es idoben megprobalni eladni mikor meg adnak erte valamit
Posted 2004. January 25. - 20:32
Posted 2004. January 25. - 20:28
bomb: akko' majd ha 2.5 méterröl ugrálgatsz, akkor megdicsérünk, hogy rfed van! ez CCnél egy nagyon elterjedt mozdulat (síkugrás), gondolom sok neves versenyzõ alkalmazza rövidítés végett .... :
ne érts félre nincs semmi bajom ezzel, amit leírtál, csak enyhén elfogult volt. Nem mondom, hogy a srácnak szerencséje volt, pedig mondhatnám, de ettöl függetlenül egy hasonló felépítésû isi/octa hajtókar merevebb/jobb mint egy kvázi ua. négyszöges. lényeg: vegyünk isies/octás rf mono -t. ;D ha pedig nincs pénzünk, azt ami a legjobb a pénzünkért. kíváncsi vagyok, hogy mondjuk egy saint hogy viselkedett volna ezen a teszten.
a SAINT nem CC kar, de a TESZTHEZ némileg jobban kapcsolódik, mint egy négyszöges CC kar : de azért nincs harag ugye? ;D
ne érts félre nincs semmi bajom ezzel, amit leírtál, csak enyhén elfogult volt. Nem mondom, hogy a srácnak szerencséje volt, pedig mondhatnám, de ettöl függetlenül egy hasonló felépítésû isi/octa hajtókar merevebb/jobb mint egy kvázi ua. négyszöges. lényeg: vegyünk isies/octás rf mono -t. ;D ha pedig nincs pénzünk, azt ami a legjobb a pénzünkért. kíváncsi vagyok, hogy mondjuk egy saint hogy viselkedett volna ezen a teszten.
a SAINT nem CC kar, de a TESZTHEZ némileg jobban kapcsolódik, mint egy négyszöges CC kar : de azért nincs harag ugye? ;D
Posted 2004. January 25. - 20:05
Elvileg Shimanohoz lehet kapni gyarit, de az arat nemtudom. Biztos nem olcso. Shimanon kivul asszem a Hungarya csinal olyat ami biztos jo hozza. Arat itt sem tudok, de ha felhivod oket, biztos megmondjak, es ha lehet kapni, akkor szinte barmelyik boltba hoznak.
Posted 2004. January 25. - 19:54
Emberek!!!
Van egy octas deore hajtómívem amihez szeretnék venni ÚJ , alu tányérkákat!!! Tud v.ki mondani olyan helyet ahol ezt belehet szererzni??
MEg v.mi kb árat is ??
Ehh. yala
Van egy octas deore hajtómívem amihez szeretnék venni ÚJ , alu tányérkákat!!! Tud v.ki mondani olyan helyet ahol ezt belehet szererzni??
MEg v.mi kb árat is ??
Ehh. yala
Posted 2004. January 25. - 14:12
Posted 2004. January 25. - 13:08
Posted 2004. January 25. - 12:07
bazzeg lcs ebbol semmit nem tudtam elolvasni ;D ;D ;D
bombrider: mondasz nekem egy file nevet?? letöltenem en is kazaarol, csak nemtudom mit kell..furdal a kivancsisag.
bombrider: mondasz nekem egy file nevet?? letöltenem en is kazaarol, csak nemtudom mit kell..furdal a kivancsisag.