p.s.: ti csak napsütésben tekertek?
Iiiigen.
Etalon a metabond zsír és mivel sznob vagyok én csak azt használok.
Lehet köpködni...
p.s.: ti csak napsütésben tekertek?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
RAUH-Welt
B E G R I F F
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Én azt mondtam, hogy boltan kérdezze meg és ne olyan helyen ahol nem bringások csinálják hanem üzletemberek:no:
régebben akartak rámsózni sram 5.0 hátsóváltót a ridebike-ban, mondván biztos jó lesz az...
van váltó is a biciklin, az nem hagyja leugrani a láncot a kiválasztott fogaskerékrõl.
lényege: látod a képen. kifelé nem tud ugrani, mert a rokring védi, és a görgõ valamint a kis pöcök felül sem hagyja kifelé leugrani.
befelé meg a nagy fém lemez, a terelõ teste nem hagyja ugrani. és mivel elvileg van váltó is a biciklin, ezért azzal tudod a sebességet váltani, és az nem hagyja leugrani a láncot a kiválasztott fogaskerékrõl.
Atlashoz adnak-e szerszámot? vagy ha nem-e,akkor itthon lehet-e kapni?