Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
üdv a banánzabálók között ;)
vigyázz mert innen már csak egy ugrás a mûzli reggelire meg powergel hegyek ;D

sezlonyrugo

sezlonyrugo

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Szavasztok evribádi!

Beleolvasgattam ebbe a topicba, és nagyon teccik. :)
Beszélgettem ma LCs-vel, és õ ajánlotta, hogy ebbe is nézzek bele, nos megérte. Sikerült összeeszkábáltatnom vele egy ilyen kis mászós, tekerõs gurulós vasat, és láss csodát új dimenziók nyíltak meg elöttem a tekerés terén. Hát srácok, MA OLYAT TEKERTEM A PILISBEN, hogy még mindíg nem térek napirendre felette. Nagyon teccik ez az ágazat! Szentendrérõl, a Kõhegyre, onnan belevetettem magam a Pilisbe LCs-vel, és röpke négy óra mászás, és tekerés után megint Endrén voltunk! Hát nagyon karaj volt. Gondolom,most nem mondtam semmi újjat, de annyir happy vagyok, hogy az csak na.
Na további jó mászást, tekerést, gurulást. ;)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Trifo: kimész a Szigetre, bepöcintesz egy Sarkifényt (9cl vodka, 1cl citromlé szénsavval tuningolva), és rögtön megértesz minden ilyen szöveget. ;D
Ezt a cuccot tavaly állítólag 4-500Ftér adták, így messze a legjobb ár/"teljesítmény" mutatóval büszkélkedhetett ::)

Para: jól mondod 8)

Basszus, már megint szét**--ták a Szépvölgyit? >:(
Még csak pár hónapja fejezték be az elõzõ ásatásokat. :-X
Azért megpróbálok feljutni mászni, de sütögetni nem tudok kintmaradni.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Rás: zsííír...

tudok is a számadra egy ideális karikát ;) ;D ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Jó mászást meg sütögetést nektek, remélem legközelebb már én is ott lehetek ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Era: fel lehet menni másfelé is, nem csak a Szépvölgyin. A Nagyszombat utcától megy felfelé a kék+ jelzés. A Kiscelli utcára lyukad ki és onnan felfelé a Mátyáshegyi úton ki lehet érni a Pálvölgyi barlanghoz. Onnan pedig már nincs olyan sok autó.

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szammer: Nagyon köszönöm. :D :-*

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Era:
Én viszek neked is kenyérkét,(meg hagymát) de igazi szalonna helyett bacon lesz.
Sz.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Esõ nem lehet. Thommey úgye nem gyülekeznek arra a felhõk?

Este Fenyõgyöngyénél talizunk. A szépvölgyin most rettenetes feltekerni, valami sávlezárás van. Ott kell kóvályogni az autók között.

Jó nehéz megint a zsákom.

Hadd kérjek meg valakit, légyszi hozzatok nekem is 2 szelet kenyeret és egy kis szalonnát sütni, már nem tudok odafelé beszaladni boltba.

Azt az autóvontatást megcsinálhatjuk. Tényleg jó fényt kellene vetnünk a világ szemében a természetbarát kerékpárosokat hírdetve.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Phil: ja, hát ha 45-en összegyûlünk ehhez a mûvelethez, az más! De nagy buli lenne! ;D

BULIZNI AKAROK ;D

Mászósütésre meg csak el tudok majd egyszer menni ... :-\

Ja, és drukkolok, hogy ne essen

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Hát én ezt a szöveget nem nagyon értem. Sebaj. Szoval este mászósütés. Ha minden jól megy, akkor jövünk mi is :)

--Trifo

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Jó mászást mindenkinek!
Én most egy hétig szigetelek... ::) ;D Melóval összeegyeztetve kicsit érdekes, a Bükkmarci még érdekesebb lesz... ;D

Ez meg nem tudom hogy jön ide, de aki még nem hallgatott Black-out -ot és vevõ a jófajta rockzenére, az szerintem kezdje el hallgatni! :D

Itt van az új lemezrõl demoanyag:
http://www.black-out...lbumok/demo2004

Ez a szöveg meg nagyon tetszik...

"Ne legyen kevesebb a szereped,
Mint ahogy kell és ahogy szereted.
Nem kell fõdíj:
Az élet nem jó vagy rossz film!

De ne csak azt add elõ, ami vagy
De azt add oda ami vagy majd
Csak ez a két út van:

Menj és válassz!

Vedd el, ami csak kell ami jár,
Ne mondd el, mi a hibád, ami bánt
Rejtsd el úgyis, ha nem a tiéd
Ha szeret is, törd össze a szívét...
...vagy add át azt, ami neki is jó
Legyen más Trójában a faló!
Te legyél mindig kint,
Vagy legyél mindig bent,
De az, ami vagy: - azt add!
Az ami vagy: - azt add!

Ne legyen örömöd, ha letöröd
Másnak az örömét, ha leköröz:
Ez nem verseny!
Nem eszik forrón, se nyersen!

De ne csak azt add elõ, ami vagy
De azt add oda, ami vagy majd
Csak ez a két út van, - nincs több:

Menj és válassz!"
/ Black-Out: Ami vagy! /

na jó... hittérítés befejezve... ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
reszkessetek direkt úgy idõzítem a hazautazásomat ;D...

valószínûleg én nem aludnék fent (legfeljebb ha valakinek a sátrában elférek, mert ezért ne mszívesen cucciolom haza a sátramat :-X, a hálózsák az könyebb tészta...), hanem reggel-este tekerés (úgyis a wietnámra készülök majd ;D)
viszont én elõreláthatólag egy nap kivételével mindennap tekernék is!

18-19 környékén vagyok várható.... maradni meg 22éig biztos, utána nemtom...

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Reszkessetek ott leszek én is és Cliffhanger leszek ::)!
Szammer

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Már csak 2 és fél hét és ismét itt a vakáció LIllafüreden... 8)

Úgy mint tavaly, idén is felrakom ide, ha bárkinek kedve, ideje van eltölteni egy kis idõt a bükk talán egyik legszebb helyén, tekeréssel, lazulással, pihenéssel eltölteni, akkor itt az alkalom :)

augusztus 20tól augusztus 27ig Lillafüreden a campingbe várok Mindenkit aki társulna szívesen!

elsõ transzport ha jól tudom Ors és Thy, akik már 2 nappal elõtte fenn lesznek, de csak 22ig.

második transzport Mellon vezetésével: Era, Györgyi, Csubee és Én... (ugye jól beszélek Mellon? ::) )

camping árak:
felnõtt: 800,- / éj / fõ
autó: 500,- / éj / autó
sátor: 500,- / éj / sátor
áram: 300,- / éj

:D buliiiiiiiiiiii

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Csak nehogy essen az esõ mert mától országszerte azt mondott:(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Phil: ja, hát ha 45-en összegyûlünk ehhez a mûvelethez, az más! De nagy buli lenne! ;D

Tényleg, akkor ne felejtsétek el: ma 6kor gyülekezõ a Fenyõgyöngyénél, és megyünk mászósütögetni. Sütnivalót hozzatok! ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Hát, azért a jó hirért nagyon meg kéne szenvednünk. Ma voltam a Kéken, és azt a Ladát kihúzni onnan nem lenne kismiska! Ugyanis pont egy emelkedõ után van. Tehát fölfelé kéne vonszolni

És?
Az ilyen jó fej erõs bringásoknak ez nem lehet akadály.
Kihívjuk a kókuszt meg a passzívot, kötelet a kocsira másik végét a nyeregcsõre, bütykös gumi aztán 42/11-ben elindulunk fölfelé ;D
Na a 42/11 az túlzás (majd hívjuk Armstrongot meg Ullrichot) de már látom lelki szemeim elõtt: 30-an húzzák, 15-en tolják a tv kamerák elõtt, és a riporter költõi kérdése (majd a szájába adjuk :-\): Biztos ki kell tiltani a bringásokat a túristautakról?

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
A rokacskaimat korhazba kell vinnem, ha hazamentem, tud valaki olyan boltot, ahol ertenek hozzajuk? Emailes elerhetoseg kellene, hogy meg innen lebeszelhessem veluk, ne kelljen otthon varni. (Fox elso es hatso telo javitasarol van szo :))

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Ma nekem is volt egy turam! A szabadnapunkon a tobbiek elmentek ejtoernyozni, ami bennem nem gyujtott kulonosebb lelkesedest, es azt a kicsit is lelohasztotta a 160 dolcsis ar. Igy hat bringara pattantam, es elindultam. Az egyik benzinkutnal vettem egy terkepet, es megprobaltam beloni a tavas, hegyes reszeket. Amint letertem a foutrol, csodalotos kornyezet vett korul, suru erdo es fenyofak, tavak, minimalis forgalom, jo utak. Nincsenek a kornyeken magas hegyek, kb. a Pilis es az Alacsony tatra kozott lehet, viszont eleg nagy kiterjedesu, es igencsak dimbes-dombos, hullamvasut jellegu utak vannak. A mellekutak nagyon kellemesek, 10 percenkent jon egy auto, es az erdo kozelsege meg a nagy melegben is kellemes huvos levegot ad. Sok a kisvaros, de az oket osszekoto utak menten is folyamatosan lehet hazakat latni, sok-sok hatalmas terepjaroval, neha medencevel. El nem tudom kepzelni, azok az emberek mivel foglalkozhatnak. Eleg nagy teruletet bejartam, de sehol nem lattam jelet fairtasnak. Igaz, nincsenek turistaosvenyek sem, majdnem minden erdo magankezben van, es tilos bemenni. Nem sok kajat vittem magammal, 4 ora korul mar az ehhalal szelen jartam, igy a legkozelebbi varoskaban bevagtam ket pizzat. Az utana levo emelkedok megmaszasa viszont epp emiatt lett kisse nehezkes, de vegul visszaertem. Megyek is alunni :)