Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts

Szerintetek van értelme 44-32-22-rõl áttérni 48-36-26-ra (lehet egyáltalán?) ?

Én vennék valami pofás kart, tennék rá külön vásárolt lánckerekeket. A Bike Mag-ban mindig van egy cseh márka, akik szinte minden elképzelhetõ fogszámban gyártanak tányérokat.
Ne felejtsd el, hogy hosszabb lánc is kelleni fog, ha nincs még pár szemed a jelenlegihez.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Hi!
Van egy olyan gondom, hogy veget szeretnek vetni a lancleesesnek/csorgesnek, es ugy dontottem, vegre megveszem a lancvezetot a gepre. A truva boxguide 13ert jo, lattam uzem kozben, eleg meggyozo, a masik kiszemelt a roox chainanimal-ja, ami ugyan dragabb, de roox, gondolom azert jobb.. A gond ott kezdodik, hogy a prodigy dh hajtomuvemen 32es tanyer van, ezek a vezetok pedig 36-tol indulnak. :-[ Kerdesem, hogy be lehet e allitani azert oket erre a tanyerra is, vagy tanyercsere! Melyiket ajanljatok, mit tudtok roluk?
Elore is koszi

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem eleg a 44/11?

nehezn de megoldhato
felsobb kategorias hajtokarok szoktak 46-os tanyerral kijonni
de 26 36 az mar nem szokas.

regi ~93-96 kozott meg konnyebb volt iylet talalni

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Szerintetek van értelme 44-32-22-rõl áttérni 48-36-26-ra (lehet egyáltalán?) ?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hügi agyak: a malinál rdeklõdj.
súlyok: http://weightweenies...om/listings.php

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Kérdés: ki tud nekem árat mondani DT Hügi agyakra? A gyártó súly adatai igazak?

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
eltudom képzelni mit gondolhatott a srác.......

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mondjuk ha ahtul van egy 9-s abba mar befer egy 30 koruli (nemtom mik vannak berakva)

es akkor a 29/28-30
az mar jo ami ennel joval porgosebb ott mar lehet jobb tolni

gorgo hetvegen egy csavora zt hittem te vagy majdnem nekiestem fogdosni a mancsat.
aztan rajottem nem te vagy. :-/

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
nekem is ilyen 22-29-42-es kombinációm van és én nagyon szeretem.A 29-es elsõ tányért sokkal többet tudom használni,mint a 32t,a 22-re csak nagyon ritkán váltok le.
Az elsõ váltó egy 97-es lx és nagyon könnyedén megbirkózik a fogkülönbséggel,igaz a tányérok sem ócskák.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Nem csak combról van szó, mert ha nem csak meredek az emelkedõ, de terep is, akkor nem tépheted össze vissza a kormányt meg a pedált kiállva, mint az outisok.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ezt meg elviszi egy atdobo szertem.
ritchey csinal talan alapbol 2 tanyerost.

hoyg miylen?
comb kell hozza

mas truva stylo is jon az osszeepitett hajtokarral

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
ehhez már spéci átdobó kell, elég nagy a fogkülönbség nem?

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Szerintetek van valami értelme a kéttányéros (44-29 asszem) CC hajtómûveknek? Használtatok már ilyet? Gyárt ilyet valaki készen, vagy külön kar + 2 tányér összepasszintása oszt annyi?

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Az üreges kar merevebb és könnyebb is (ez volna a Hollowtech).
Szerintem az integrált tengely csak a súlyban számít, de az LX már ígyis elég könnyû. Ha pedig a merevséggel gond lenne a jelenlegi Octalinkes tengelykapcsolatnál, az hamar kinyírná a cuccot... Merev az így is.
Szóval vedd csak meg az ideit bátran. A HollowtechII biztosan nem lesz olcsóbb...
Ráadásul szerintem az idei kar formája szebb is, mint a 2005-ös "nyilazott" LX designe.

OFF

Én az LX V-féket várom nagyon. Szép lenne hátulra.

ON

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Én várnák még picit a 2005-ösre. HollowtechII+ integrált tengely=extra merevség!!!!

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Nos most úgy tünik, hogy tudok venni 2004-es LX kart meg 2004-es LX monoblockot. Az erõsebb mint az RPm meg az Isis-es monoblock nem (mert hiába "csak" Octalinkes amikor Hollowteches is. Az állítólag sokat dob a merevségen, nem ?).
És a kar a monoblockkal csak 25 000 HUF.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Pedig milyen jó ötlet volt... :'(
Na mindegy... Akkor majd veszek Hollandiában az összel. Vagy legalábbis megtapogatom...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Sajnos magyarországon vagyunk, így egyszerûen nincs ICE :'(!!! Se váltókar se váltók, pedig van vagy 8 típus. Esetlegesen szóba jöhet a magánimport, vagy rendelés külföldrõl.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Hali!

Nem tudom mennyire ide tartozó téma...
Van valami tapasztalatotok az SR SUNTOUR ICE váltókarjáról? Mivel suntour telóm van (XC PRO S-TR) amihez két kormányra kivezetett kallantyú is jár (út + lock-out) így már kezd tele lenni a kormányom kütyüvel. Az ICE jó megoldásnak látszik a suntour oldalán lévõ képek alapján.
Szóval... Láttatok már ilyet? Esetleg tudtok valami boltot ahol meg lehetne tapogatni?
Köszi!

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Köszönöm a segitségeket, majd meglátom mi lesz...