Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. augusztus 14. - 11:15
Írta 2004. augusztus 14. - 09:05
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
többet nem nagyon tudok egyenlõre mondani.
Csak annyit, hogy irigyellek!!Mind a képek minõségéért, mind a hely szépségéért. Egyszer nekem is ki kell oda jutnom!!
Üdv:Thy
többet nem nagyon tudok egyenlõre mondani.
Csak annyit, hogy irigyellek!!Mind a képek minõségéért, mind a hely szépségéért. Egyszer nekem is ki kell oda jutnom!!
Üdv:Thy
Írta 2004. augusztus 14. - 00:17
Írta 2004. augusztus 13. - 21:34
Sziasztok !
Végre volt egy kis idõm és sikerült felvarázsolnom a Norvégia bringatúránk képeit a weblapomra:
http://mucivision.freeweb.hu
Nagy kaland volt. 1000 km bringával, 6000 km autóval és hajóval, 12 országon keresztül. Fantasztikus tájakon, szuper utakon át a messzi északra. Azt hiszem nagy igazság van abban a mondásban, hogy nem nagyon van olyan ember, aki egyszer volt Norvégiában. Ide vissza kell még mennünk, annyi szépséget rejt ez az ország. Hegyek, vízesések, gleccserek, tavak, hegyi folyók és persze fjordok. Nem is tudtam még feldolgozni azokat az élményeket, amelyeket majd 3 hetes utunkon átéltünk. Szóval fantasztikus volt.
Végre volt egy kis idõm és sikerült felvarázsolnom a Norvégia bringatúránk képeit a weblapomra:
http://mucivision.freeweb.hu
Nagy kaland volt. 1000 km bringával, 6000 km autóval és hajóval, 12 országon keresztül. Fantasztikus tájakon, szuper utakon át a messzi északra. Azt hiszem nagy igazság van abban a mondásban, hogy nem nagyon van olyan ember, aki egyszer volt Norvégiában. Ide vissza kell még mennünk, annyi szépséget rejt ez az ország. Hegyek, vízesések, gleccserek, tavak, hegyi folyók és persze fjordok. Nem is tudtam még feldolgozni azokat az élményeket, amelyeket majd 3 hetes utunkon átéltünk. Szóval fantasztikus volt.
Írta 2004. augusztus 13. - 21:21
hát én jelenleg a montival zúztam le magam szóval én szerdán vagy csütörtökön virslikkel fogok menni Lillafüredre...
aztán majd meglátjuk meddig merre kísérem a társaságot...
aztán majd meglátjuk meddig merre kísérem a társaságot...
Írta 2004. augusztus 13. - 16:44
Nos, ha az ember virslikerekezni akar, akkor nem biztos, hogy ez a legjobb társaság.
Bár tavalyelõtt, mikor beszereztem azt a nyavalyás outit, akkor hamarosan többekben felmerült, hogy nem is olyan rossz dolog az. De aztán többnyire nem lett belõle semmise. Meg a végén én is paróra zúztam a gépet (magammal együtt) és vége lett a kaladnak.
MONTImontiMONTImontiMONTImontiMONTI
montiMONTImontiMONTImontiMONTImonti
--Trifo
Bár tavalyelõtt, mikor beszereztem azt a nyavalyás outit, akkor hamarosan többekben felmerült, hogy nem is olyan rossz dolog az. De aztán többnyire nem lett belõle semmise. Meg a végén én is paróra zúztam a gépet (magammal együtt) és vége lett a kaladnak.
--Trifo
Írta 2004. augusztus 13. - 15:51
Írta 2004. augusztus 13. - 15:28
Ras: duma!
Ors pedig úgy is fíírájder lesz, mert "rossz" társaságba keveredett ;D
Trifo jól szolt!
Ma megkapom a pedálom, hétvégére egy komoly 2 órás tekerést tervezek :-\. Most ez is nagy szó..
Egy hét múlva pedig megyünk Lillafüredre
Trifo jól szolt!
Ma megkapom a pedálom, hétvégére egy komoly 2 órás tekerést tervezek :-\. Most ez is nagy szó..
Egy hét múlva pedig megyünk Lillafüredre
vendég_Charon_*
Írta 2004. augusztus 13. - 15:13
vendég_Charon_*
Monti-monti-monti.
Ha lenne, akkor meg tereptandem rulz.
Be vagyok zsongva, mint tavasszal a méhkas.
Ha lenne, akkor meg tereptandem rulz.
Be vagyok zsongva, mint tavasszal a méhkas.
Írta 2004. augusztus 13. - 14:39
Írta 2004. augusztus 13. - 14:34
Írta 2004. augusztus 13. - 13:39
Skiri: a Ras féle túra sajna elmarad a sérülése miatt!
Era: engem viszont igazi montisnak tekinthetsz!
Era: engem viszont igazi montisnak tekinthetsz!
Írta 2004. augusztus 13. - 13:35
Írta 2004. augusztus 13. - 11:06
Lensvernek:
:-* :-*
Ôszintén köszönöm a segítségedet a leírással. Vasárnap, ha a próféta is úgy akarja, megpróbálkozunk a körrel!
Maradtam tisztelettel:
Flat
Kecskemét
Írta 2004. augusztus 13. - 11:02
Akkor is a monti rulezik csak igazán. Még akkor is, ha már nem is tudom mióta nem ültem a montimon. Csak lóg a falon a szerencsétlen, én meg a városi bringával közlekedem a városban, meg tandemmel a városon kívül.
--Trifo
Írta 2004. augusztus 13. - 09:40
ors és a magam nevében kikérem hogy csak a hegyikerékpárral vagytok képesek azonosítani minket...
virsligumik rulez 8)
virsligumik rulez 8)
Írta 2004. augusztus 13. - 09:27
Azt hiszem én sem teljesen férek bele a cc kategóriába, lévén inkább kriplirájder, ami azt hivatott összefoglalni, hogy az állóképességem és tudásom olyan, amilyen, de ettõl függetlenül nagy boldogsággal tekerek a cc-bringán, imádott városi (alias "paraszt") Puch-omon és immáron a [glow=red,2,300]sárga szöcskén [/glow] is! ;D 8)
Írta 2004. augusztus 13. - 08:53
Írta 2004. augusztus 13. - 08:50
Írta 2004. augusztus 13. - 08:42
BlackFox: ez a topik azoké, akik szeretnek lányokkal tekerni. Itt kialakult egy baráti csapat, ahogy olvashatod mindenféle közös megmozdulásokat, szervezünk. Nem zárt körû klub, mindenkit szeretettel várunk. 
A cím már próbált változni valami chat topikra, de kikértük magunknak és visszacsináltattuk. ;D 8)
Itt megemlítünk minden eseményt, versenyt, rendezvényt, nehogy lemaradjon valamirõl bárki is, aki, akik nem követik a többi topikot. Azt hiszem inkább cc-s a társaság, de ezt nem állítom határozottan. :
A cím már próbált változni valami chat topikra, de kikértük magunknak és visszacsináltattuk. ;D 8)
Itt megemlítünk minden eseményt, versenyt, rendezvényt, nehogy lemaradjon valamirõl bárki is, aki, akik nem követik a többi topikot. Azt hiszem inkább cc-s a társaság, de ezt nem állítom határozottan. :

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére