Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát, azért a jó hirért nagyon meg kéne szenvednünk. Ma voltam a Kéken, és azt a Ladát kihúzni onnan nem lenne kismiska! Ugyanis pont egy emelkedõ után van. Tehát fölfelé kéne vonszolni, ha Csobánkára akarjuk vinni. Márpedig az a logikus, mivel az van közelebb. ;D Nagyon el lett agyabulálva szegény kocsi, és én se igazán értem, mi lehet jó abban, hogy abba a sûrûbe bevitték. Utána meg gyalogolhattak haza (hacsak nem két kocsival jöttek).

Tudja valaki, hogy a Pilis hegynek melyik része a védett? Ugyanis ma elég közel a védett részhez (amirõl bizton tudom, hogy védett), egy fehér Honda terepjáró gurulgatott a terepúton, távol minden betontól, benne két faszi. Ezekután egy francot fogok birságot fizetni, ha valaha is erre szólitanak föl. Bezzeg kocsival be lehet hajtani bárhova! >:(

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Az ötlet nem rossz, de a fuckuszt meg a taplót zsigerbõl utálom...

hát útálni lehet de sajna jelenleg médiatényezõ és Demszkypapa barom nyilatkozata után asszem jól jönne egy kis fényezés a jóhírünknek is... :-X

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Hurrá! Mászósütögetés.:D
Fújjj pilyos lada ;D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Hapci borzday to Rave és Bruce és mindenkinek, aki mostanában kénytelen szembesülni azzal, hogy megint öregebb lett egy évvel! ;D

Ors: majd meglátjuk, talán-esetleg megoldható ::)

Csütörtöki mászsá&sütögetés: jól hangzik, de még nem tudom tudok-e menni.... :'(

A zsarukat is érdekelheti, ha lopott az auto, ami nem elképzelhetetlen (valaki lopott egy szakadt zsigát rallizni >:()
Ami használható azt szép lassan leltépik róla, a többit
elvinni nem sokan akarják. Talán ha nemzeti parkhoz tartozik egy terület, akkor esetleg õk, de az erdészek nem hinném, hogy költenek ilyesmire... :(

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Az ötlet nem rossz, de a fuckuszt meg a taplót zsigerbõl utálom...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szóljunk a taplónak, meg kókusznak, hogy jöjjenek ki forgatni... és akkor a BMFT és a bringások is megjelenhetnek, mint jó fejek, akik a természetet védik.
;D

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Boldog szülinapot mindenkinek! (najó, csak annak, aki úgy érzi, hogy szülinapja van mostanában) :)

A piros lada ügyében tényleg max az erdészek tudnak/akarnak tenni valamit. A rendõrséget nem hiszem, hogy érdekelné.

Lehet, hogy az erdészeket érdekli, de nem hiszem, hogy van rá emberük, aki el tudná vinni. Arra gondoltam, hogy van-e olyan szervezet, aki vállalja, hogy elviszi a mûködésképtelen autókat. Mert olyat tudok, akik lakott területrõl elviszik, de az erdõbõl ???
Mindegy, majd utánajárok ...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Naja, a fõoldalt sosem nézem ;D

Mindenkinek minden lót :-*

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Boldog szülinapot minden szülinaposnak mostanában! :)

A piros lada ügyében tényleg max az erdészek tudnak/akarnak tenni valamit. A rendõrséget nem hiszem, hogy érdekelné.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hú,ma úgyis arra megyek, megnézem ott van-e még. Szerintem ilyenkor a rendõrséget kell felhivni, majd egyszer kijönnek, vagy szólni a pilisi erdészetnek! Az utóbbi szerintem többet tud tenni az ügy érdekében.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Úgy látom hogy a napokban elég sok fórumosnak volt - van - lesz szülinapja ezért MINDENKInek boldog szülinapot!!!! ;D
(csak hogy ne naponta kívánjak hepi börzdéjt)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Révész bácsi!! Boldog Szülinapot! ;)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Tán egy roncstelepet érdekelhet, de elmenni biztos nem fognak érte. Vagy elhordják a hajléktalanok, vagy elrohad. Vagy szólj a TV2-nek, hogy fogadják örökbe ;)

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Hallottam már ilyen próbálkozásról máshol is. Hollandiában történt az eset, már elsõ nap nem érkezett vissza a bringák nagy része: sokat átfestettek, volt amit a tóban találtak ... szóval nem csak nálunk vannak problémái az önkormányzatoknak (igaz kicsit más gondok ...)

más: ma a Pilisszentkeresztet és Csobánkát összekötõ K jelzésen láttam egy összetört piros Ladát. Kicsit durva, hogy valaki arra vetemedik, hogy az ország túrista fõútvonalára kivisz egy tragacsot és ott éli ki vandál hajlamait. Az ablakok betörve, lámpa letörve, ajtó leszakítva. Kicsit ijesztõ látvány. Nem tudja valaki, hogy mit lehetne tenni, kinek kellene szólni, elviszi azt valaki?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nesta: ez már csak igy megy: ebben a topikban még külön megbeszélünk minden más topikot ;D

Erával beszéltem és azt mondta, hogy csütörtökön 6 körül lenne a tali a Fenyõgyöngyénél a mászósütéshez! Úgyhogy mindenki készüljön, szalonnával, hagymával, stb-vel.

És egy érdekesség: A litván fõváros vezetése úgy döntött, hogy 500 ingyenkerékpár felajánlásával javít a városlakóinak közérzetén. A határozat értelmében a vilniusiak a jövõben ingyen bérelhetnek kerékpárt abban a 90 biciklikölcsönzõben, amely reggel öt órától este tizenegyig várja a sportos lelkületû városlakókat. A balti ország fõvárosában jelenleg 30 kilométer hosszú út várja a kerekezõket. Az ingyenes kétkerekûeket, amelyeket kizárólag Vilniusban lehet majd használni, narancssárga színûre festik, és számokkal látják el, hogy így akadályozzák meg eltûnésüket. Az "eltévelyedõket", akik véletlenül átlépik Vilnius határát, a városi rendõrség téríti majd vissza a "helyes útra".

Nálunk lehet, hogy nem rettentené vissza a tolvajokat a bringák egyedi szine vagy számozása sem.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:-[ köszönöm a sok jó kívánságot! :-* :-*

hát szörnyû ez már... idáig sose érdekelt hanyadik, meg hogy épp az van, de most hozzáfûzõdik, hogy többet már nem használhatom a 33%os kedvezményemet, amit mindig is orrom alá fog dörgölni a máv, és ez fáj... :P

még egyszer köszi mindenkinek! :-*

Charon: neked is boldog szülinapot így utólag... :)

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Az üdülõ cime: Imókõ Üdülõ, Ifjúsági út 2., Felsõtárkány

Most vettem csak észre, hogy a bükkmarcis leutazás-szállás itt is szervezõdik. Eddig nagy naívan azt hittem, hogy elég a megfelelõ topikot figyelnem. ::)
A lényeg, hogy én is a fent idézett helyre foglaltam faházat, de csak 5en megyünk, ugyhogy, ha valaki még az utolsó utáni pillanatban dönti el, hogy el szeretne jönni, akkor csak szóljon.

:nesta:

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Ti ezeket eddig nem olvastátok ??? :o

végzetes hiba ;)

Részvétem minden öregedõnek ;D, én még egy darabig maradok fiatal 8)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
ITT meg a folytatása ... ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ti már olvastátok ezt?: http://www.bikemag.h...&cikkcsoportid=

Aki még nem tette volna, az most tegye meg, marha jó!