Ma nekem is volt egy turam! A szabadnapunkon a tobbiek elmentek ejtoernyozni, ami bennem nem gyujtott kulonosebb lelkesedest, es azt a kicsit is lelohasztotta a 160 dolcsis ar. Igy hat bringara pattantam, es elindultam. Az egyik benzinkutnal vettem egy terkepet, es megprobaltam beloni a tavas, hegyes reszeket. Amint letertem a foutrol, csodalotos kornyezet vett korul, suru erdo es fenyofak, tavak, minimalis forgalom, jo utak. Nincsenek a kornyeken magas hegyek, kb. a Pilis es az Alacsony tatra kozott lehet, viszont eleg nagy kiterjedesu, es igencsak dimbes-dombos, hullamvasut jellegu utak vannak. A mellekutak nagyon kellemesek, 10 percenkent jon egy auto, es az erdo kozelsege meg a nagy melegben is kellemes huvos levegot ad. Sok a kisvaros, de az oket osszekoto utak menten is folyamatosan lehet hazakat latni, sok-sok hatalmas terepjaroval, neha medencevel. El nem tudom kepzelni, azok az emberek mivel foglalkozhatnak. Eleg nagy teruletet bejartam, de sehol nem lattam jelet fairtasnak. Igaz, nincsenek turistaosvenyek sem, majdnem minden erdo magankezben van, es tilos bemenni. Nem sok kajat vittem magammal, 4 ora korul mar az ehhalal szelen jartam, igy a legkozelebbi varoskaban bevagtam ket pizzat. Az utana levo emelkedok megmaszasa viszont epp emiatt lett kisse nehezkes, de vegul visszaertem. Megyek is alunni