Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

sezlonyrugo

sezlonyrugo

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Hát nem semmi !! :o Telljesen elképedtem a képektõl! Nagyon szépek! Gratula! ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
többet nem nagyon tudok egyenlõre mondani.
Csak annyit, hogy irigyellek!!Mind a képek minõségéért, mind a hely szépségéért. Egyszer nekem is ki kell oda jutnom!!
Üdv:Thy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Muci, ezek hihetetlenül gyönyörû képek! :D

muci

muci

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Sziasztok !

Végre volt egy kis idõm és sikerült felvarázsolnom a Norvégia bringatúránk képeit a weblapomra:

http://mucivision.freeweb.hu

Nagy kaland volt. 1000 km bringával, 6000 km autóval és hajóval, 12 országon keresztül. Fantasztikus tájakon, szuper utakon át a messzi északra. Azt hiszem nagy igazság van abban a mondásban, hogy nem nagyon van olyan ember, aki egyszer volt Norvégiában. Ide vissza kell még mennünk, annyi szépséget rejt ez az ország. Hegyek, vízesések, gleccserek, tavak, hegyi folyók és persze fjordok. Nem is tudtam még feldolgozni azokat az élményeket, amelyeket majd 3 hetes utunkon átéltünk. Szóval fantasztikus volt.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát én jelenleg a montival zúztam le magam szóval én szerdán vagy csütörtökön virslikkel fogok menni Lillafüredre...
aztán majd meglátjuk meddig merre kísérem a társaságot...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Nos, ha az ember virslikerekezni akar, akkor nem biztos, hogy ez a legjobb társaság.

Bár tavalyelõtt, mikor beszereztem azt a nyavalyás outit, akkor hamarosan többekben felmerült, hogy nem is olyan rossz dolog az. De aztán többnyire nem lett belõle semmise. Meg a végén én is paróra zúztam a gépet (magammal együtt) és vége lett a kaladnak.

MONTImontiMONTImontiMONTImontiMONTI
montiMONTImontiMONTImontiMONTImonti
MONTImontiMONTImontiMONTImontiMONTI
montiMONTImontiMONTImontiMONTImonti

--Trifo

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Mi az, hogy rossz társaságba??? ;D
Mi már szerdán leszünk lillán:)))))

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Ras: duma! :P Ors pedig úgy is fíírájder lesz, mert "rossz" társaságba keveredett ;D

Trifo jól szolt!

Ma megkapom a pedálom, hétvégére egy komoly 2 órás tekerést tervezek :-\. Most ez is nagy szó.. :)
Egy hét múlva pedig megyünk Lillafüredre :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Monti-monti-monti.
Ha lenne, akkor meg tereptandem rulz.
Be vagyok zsongva, mint tavasszal a méhkas.
:)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ors:
tudod a nagy számok törvénye alapján a sokból néha akad egy jó is ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Rás jól beszész ;D ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Skiri: a Ras féle túra sajna elmarad a sérülése miatt!

Era: engem viszont igazi montisnak tekinthetsz! ;)

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Holnap 9:05 Déli?
Vagy nem? Vagy ki igen?

tizi2

tizi2

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Lensvernek:

:-* :-*

Ôszintén köszönöm a segítségedet a leírással. Vasárnap, ha a próféta is úgy akarja, megpróbálkozunk a körrel!

Maradtam tisztelettel:

Flat
Kecskemét

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Akkor is a monti rulezik csak igazán. Még akkor is, ha már nem is tudom mióta nem ültem a montimon. Csak lóg a falon a szerencsétlen, én meg a városi bringával közlekedem a városban, meg tandemmel a városon kívül.

--Trifo

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ors és a magam nevében kikérem hogy csak a hegyikerékpárral vagytok képesek azonosítani minket...

virsligumik rulez 8)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Azt hiszem én sem teljesen férek bele a cc kategóriába, lévén inkább kriplirájder, ami azt hivatott összefoglalni, hogy az állóképességem és tudásom olyan, amilyen, de ettõl függetlenül nagy boldogsággal tekerek a cc-bringán, imádott városi (alias "paraszt") Puch-omon és immáron a [glow=red,2,300]sárga szöcskén [/glow] is! ;D 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Igen, miattad is bizonytalanodtam el. ::) ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Milyen cc-s????
én flíjájder vagyok ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
BlackFox: ez a topik azoké, akik szeretnek lányokkal tekerni. Itt kialakult egy baráti csapat, ahogy olvashatod mindenféle közös megmozdulásokat, szervezünk. Nem zárt körû klub, mindenkit szeretettel várunk. :D

A cím már próbált változni valami chat topikra, de kikértük magunknak és visszacsináltattuk. ;D 8)

Itt megemlítünk minden eseményt, versenyt, rendezvényt, nehogy lemaradjon valamirõl bárki is, aki, akik nem követik a többi topikot. Azt hiszem inkább cc-s a társaság, de ezt nem állítom határozottan. ::)