Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Pedál?

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Egy stylo hajtómûvet használok gigapipe team monoblokkal és 1 hetes kora óta kattan egyet (hiába szedtem szét, tisztítottam ki, és zsíroztam le újból), ha a jobb(a balnál nem) lábammal erõsebben odalépek, de csak egy bizonyos lábtartásnál, nem tudom hogy minek lehet baja.

A sebesség mindent megold.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Ugye octalinkes hajtómûnél meglehet kínálni a hajtókar, monoblokk csatlakozást zsírral? Gyárilag is van a hajtókaron valami zsírság.

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 hozzászólás
a magelláûnon ez egy év alatt sem kopott be sokkal jobban.
és engem pedig idegesit kicsit, mert gondolom könnyebben elmászik majd alólam...
Keep hands on bike at all times....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ahányszor leszeded és felteszed, minfig kicsit fentebb húzódik. (erõkarfüggõ is) szóval megelõzésképpen. ha elsõre tövig fel lenne huzva, másodjára már lelazulna fél perc alatt.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 hozzászólás
miért is van az h egy truva 4szög hajtólkr nem megy fel teljesen a truva 4szögtengelyre?
kb félig van csak ráhúzva.
a gyári magellánnál is ezt láttam..
Keep hands on bike at all times....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
általában a por recseg. "ez egy ilyen bicikli" ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
rosszabb nem lesz, ha meg zavar, egyértelmü hogy már rég meg kellett volna tenned.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
amikor összeraktam, így jártam el, és pár nap múlva már recsegett is...
de lehet hogy rászánom magam mégegyszer és kicsit több zsírral kínálom meg...hátha
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de igen.
szétszeded, kitakarítod, bezsírozod, összerakod.
és voilá, bekussol.

ja, mindezt a monóra vonatkoztatva írom.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ha ez megnyugtat, a hussefelt+power pro components bb-9915 monoblokk párosítás is recseg mint a szemét
nem tudok mit tenni vele...
Autist Team:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ez nálam is megvan... :/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Egyszerûen megõrülök. A gépem el kezd recsegni ha a bal oldali hajtókart tekerem/taposom. Truva hussefelt hajtókarom van, meg gigapipe monoblockom, fél évesek, és csak tavasztól van használva. Már ráfujtam a külsejére a csészének és a váz találkozásának egy csomó szilikonspray-t még mindig recseg, egyre tescosabb a hangja a bicómnak. Mit tudok vele csinálni? Mi lehet a gond? Nem hiszem, hogy tönkrement, mert pehejsúlyú (ly/j?) vagyok és 20at mozog a váz, és nem is zúzom nagyon.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
A kötés (teniszütõkön Grip) valószínüleg túl vastag.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem rohad össze
az isis-es rendszer pedig ütközésig megy fel, nem anynira az ékes-ségre alapoz, mint a 4szög, ami ahl megszorul, ott marad az ék alakú tengelyen.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Üdv!

Mennyire lehet ráhúzni az isis tengelyre a hajtókart? Nem kell különösebben erõlködnöm, ha tövig rá akarom húzni... nem úgy mint a négyszögt.(truvativ gp team sl blokk és firex sl kar) És utána kell-e húzni néha, mint a négyszögtengelynél?
Az utsó kérdésem: az acél tengely és az alu kar nem rohad össze? (be voltak zsírozva)

Kösz

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Cseréld le a kötést(valószínûleg már nem steril) és rakj fel frisset.Szorítókötést csinálj,ami szorosan a vázra simul.Így valószínûleg kevésbe fog beakadni.Sztem laza a váltód rugója/hosszú a lánc/valami el van cseszve/10 fogasnál kisebb a kistányérod.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
vázat védõ kötés??

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Az új bringámon, TruVa stylo team van. Ha 3asból egyesbe teszem beakad a lánc a vázat védõ kötésbe.
113-as monoblokk van benne. M|T tegyek ?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

néztem anno a csekénél truvativ firex-et ami tetszene, nemtom mennyire érvényesek azok a "nem ajánljuk erõsebb igénybevételû használatra" felszólítások (akkor minek gyártják ha nem szabad használni csak sétabicajozásra)

Elég gyorsan eltört egy ilyenem, mikor hirtelen kellett egy kar. Nagyon érvényes rá a "nem ajánljuk..." Plusz ennél tényleg érezni, hogy hajlong, fõleg egy tömör suntour után. Van olyan része ami 3mm!!!! vastag és ez nem az üreg miatt van, nincs olyanja csak egy nagy bemélyedés. (Pont ahol a terhelés van, itt is tört el.)

Ride everywhere.

.