Kahlesz, én holnap haverral hosszút tekerek, ha van kedved csatlakozz hozzánk. Sajna 8kor találkozunk Uvh-nál, tudom, ez sokaknak korai.
Persze ha holnap is igy szakad, semmi sem lesz a túrából.
Ja, a hosszú annyit jelent, hogy 110km lesz kb. Útvonal: Hosszú-hegy -- Pilisi szerpentin -- Esztergom -- Szakó-nyereg -- Dobikövi
Term. ez mind terep. Szal ha van kedved neked, vagy valaki másnak ezt végigtekernie, és nem esik, akkor csatlakozzon.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. július 24. - 21:39

Írta 2004. július 24. - 19:55

Holnap egy Lupa rulz fürdõzésre ki rulz? ;D
Kinnalvás nekem sem rulz, 7-kor munkábaérkezés kezdés nagyon nem rulz, de muszály.
Pedig még büdös is lehetek, de ha fáradtvagyok, eltûzöm a házat, és a fejemet veszik, az meg norulez. 8)
Várom a javaslatokat a holnapra? :
Kinnalvás nekem sem rulz, 7-kor munkábaérkezés kezdés nagyon nem rulz, de muszály.
Pedig még büdös is lehetek, de ha fáradtvagyok, eltûzöm a házat, és a fejemet veszik, az meg norulez. 8)
Várom a javaslatokat a holnapra? :

Írta 2004. július 23. - 20:12

HA minden igaz, akkor mi is kint alszunk, persze, ha jóidõ lesz....büdösen dolgozni meni rulez, mert van bent zuhany:)
Írta 2004. július 23. - 16:27

vendég_Charon_*
Írta 2004. július 23. - 16:12

Írta 2004. július 23. - 16:07

Ja igen, tûzrakási tilalom. Tavaly is volt már egy aprócska összetûzésünk az erdészekkel.
De: ez elkerülhetõ lett volna, ha szép fegyelmezetten vonulunk be a rétünkre.
Ezért felkérek mindenkit, hogy majd ha megyünk, a megadott helytõl kezdve tök csendben menjünk, nehogy megint odamenjenek hozzánk. Persze ez egyébként sem lesz kizárva, hogy észrevesznek, de legalább csökkentsük az esélyét.
Tavaly szerencsére megúsztuk, az erdész faszik rendesek voltak velünk.
De: ez elkerülhetõ lett volna, ha szép fegyelmezetten vonulunk be a rétünkre.
Ezért felkérek mindenkit, hogy majd ha megyünk, a megadott helytõl kezdve tök csendben menjünk, nehogy megint odamenjenek hozzánk. Persze ez egyébként sem lesz kizárva, hogy észrevesznek, de legalább csökkentsük az esélyét.
Tavaly szerencsére megúsztuk, az erdész faszik rendesek voltak velünk.
Írta 2004. július 23. - 14:16

A tízremegérkezés sajnos nem járható út.. és nekem nem esik útba a hazafelé a munkahelyhez :-\
Az 5kor kelés és hálózsák + melegruhacipelés meg nem rulz. Kényelem rulz :
Éppen most most masírozott el mellettem Mallac 3.szorra... de még mindig nem akar megismerni
Az 5kor kelés és hálózsák + melegruhacipelés meg nem rulz. Kényelem rulz :

Éppen most most masírozott el mellettem Mallac 3.szorra... de még mindig nem akar megismerni
Írta 2004. július 23. - 14:08

A sütögetéssel csak óvatosan!
Ma reggeltõl érvényes az országos tûzgyújtási tilalom, ami vonatkozik az erdõkre, a kijelölt tûzrakó helyekre és az erdõtõl 300 m távolságon belülre.
Valahol megértem.
A tilalom feloldását ismét sajtóközleményben adják ki.
Ma reggeltõl érvényes az országos tûzgyújtási tilalom, ami vonatkozik az erdõkre, a kijelölt tûzrakó helyekre és az erdõtõl 300 m távolságon belülre.
Valahol megértem.
A tilalom feloldását ismét sajtóközleményben adják ki.
vendég_Charon_*
Írta 2004. július 23. - 13:36

Írta 2004. július 23. - 13:35

nah sikerült olyan értelmesen fogalmaznom, hogy senki nem érti mirõl beszélek ;D ;D
vendég_Charon_*
Írta 2004. július 23. - 13:09

Hát akkor eztet is lemondandjuk mink, mer' úgymond messze lakozunk és dolgozóba kell menni reggelecske.
SSS és mászósütés rulz.
Idõ nem rulz.
Voodoo rulz.
Büdös Mellon a melóhelyén nagyon nem rulz
;D ;D
SSS és mászósütés rulz.
Idõ nem rulz.
Voodoo rulz.
Büdös Mellon a melóhelyén nagyon nem rulz

Írta 2004. július 23. - 13:06

Ano: ha ragaszkodsz a woodoo szertartáshoz, akkor fekete mágiás korítések közepette feláldozunk téged a tûzön. Na, jössz? 
Mellon: Sikároson hatkorkelés, hazatekerés-zuhanyozás-fogmosás-felöltözés, kultúráltanminkábaindulás (tízremegérkezés). Ez egy járható út.
Ors: Aaaaakkkora az a rét, hát hogyne lehetne nektek is?!
--Trifo

Mellon: Sikároson hatkorkelés, hazatekerés-zuhanyozás-fogmosás-felöltözés, kultúráltanminkábaindulás (tízremegérkezés). Ez egy járható út.
Ors: Aaaaakkkora az a rét, hát hogyne lehetne nektek is?!
--Trifo
Írta 2004. július 23. - 12:39

Asszem a topic ici-picit le van maradva :
Én idebent nem tudok zuhanyozni, és elég hülyén néznék ki izzadt-füstös-hagyma szagúan ingben és nyakkendõben, egyszóval én a hazamenõk táborát erõsítem majd.

Én idebent nem tudok zuhanyozni, és elég hülyén néznék ki izzadt-füstös-hagyma szagúan ingben és nyakkendõben, egyszóval én a hazamenõk táborát erõsítem majd.
Írta 2004. július 23. - 11:40

Írta 2004. július 23. - 11:06

Írta 2004. július 23. - 10:37

Írta 2004. július 23. - 10:19

Trifo azt mondja, hogy trifoék jelentkeznek ottalvásra.
Ors: ez annyit tesz, hogy hozol hálózsákot és egész éjjel bámulhatod a csillagokat. Persze csak akkor, ha nem esik

--Trifo
Írta 2004. július 23. - 10:12

Írta 2004. július 23. - 09:59

Oké, akkor ha Trifóék is kint alszanak, akkor már hatan kint alszunk Sikároson. Hipra-szupra!
Írta 2004. július 23. - 09:40