Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
na, ha megengeditek, a betmen is beleszólna a vitába.
és ebben a vitában sajnos a vikiuser barátomnak nincs igaza. ez itt semmiképpen nem az apro. se ugy, hogy otthon kinek mennyi cucca van (nekem is van tengernyi, meg egy komplett gép a padláson plusz 2 vázzal és befûzött kerekekkel - mégsem akarom itt eladni. lévén ennek nem itt van a helye.) se máshogy.
sajnálom.
azért marad meg a vita, hogy mások is okulhassanak. amugy az ilyet szó nélkül törlöm.
az aprot is sokan olvassák, és egész más a célközönsége, mint ennek itt. lehet, hogy ott mégiscsak nagyobb szerencséd lenne?

robespierre: öcsém nyomja acor görgõkkel. kicsit roszabb a váltásteljesítmény, mert amig a sh!mano görgõk oldalra is elmozognak felül (próbáldd ki!) addig ez nem. kicsit "karcosabb" lesz a váltás, nem olyan smooth, mint egy sh!mano görgõvel. cserébe lasabban kopik.

05 lx VS 04 xt: ugyanaz a két kar, mint régebben is. azt kell figyelni, hogy milyenek a lánctányérok (az elikszen olcsósítás címen elõszeretettel cserélik a kicsit és néha a középsõt is acélra) és hogy milyen a monoblokk. de mivel az xt kompatibel, megérheti azt is venni.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
endroo: :-\ ;)

Oké, oké... Mostmánaztán vikiuser megkapta... Õt se látjuk itt többet... >:(

mit kapott meg?
a lényeg:

ez forum az pedig apro

e mindekire vonatkozik.

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
én a 2005 LX <-> 2004 XT-re gondoltam

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Oké, oké... Mostmánaztán vikiuser megkapta... Õt se látjuk itt többet... >:(

Ha már a tapasztalatcserérõl van szó, az LX-XT kérdésben senki nem tud semmi értelmeset mondani?

Nekem 2003-as LX-em van fél éve. Merültem vele középcsapágyig sárba, néha lerepülök 3-4 lépcsõfokot, tekerem kiállva (80kg), és néha géppel együtt repül a rekettyésbe... Eddig bírja, semmi baj. Örülök hogy ezt vettem, csak azt sajnálom, hogy nem tudtam, hogy van feketében is. Az valami gyönyörû... :o

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Te ugye még soha nem hallottál arról, hogy az embereknek vannak otthon dolgai, amiket nem hirdetnek meg? Mert minek. Nem akarják megtartani, nem akarnak vele foglalkozni, de nem dobják ki, mert biztos jó lesz... Nekem is van itt x dolgom, én is adtam már oda ismerõsnek egy régi Alivió váltót, mert nekem nem kell, attól még neki jó lesz.
Na már most: nekem van egy 8as rendszerem, amibõl a váltókaron meg a fogaskoszorún kívül mindegyik tudná a 9-et. A Fogaskoszorú meg a lánc elkopik azért elég hamar, mi a bánatomnak vegyek 8.000Ft-ért váltókart fél évre? Vagy dobjam ki a viszonylag új hátsó soromat, és vegyek 8-9.000ért fogsort meg ugyanennyiért váltókart, mikor totál nem terveztem most bicajra költeni... Gondoltam veszek valakitõl 1-2000ért valami középgagyi váltókart, ami neki úgyse kell, addig ellesz, amíg le nem kopik a fogsor... Mindegy, megoldom máshogy, te meg legyél boldog a fórumoddal:)

attol meg elhuzhatsz az aprohoz nyugodtan.
kurv@ra senkit nem erdekel itt, hoyg te mita akarsz kire ratukmalni.
ez forum az pedig apro.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
málna: irigyellek, hogy van saját fórumod ;)

vikiuser

vikiuser

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

az szerintem senkit nem hat meg, hogy mennyi idõ feladni egy hirdetést, a fõoldalon van egy kis cikk,
hogy mostanság a szokásosnál is lassúb a bikemag. ez van.
alivio váltókar... keresõ ezért van. amugy ridebike.hu/speedmetal.hu/bluecet.hu/akármi, van

Te ugye még soha nem hallottál arról, hogy az embereknek vannak otthon dolgai, amiket nem hirdetnek meg? Mert minek. Nem akarják megtartani, nem akarnak vele foglalkozni, de nem dobják ki, mert biztos jó lesz... Nekem is van itt x dolgom, én is adtam már oda ismerõsnek egy régi Alivió váltót, mert nekem nem kell, attól még neki jó lesz.
Na már most: nekem van egy 8as rendszerem, amibõl a váltókaron meg a fogaskoszorún kívül mindegyik tudná a 9-et. A Fogaskoszorú meg a lánc elkopik azért elég hamar, mi a bánatomnak vegyek 8.000Ft-ért váltókart fél évre? Vagy dobjam ki a viszonylag új hátsó soromat, és vegyek 8-9.000ért fogsort meg ugyanennyiért váltókart, mikor totál nem terveztem most bicajra költeni... Gondoltam veszek valakitõl 1-2000ért valami középgagyi váltókart, ami neki úgyse kell, addig ellesz, amíg le nem kopik a fogsor... Mindegy, megoldom máshogy, te meg legyél boldog a fórumoddal:)

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Ha már a tapasztalatcserérõl van szó, az LX-XT kérdésben senki nem tud semmi értelmeset mondani?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
van egy fórum, ennek vannak szabályai. PL: aprót az apróba, érted? ::)
és le vannak irva a kezdõk ide topikban.
az szerintem senkit nem hat meg, hogy mennyi idõ feladni egy hirdetést, a fõoldalon van egy kis cikk,
hogy mostanság a szokásosnál is lassúb a bikemag. ez van.
alivio váltókar... keresõ ezért van. amugy ridebike.hu/speedmetal.hu/bluecet.hu/akármi, van EZER bolt.
ez a topik arra való, hogy tapasztalotot cseréljenek az emberek, nem azért, hogy eladják a cuccaikat.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
ugy erti, a forumon vagy kezdo.
www.ebike.hu pl, de sztem akarmelyik boltban is.

vikiuser

vikiuser

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
mért lennék kezdõ?
apró nem jön be... 10 perc, mire egy-egy hirdetést meg tudok nézni. Hol van Alivió 4000ért? Én sehol nem láttam.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
kezdõ topik minek van, he?
apró...
amugy ha alivio jó neked, akkor vegyél újat, 4 ezer ft.

vikiuser

vikiuser

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Veszprémben? Én is veszprémi vagyok. 8-as váltókarra ötlet esetleg?:)

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás
Van valakinek tapasztalata Acor ipari csapis hátsó váltógörgõkkel (Acor Aro-601)? Bocs, ha esetleg volt már téma!

vikiuser

vikiuser

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hali!

Kéne 3*8as, új vagy használt 8-as váltókar, kb RC, Deore, LX, eserleg Alivio, vagy más, de nem markolatváltó. Jó lenne, ha mindezt baráti áron le bírnánk bonyolítani:) Most vettem egy 8as hátsó sort, LXet, leárazva, erre beszart az elsõ váltókarom:( Most szomorú vagyok.
Mailcímem: viki2@freemail.hu -ezt egy kicsit sûrûbben megnézem.

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

:tam link=board=5;threadid=3668;start=3855#msg209886 date=1096880966]
LX 05: oké , hogy 35ezer a ebikeon, de ez a 26/36/48 fogú verzió. Sztem ha megjön a normál kiosztású, akkor visszakúszik az ár is. (44ezerre)

Itt Veszprémben a múlt 7en láttam egyet 32.500-ért (44-32-22), mindenféle akció nélkül. Tehát ha valaki 44-ért vesz LX hajtómûvet, az hülye.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
LX 05: oké , hogy 35ezer a ebikeon, de ez a 26/36/48 fogú verzió. Sztem ha megjön a normál kiosztású, akkor visszakúszik az ár is. (44ezerre)

http://www.ebike.hu/...ink/719.adatlap

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Szeretnék majdan egy hajtómûvet venni. Olyan 30-35e-et szánnék rá. Eddigi célpontom egy XT kar volt, amit Németországból rendeltem volna, ott 120-140 Euro. Most, hogy a Shimano kijött a 2005-ös LX-el, ami szintén H2-es, kicsit összezavart. Valszeg ha az XT kar 120E, akkor az LX ócsóbb lesz. Nem vagyok grammániás, viszont vagyok olyan ~90kg, és nem tudom hogy a 2 kar közül melyik torelálja jobban a súlyomat. Meg az LX-nek alu csapágyi is vannak (???), ami kétségeket ébreszt bennem.
Sz'al szerintetek LX vagy XT.
Ugyanilyen dilemám van a pedállal is. A PD-M540 olyan 40 Euro körül van, a PD-M520 meg olyan 25 Euro. Itt sem ragaszokodom ahhoz a -30 gramhoz, ha az 520-as tartósabb lenne.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Sztem szép csak kõ nehéz. Vastagabb az integrált tengelye mint a zúzós Saint-nek!!!! És a ráhúzóanya mûanyag!

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
En is láttam már a o5'-ös lx-et. Bár nekem kifejezetten nem teccik. Szögletes naon :)